בנג'אני (אם יתעורר אחרי השינה בשדה התעופה) ישחק לבד בחוד. אגב ריצ'ארדס בספק עם פציעה בגב ,וזאת הסיבה שבראון עלה לפניו בנבחרת. נראה לי שאם הרכב התלאים שלנו ,ובכושר הנוכחי ,אני אסתפק בתיקו . 1-1 עם שויון בתוספת הזמן ,מתאים לי .
הסיטי לא משחקים נכון. במקום לשחק על בנג'אני הבינוני הם חייבים להכניס את פטרוב למשחק. אחרת הסיכויים שלהם לשער אפסיים. אושיי פעמיים כבר עושה הגנה מצויינת. בעודי כותב 1-0 לסיטי התקפה מתפרצת נהדרת, הכדור הולך לפטרוב (כמו שאמרתי שצריך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx) ואסל מנסה פעמיים, בפעם הראשונה הצלה יפה של ואן דר סאר, בפעם השנייה בפנים.
אריקסון ניצח טקטית את פרגוסון במחצית הראשונה. ההגנה של יונייטד חלשה מאד במיוחד ריו פרדיננד שנראה כאילו עישן משהו לפני המשחק. חלוץ אחד בדמותו של בנג'אני עושה צחוק מההגנה של יונייטד ומכניס אותה לפאניקה בכל פעם שהסיטי מגיעים לרחבה, פשוט לא יאמן. יונייטד לא שולטת במרכז השדה, ואחרי פתיחת משחק חזקה שלהם, הסיטי נכנסו למשחק,הרגיעו את הקצב והתאימו אותו לסגנון המשחק שלהם. יונייטד חסרה שחקן כמו הארגריבס במרכז השדה, שינטרל מחד את התקפות הסיטי, ומגיסא יוציא קדימה התקפות של היונייטד. המשחק כמובן לא גמור, ויהיה קשה לסיטי להתגונן עוד 45 דקות בצורה הזו. פרגוסון מבחינתו חייב לעשות שינויים התקפיים כדי לשנות את המשחק (בדיוק כמו שאוניל אתמול עשה במשחק מול ניוקאסל).
משום מה, גם עכשיו כשאני יודע שהתוצאה 2-0 לסיטי במחצית, אני עדיין קונה תיקו. ההגנה של היונייטד הייתה מאוד מבולבלת במחצית הראשונה. משחק נהדר של פטרוב ובנג'אני, שעשו את ההבדל אצל הסיטי. ריצ'ארדס בהגנה הוא סלע. סך-הכל לא משחק גדול של הסיטי, אך הם ידעו לנצל את המצבים שנפלו לרגליהם.
לכל מי שחולם על ניצחון של סיטי, אני מקווה בשבילו שהוא ירד מזה, כדי שלא להתאכזב אחרי המשחק. אני קונה תיקו עכשיו ! לצערי המשחק יגמר ב4-2. תצפו לשריקות חופשיות לעבר המנקס, בעיטות חופשיות או פנדלים. ה2-1 יבוא בתחילת המחצית השניה, נראה לי מקרן.
אל תשמח כ"כ מהר ... יש עוד מחצית שלמה לשחק . שום דבר לא גמור . מה שבטוח הוא , שפרגוסון חייב לעשות חילוף . להכניס את קאריק/הארגריבס במקום סקולס שעדיין לא חזר למיטבו לאחר הפציעה שלו.