אני לא חושב שיש מישהו שלא חושב ומאמין שהסגל הקיים של ניוקאסל צריך להיות הרבה יותר גבוה ומסוגל לשחק כדורגל הרבה יותר טוב, יש להם כמה וכמה שחקנים שהיו שחקנים מובילים בקבוצות קודמות,ג'ואי בארטון לדוגמא וכיום רחוקים מהיכולת האמיתית שלהם. זה סגל די חדש ולפעמים לוקח יותר זמן לקבוצה חדשה להתחבר. הרומן הלא מוצלח עם אלרדייס כמובן שלא הוסיף,אני בדעה שהיו צריכים לתת לו יותר זמן בכדי לנסות ולהעביר את האני מאמין שלו,אבל וכמו שרובי קין כתב,אמוציות שלטו יותר מאשר השכל הישר ועם אמוציות קשה מאוד לתפקד. אני חשבתי שאם כבר מעיפים את אלרדייס לא קיגאן הוא התשובה,הוא אומוציונלי יותר מאשר מחושב וככה נראו הקבוצות שלו בעבר,היה לזה גם חן אבל בסופו של דבר ברגעי האמת והלחץ הוא נפל ודי ברח מבחינתי,גם בניוקאסל,גם בנבחרת. קשה מאוד לעצור כדור שלג,ראיתי היום את קיגאן על הספסל ומעבר לזה שהוא היה חסר עצות הוא נראה כבוי, חסר אונים והוא לדעתי לא האיש שייקח את ניוקאסל והסגל הכן טוב שיש להם רחוק. אולי הם לא יירדו ליגה אבל לו אני אוהד ניוקאסל,הייתי מקווה שהבעלים רואה את המצב,שם את הרגש בצד ומתחיל כבר עכשיו תוכנית מגרה שבה הוא יוציא פתק עם שם של מנג'ר טוב יותר שיתחיל לעבוד ברגע שתשמע שריקת הסיום של העונה הזו.
תעודת כבוד לקהל של דרבי קאונטי. היום 33 אלף ומתוכם 30 של הראמס. קבוצה מצחיקה שכבר ירדה והקהל דחף אותה היום כאילו זה משחק ההשארות. רק במולדת. :aaa12:
אתה מתעקש לעשות מעצמך צחוק. נולאן ו...זהו? לבולטון יש הגנה מצוינת, ולא פלא שאלמלא שער מנבדל ברור אז ייסקליינן מסיים משחק רביעי ברציפות בלי להוציא כדור מהרשת. סטיינסון עושה עבודה פנטסטית בשני צידי המגרש(יהיה אחד המגנים הטובים והיציבים), קארי קייהיל בנתיים בשני משחקים מגלה יכולת פנטסטית, אפס טעויות, ייסקליינן הוא אחד השוערים הטובים באנגליה, ותרצה או לא - ההבדל בין היורדות לאלו שישארו זו ההגנה, ובולטון סופגת הרבה פחות מקבוצות מרכז טבלה ומעלה. הלאה - נולאן באמת קשר מצוין, אבל זהו בעיניך?דני גוט'רי עושה עבודת קודש במרכז הקישור ואין לי ספק שמגסון יבקש להעביר את הילד מליברפול בהעברה קבועה, מאטי טיילור למרות ההחמצות היום הוא שחקן מסוכן מאוד, כובש שערים מצוין, דיוף לא גמר את הסוס, קווין דייויס אומנם לא כובש הרבה שערים, אבל יש לו מספר כמעט דו ספרתי של בישולים, את כדור הרוחב הנפלא לטיילור מסר אחרי תנועה פנטסטית של חלוץ אמיתי...דיוויס עצמו, הורדת הכדורים שלו לשחקנים סביבו, העבודה שהוא משקיע - שווים יותר מכמה שערים לסטטיסטיקה, השחקן הכי חשוב במערך של בולטון, כמה עצוב שאתה לא רואה זאת ולא מעריך את העבודה שלו, זה היופי - לדעת להעריך שחקנים סטייל דיוויס שעובדים בשביל הקבוצה, לא מפסיקים לרוץ ולהטריד את ההגנה פעם אחר פעם, ולא רק את רונאלדו או אדביור.
