מה שהלך בריבוק זה שוד, תרתי משמע. נבדל ברור של דיארה, אבל משום מה הקוון לא מרים את הדגל, מה שמוביל לאישור השער הלא חוקי הזה. וזה לא מגיע למגסון ולקבוצתו, שלטו במשחק לכל אורכו, הגיעו להרבה מאוד הזדמנויות, אבל ג'יימס פשוט מנע מהם את הניצחון. משחק מושלם של השוער האנגלי. ההצלה שלו מתמיר כהן בדקות האחרונות הייתה מדהימה, ולטעמי כהן גם בעט בצורה נכונה, נגד כיוון התנועה של ג'יימס ובכל זאת האנגלי הצליח להציל שער. לגבי וילה-ניוקאסל, אם דיסקסנו על ההגנה הבינונית שיש לוילה, אז מה נגיד על ההגנה של ניוקאסל? עם הגנה כזאת הם באמת יכולים לרדת ליגה. קאספה בלם רע מאוד, באייה שחקן בינוני מינוס וסטיבן טיילור לא משהו בלשון המעטה מתחילת העונה, וזה דווקא אחרי עונה טובה מאוד שלו שנה שעברה, שהיה אחד מנקודות האור היחידות של ניוקאסל. היחיד שראוי לציון לטובה הוא מילנר.
כן, ככה זה, כשהתלתלים של קאמפו כבר לא משחררים פצצות לחיבורים, שהפנדלים של סבא ספיד כבר לא נשרקים, אבל הכי כואב,זה שהאס היחיד שהיה להם נמכר. כשצריכים לסמוך על שחקן מוכשר כמו נולאן ולבנות מסביבו קבוצה שלמה, ככה זה נראה..
החמצה מפחידה של טיילור נגד קבוצתו לשעבר,ועצירה מדהימה של ג'יימס בדקה האחרונה מטיל של תמיר כהן מחמש מטר. אגב,אני ממשיך לטעון שעם כל הכבוד לקיצונים הנפלאים,וילה משחקת את אותו הכדורגל של בולטון. שוב המצבים והשערים מגיעים מהעננים. כל פאול סתמי על החצי,שולח את הבלמים שלהם להרמה להנחתה. הם כבשו ביי פאר את הכי הרבה השערים מהגבהות. לא אוהב את זה,למרות שזה מצליח.
רובי, וכל עוד וילה תמשיך לשחק ככה ובלי קשר לההגנה הבינונית שלה,מול קבוצות טובות וכאלה שיודעות איך להתגונן מול סגנון משחק שכזה,היא לא תצליח להיות טובה מהן ולעבור אותן וזו האכזבה הגדולה מכולן,מאוניל עצמו,יש לו חומר שחקנים שיכולים לשחק כדורגל אחר,יצירתי יותר,יפה יותר, טוב יותר והוא לא מנסה לעשות זאת,אותה השיטה שלו כמו בכל מקום אחר שאימן.
שמע, ראיתי את התקציר אצל ערן ולבולטון היו שלושה מצבים לשער בטוח, כולל החמצה שיכולה להיכנס לדעתי כהחמצת השנה.
Praetor תמיר כהן בעט בסדר גמור במיוחד כי זה היה נגד כיוון התנועה של ג'יימס, יותר הצלה מדהימה שלו מאשר בעיטה לא טובה של כהן. ההחטאה של טיילור מכדור הרוחב המצויין של...דיוויס,זה כבר משהו אחר.
