מחזור 27 בליגת העל: הפלייאוף נפתח: מכבי חיפה נגד הפועל ת"א. בתחתית: בית"ר בסמי עופר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/3/22.

1. DRORIKO Member

סאן מנחם מגן שמאלי כמו שהאשך השמאלי שלי הוא מגן שמאלי. אין כאלה הבדלים משמעותיים בינו לבין רודריגז. גם רודריגז היה חלק מהריצה שלנו. המשחק הכי טוב שלנו העונה, ב"ש בסמי עופר, היה עם רודריגז בהרכב. הבעיה היא לא רודריגז אלא כמו שאלכס אמר דעיכה של כמה שחקני מפתח בהתקפה. בלי קשר בקיץ נצטרך להביא מגן שמאלי נורמלי.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחושות המוזרות של הכדורגל: השחקן ששובר את האופסייד הוא הראשון להרים את היד אחרי הספיגה

Sturridge אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

יש הבדל עצום ביניהם והסברתי את זה כבר.
    אין לנו אגף שמאל כשרודריגז משחק מגן שמאלי, פשוט אין. זה דופק לנו את כל ההתקפה.

מי שמתעקש לא לראות את זה, לבריאות.
    אין לי כח להמשיך להתווכח על זה.
    הקבוצה נראית כמו אשפה הרבה בגלל הפטיש של בכר לרודריגז.
    מקווה שלא נבכה בגלל זה בסוף העונה.

WellNeverDie ו-alexshw אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

זה לבחור בין נבלה לטרפה. בין מגן נכה התקפית אבל עם אחריות הגנתית לבין מגן שהוא נחמד התקפית(לא מעבר) אבל בולען הגנתית. מבחינת תועלת אין יותר מדי הבדל לטעמי וכאמור רודריגז כן שיחק בתקופה הטובה שלנו.

5. DRORIKO Member

אגב רק שיהיה ברור, רודריגז לא צריך בקבוצה בעונה הבאה, סתם תופס משבצת של זר. סאן צריך להישאר אבל רק כגיבוי מהספסל. מגן שמאלי צריכה להיות המטרה הראשית שלנו בקיץ. גם ימני אגב.

6. Butragueño מנהלים

ממחזור למחזור אני רואה שכל החששות שלי מצ'יבוטה מתגשמות. שחקן מאוד גמלוני. הוא לא יודע לשחק עם הכדור. קבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר והוא מאוד לא אחראי. כשהוא רואה שהוא חודר לרחבה עם גל של שחקנים ירוקים, הוא נותן פס רוחב בלי להסתכל ומוציא התקפה מתפרצת של הפועל ת"א. אני באמת לא מבין מה ההבדל בינו לבין אבו אלשיך לצורך העניין.

de Middenweg ו-Sturridge אוהבים את זה.
  7. DRORIKO Member

לא ראיתי את המשחק אבל פציעות זה חלק מהעסק ידידי. הקבוצה הטובה יותר היא זאת שיש לה סגל טוב יותר, לא זאת שה-11 הכי טובים שלה טובים יותר.

8. alexshw Member

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי אלפונס אני לא מסכים. יש לו נתונים טובים,הוא פיזי ומהיר. רואים שהוא צריך עוד זמן התאקלמות ולא הוגן לשפוט אותו אחרי חודש אחד, אבל כבר היום הוא עדיף על רז מאיר.
    לגבי רודריגז,זה רק מראה מה נפלנו עם מנחם העונה,שבכר מעדיף לחלטר עם עם הצב הספרדי שם.
    אנחנו חייבים בעונה הבאה להתחזק במגן שמאלי,בלם זרים על חשבון דוניו ורודריגז.

10. קשר שמאלי Member

אלפונס לא שייך לענף. אנחנו משחקים עם 10 שחקנים ובלי מגנים. אנחנו בבעיה גדולה

11. עידן444 Member

הסגל שלנו סבבה לגמרי.
    קורה ששחקן טוב תופס יום רע.
    בעיקר שזה שחקן צעיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. hbs7 Member

מצב המגנים בכל הליגה מזעזע.
    אין פה מגן אחד נורמלי שאני יכול לציין משמאל או ימין. עצוב.

13. הרצליה Member

ולהיות הראשון שמתלונן לשופט (ולהתעלם מהפרט השולי שהוא פסל בהתחלה את השער שאושר לאחר בדיקה בואר)

אגב, לא רואה הרבה את שי אייזן אבל מהמעט שיצא לי לראות הוא שחקן לגיטימי בהחלט, לליגה א'.
    גם צ'יבוטה במקרה הטוב חיזוק ראוי לקבוצה כמו מ.ס אשדוד או הפועל חדרה, אין לי מושג מה הוא מחפש בקבוצה עם הסגל הטוב בליגה.

14. Ajax Amsterdam Member

אתחיל ואומר שנתניה קבוצה מצוינת, עושה לחץ מצוין, תוקפת טוב אבל בני לם למד מלחמן איך לכסח שמפסידים את הכדור.

אתם קצת עפים על עצמכם, הייתם בכיף יכולים לרדת לפיגור של 3-0 שלא נדבר על תחילת השנייה. אספרייה בעצם נתן לכם לחזור למשחק (הוא איום ונורא).

אתה נותן הזדמנויות לבאר שבע בטרנר (במיוחד עם וייבים טובים) אז אתה משלם על זה.
    בני לם אמר שאנחנו בכינו כל המחצית אבל בסוף הוא זה שיצא בכיין.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אפשר גם לבכות .. מי יישמע אתמול המציאו את העניין שקבוצה קטנה משחקת מצויין מול קבוצה גדולה שמתה שהמשחק ייגמר... קרה כל כך הרבה בעבר, גם בבמות יותר מפוארות מליגת העל.. נראה כאילו נתניה בטוחים שצריך להמציא פטנט על שמם.
    זה כמובן מובן בפן הפסיכולוגי, כדי להשמיע לכולם שהם גאים על הדרך, להרים לקהל, לצאת מהמשחק עם ראש כלפי מעלה. זה בסדר גמור. לא פעם ראשונה שקבוצה קטנה עושה את המוות לקבוצה גדולה.
    ונתניה בהחלט יותר מסתם קבוצה קטנה, הם סוס שחור שיכולים לקחת נקודות מכל קבוצה בפלייאוף. הרצף שלהם לא היה מקרי.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

nadav16, italiano, rivaldo ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.