כול הכבוד, רועי (תקן אותי אם אני טועה בשם) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני לא יודע מה יותר מעניין, המשחק עצמו (כמה יגמר ?!) או דקת הדומייה (ישרקו בוז או שלא ?!). בכול מקרה, שיהיה לנו (אוהדי יונייטד) דרבי חד-צדדי עם הרבה מאוד שערים לטובתנו. לי נשאר לתכנן איך אני הולך להבריז מחר מהלימודים (כי בבית-ספר שלי זה לא פשוט בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx). :aa1: לגבי המשחק של צ'לסי וליברפול, יש לזה ריח של ניצחון ליברפולי.
בניטז עם 0 נקודות שלמות במשחקי החוץ מול היונייטד, צ'לסי וארסנל בארבע השנים שהוא בליברפול, בלי טורס ומול צ'לסי בכושר טוב, אני לא רואה שום סרט שהם יוצאים עם נקודה. 0-2 לתחת.
סטרטפורד-"אני לא חושב שיש מישהו שלא חושב ומאמין שהסגל הקיים של ניוקאסל צריך להיות הרבה יותר גבוה ומסוגל לשחק כדורגל הרבה יותר טוב, יש להם כמה וכמה שחקנים שהיו שחקנים מובילים בקבוצות קודמות,ג'ואי בארטון לדוגמא וכיום רחוקים מהיכולת האמיתית שלהם" די כבר מספיק לזיין תסכל עם הסגל הטוב הזה ,איזה טוב ? סטיבן קאר -גרוע , בייה - עלוב ,אמרה-מעבר לשיאו ,הפך למסופסל מזמן , באת -כל מילה מיותרת, ברטון - רק השתחרר מהכלא ,כך הוא נראה, סמית ווידוקה -בדיחה של הפרמייר ,בושה וחרפה שהם בכלל מקבלים שכר ,דאף -הרחק מעבר לשיאו , אוון- אנונימי ורדום ,שולה אמאובי - בדיחה. הסגל הזה יותר גרוע ועלוב,ונבנה הפוך על ידי מאמן\סוכן שבלי נולאן וספיד לא מסוגל להוציא אאוט אפילו . הסגל הזה עלול לרדת ליגה ,הסגל הזה הוא בדיחה . קיגאן אשם ? אולי הוא חלוד ,והיה חייב להגיב מייד ברכישה בשבוע שעבר , אבל הוא בפירוש לא אשם, אשם רק איש אחד ,שכל דקה שלו במועדון רק הגדילה את הנזק -סם השמן כמובן .
ומה בידיוק גורם לך לחשוב ככה? ליברפול משחקת בצורה קטסטרופלית העונה, המשחק בסטמפורד ברידג', המאזן של בניטז מול הגדולות מזעזע, צ'לסי נמצאת בכושר פנטסטי וטורס פצוע. אם ליברפול מוציאה תיקו זה יהיה נס.
איסטלנד, א.להוציא את קאר שאין לו מקום ברמה הזו,שאר השחקנים נמצאים בכושר גרוע,מי יותר ומי פחות, חלק מהם עונה ראשונה בניוקאסל,חלק מהם אחרי פציעות ארוכות,חלק עם בעיות מחוץ למגרש אבל וגם התקופה הזו לא הופכת אותם בין לילה לרמת האפסים שאתה עושה מהם. ב.לא כתבתי שקיגאן אשם,שוב פעם אתה לא מסוגל לכתוב תגובה מבלי להכניס מילים לפה? קיגאן לא מספיק טוב לטעמי לקחת את ניוקאסל למקומות רחוקים,לא עם הסגל הזה,לא עם כל סגל אחר. ג.אי אפשר לשפוט באמת את אלרדייס בניוקאסל לאחר שנתנו לו להיות חצי שנה בתפקיד,אולי הוא היה מצליח ואולי לא,בחיים לא נוכל לדעת את זה.