THE STRETFORD END, אני מסכים שזו הצלה טובה מאוד של ג'יימס, אבל חלוץ רחבה קר-רוח היה מרשית. גם כששוער מזנק לפינה הנכונה והודף פנדל, אני תמיד אומר שהבועט לא בעט מספיק טוב (אני אחסוך ממך את הקלישאה הידועה), שהרי מובן מאליו שהשוער הציל יפה.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44399000/Xxx/_44399572_manu_mnc_0506.Xxx תאריך: 10.2.07 שעה: 15:30 שופט: הווארד ווב. איצטדיון: אולד טראפורד, מנצ'סטר שבוע אמוציונאלי מאוד עבר על הקבוצה האדומה של מנצ'סטר שכלל טקסים לציון 50 שנה לאסון התעופה במינכן. ב6.2.1958 נחת המטוס ובו שחקני הקבוצה, אנשי צוות, עיתונאים ואוהדים בשדה התעופה במינכן כדי לתדלק לפני הטיסה חזרה למנצ'סטר. לאחר שתי נסיונות כושלים להמראה שנינטשו, בפעם השלישית המריא המטוס אבל לא הצליח לעלות לגובה מספיק והתרסק לתוך הגדר של שדה התעופה ופגע בבניין. האסון גבה 23 הרוגים, ביניהם רוב קבוצת ה"באזבי בייבס" שהייתה אחת הקבוצות המבטיחות ביותר באותן שנים. 50 שנים אח"כ ובדיוק בסוף השבוע שבו צויין האסון פוגשת היונייטד את מנצ'סטר סיטי למשחק שתמיד היה מהטעונים ביותר. אם אפשר לתת זריקת מוטיבציה לפני דרבי, אז בטח שהעיתוי הזה נתן. הסיטיזנס יצטרכו לעבוד קשה מאוד כדי להוציא משהו מהמשחק הזה, עם המצב רוח הקרבי והאמוציות שיונייטד תביא אליו. אם לדבר על כדורגל, אז שני המועדונים מגיעים לאחר תצוגה מאכזבת בשבוע שעבר. המארחים באדום הצליחו לגנוב נקודה מטוטנהאם בוויט הרט ליין לאחר שטבז דחק קרן של נאני בדקה ה94 אבל היכולת של השחקנים הייתה חלשה מאוד לכל אורך המשחק ואין ספק שפרגוסון לא הצליח להוציא נקודות אור מהמשחק הזה. סיטי שיחקה גם שבוע שעבר נגד טוענת לכתר, ארסנל, שנמצאת כרגע במקום הראשון. המשחק נגמר ב3-1 לאחר יכולת לא מעודדת של הכחולים במשך רוב המשחק. בניגוד לשדים האדומים, שהיו ברצף של שישה ניצחונות לפני שהגיע המשחק החלש בשבוע שעבר, הסיטיזנס לא טעמו ניצחון חודש שלם, מאז ש1-0 של אלאנו קבע ניצחון על ווסט האם במסגרת הגביע האנגלי. הבעיה שבלטה אצל סיטי לאורך הזמן הזה הייתה חוסר המחץ של הקבוצה בחוד. עם ואלרי בוז'ינוב בחדר הטיפולים עוד מהדרבי הקודם, וכשרולאנדו ביאנקי, אמיל מפנזה וג'ורג'יוס סמאראס לא פוגעים, הסיטיזנס לא הצליחו לנצל מספיק את היצירתיות של אלאנו ואת הקצב המסחרר וכדורי הרוחב הנהדרים של פטרוב. כדי לפתור את הבעיה קרא אריקסון לכוכב קבוצת המילואים של הסיטיזנס, דניאל סטארידג', אל הסגל הבוגר. סטארידג' נתן תפוקה מיד עם שני שערים בשני משחקיו הראשונים בהרכב. אבל כנראה שאריקסון רוצה יותר, כי קצת אחרי שחלון ההעברות נסגר, אושרה עיסקה מיוחדת שהעבירה לקבוצתו את אחד משחקניה החשובים ביותר של פורטסמות' העונה בנג'אני מארווארי. החלוץ החזק מזימבאבווה שצפוי לערוך את הבכורה בדרבי יכול להוסיף לחוליה ההתקפית של סיטי בדיוק את מה שהיה חסר לה קטלניות. אם הסיטיזנס הצליחו לפתור את בעיית החלוצים של הקבוצה עם החתמת בנג'אני, יונייטד עדיין מחפשת פתרונות לחוסר העומק בחוד ולרגלי החרסינה של סאהה. פרגוסון יצטרך לספק פתרונות כבר ביום ראשון, מכיוון שווין רוני המצויין לא יוכל לקחת את מקומו הרגיל בחוד בשל חמישה צהובים שצבר. רוני פיספס גם את הדרבי הקודם, בו הצליחה הקבוצה בכחול לנצח בביתה 1-0. האדומים שלטו במשחק אבל חוסר המחץ בחוד עלה להם בהפסד כואב. מה ששונה מהדרבי הקודם, הוא שהפעם לשדים האדומים יש את כריסטיאנו רונאלדו, שבדיוק קיבל את תואר שחקן החודש לינואר. אי אפשר להחמיא מספיק ליכולת של הפורטוגלי הזה. רונאלדו כבר עם 27 שערים העונה, כולל 13 בעשרת המשחקים האחרונים. הוא גם מקדים את אדביור במירוץ לנעל הזהב של הפרמיירליג עם 19 שערים בפרמיירליג (לטוגולזי "רק" 18). ובחזרה לבעיית החוד של יונייטד, שנראית קצת פחות משמעותית עכשיו. עקב המחסור בחלוצים החליט פרגוסון לתת לדני וולבק הצעיר, שגדל באקדמיה של יונייטד, את המקום בסגל למשחק. וולבק מתאמן עם הסגל הבוגר מאז המסע לערב הסעודית ואי אפשר למצוא עיתוי יותר משמעותי לתת את הבכורה לשחקן אקדמיה שגדל במועדון. שתי הקבוצות מגיעות עם מספר חיסורים משמעותיים מאוד. אצל המארחים, ווין רוני ופטריס אברה מושעים לאחר חמישה צהובים. במקום הצרפתי הנהדר צפוי פרגוסון להכניס את ג'ון אושיי שעשוי להיות נקודת התורפה בהגנה האדומה. לואיס סאהה עדיין פצוע, ולא ברור מתי יחזור אך הוא יפסיד בוודאות את המשחק. אליו מצטרפים הפצועים הקבועים גארי נוויל, סילבסטרה ובן פוסטר. גם אצל סיטי יש בעיה של צהובים. מלך השערים אלאנו (שבעה שערים), והקרואטי הנפלא צ'ורלוקה יחמיצו את המשחק. מיכה ריצ'ארדס לעומתם חוזר מפציעה וישחק. נרי קאסטיו ומייקל ג'ונסון שניהם פצועים ויחמיצו את המשחק גם הם. ואלרי בוז'ינוב שנפצע בדרבי הקודם וכבר מתאמן עדיין לא נמצא בכושר משחק והוא מחוץ לסגל. http://img.skysports.com/08/02/800x600/ManchesterUnitedMunich_637905.Xxx כרזה גדולה על באולד טראפורד לציון 50 השנים לאסון. מחר יעלו שחקני יונייטד בחולצות כאלה ושחקני סיטי גם הם בחולצות ללא הדפסים.
http://img210.imageshack.us/img210/529/79641178ep4.Xxx שמעתי שהמספרים יחולקו מ1 ועד 11, ללא שמות כנראה. יש סיכוי, קטן אפילו, שהם לא ינצחו מחר ? הלוואי. גם הסיטי יעלו עם חולצה תכולה חלקה, רק עם הסמל.
הפסד כספי לא קטן, לשחק משחק בלי ספונסר, לא מצב קריטי אבל עדיין הפסד כספי. מזל שזה למטרות טובות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
כמה מאיתנו כולל אני חשבנו שקיגאן למרות חוסר הידע המקצועי שלו יביא לפחות בהתחלה התלהבות. בפועל הם נראים מתים.יש שם כמה שחקנים שכבר פרשו מכדורגל. במקום שהבעלים שלהם יוציא המון כסף על מאמן זר בעל שם,הוא הלך על האמוציות והביא את קיגאן. ככה המועדון הזה מתנהל.הכל על אמוציות. ככה המנטליות של האנשים וככה הקבוצה. העיקר שהם אוהבים את קיגאן מאוד. שירר הבא התור,כי הוא אגדה.לא משנה שהוא בחיים לא אימן העיקר שכל העיר תשמח ותחבק אותו. בראמוס נשים מבטחנו !
ניוקאסל קבוצה עם סגל מושלם, אבל אין מאמן טוב שיריץ אותם כרצוי. כמו שערן הזכיר. לקבוצה יש המון פוטנציאל כפי שאני רואה, אני אין להם מנהיג, שהוא במקרה שלהם צריך להיות מאמן, ושילמד אותם, איך לעשות את זה, ומתי, ולא סתם "יגביר" מוטיבציה באמירות "זה משחק חשוב, אל תפסידו", מזה אי אפשר להפיק כלום, והקבוצה לא תתחבר. אני פשוט בטוח שלניוקאסל יש את הכסף להביא מאמן זר, עם ידע טוב בכדורגל, עם יכות שינוי מצבים. כי ניוקאסל לא בדיוק נראת כמו קבוצה, כמו שאיסטלנד הזכיר, מילר ו-10 קונוסים. אפילו גיבן כבר לא השוער שהיה פעם, היום הוא נפצע, הארפר לא תחליף מושלם. וצריך קצת להשקיע בשוער.