"לא כתבתי שקיגאן אשם,שוב פעם אתה לא מסוגל לכתוב תגובה מבלי להכניס מילים לפה" שוב פעם אתה לא מסוגל לענות ,בלי להכניס משהו אישי ,אתה פשוט לא מסוגל נקודה ! הנושא היה הסגל "המצויין" של ניוקאסל ,אני נתתי דוגמאות ,למה אתה סוחב את זה לאישי? למה כל הזמן המגננה ,קיגאן זה היה השולי ,בסוף , מתי תתעלה כבר ותענה לנקודה ,בלי לחפש בלאגן.
אתה שפוי? אתה כותב בתגובה לדברים שלי: "קיגאן אשם ? אולי הוא חלוד ,והיה חייב להגיב מייד ברכישה בשבוע שעבר , אבל הוא בפירוש לא אשם" מה אפשר להסיק מזה מעבר לכך שכביכול כתבתי שקיגאן אשם? משהו אישי יחתיכת אינפנטיל שכמוך,שכחת מי ומה אנחנו?
הנושא היה ,הסגל, הויכוח היה אם הוא טוב או לו , אתה כמובן חייב לדחוף משפטים כמו "שוב פעם אתה לא מסוגל לכתוב תגובה מבלי להכניס מילים לפה" זו הדרך שלך מלהסיט את הויכוח על הסגל . ומה זה קשור בכלל ,למי ומה אנחנו ? אתה בדיונים חייב להכניס ולתקוף ,כחלק מתגובה .
טוב,אתה עדיין לא מבין מה אני כותב,מה אתה עונה,מה אני מגיב וכן הלאה, אז הלאה, ניקי באט איכשהו שומר על רמה סבירה העונה כשכל מערכי הקבוצה לא מתפקדים. אלן סמית עונה ראשונה שם ולהוציא פעם או פעמיים שיחק כקשר וככה נראים הדברים. בארטון עונה ראשונה שם היה פצוע זמן רב וכשחזר המוח שלו שוב פעם זרק אותו לקלבוש. דאף רק חזר מפציעה ארוכה. אואן רק חזר מפציעה ארוכה ומצליח לכבוש. וידוקה וכתבתי זאת גם בתחילת העונה כשעבר בהעברה חופשית,מעבר לשיא. חלק מהשחקנים שכבר נמצאים בניוקאסל כמה שנים בכושר נוראי וזה כולל גם את מילנר שהיום דווקא היה טוב יחסית, ועדיין השמות הללו יכולים להביא תוצרת הרבה יותר טובה.
איזה תוצרת ? גם האף שלכם וגם וונגר לא יושיעו אותם עם באת וסמית . הסגל הוא חלש , השחקנים מעבר לשיא , ההרכב לא מאוזן , סם הרכיב אותם בתפקידים מוזרים (אנזוגביה עד היום בהלם, לא יודע מה רצה ממנו השמן ) איך אתה יכול לתאר מצב כל כך עגום ,ובסוף לעטוף הכל עם -תוצרת טובה . גם המבצר שלהם לא יעזור להם ,הם פשוט חלשים ,למזלם הם עדיין עם 6 נקודות מהקו האדום .
קיגאן היום שם את קאר כמגן שמאלי,זו החלטה חכמה יותר מאלו של אלרדייס? עדיף כבר להוריד קשר עם רגל שמאל לתפקיד הזה ולא אחד לא יוצלח ולא משנה באיזה עמדה הוא משחק. אנזוגביה עם כל הכישרון שלו סבל מיכולת חלשה גם כשתופקד העונה בתפקיד המתאים לו. אנחנו לא מסכימים על איכות הסגל ומה אפשר להוציא ממנו. אנחנו לא מסכימים לגבי המנג'רים. אני לא מצליח להרדם לקראת המשחק,תספור את השעות ותשנן ג'ובאני כל עוד אתה יכול כי בעוד כמה שעות מנצסטר חוזרת להיות אדומה.