מחזור 27 בליגת העל: הפלייאוף נפתח: מכבי חיפה נגד הפועל ת"א. בתחתית: בית"ר בסמי עופר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/3/22.

1. oranfu Member

יש גם כאלה פה בפורום שמתייחסים לכל מיני "מבטיחים" כאלה (כמו חנצ'יס) כאילו מדובר ביורש של ויניסיוס בריאל.

זה מבלי להתייחס לרמתו של השחקן הספיציפי שבקושי בקושי ראיתי משחק.

בכל המועדונים הגדולים יש יח"צ על שחקני נוער.
    לתחושתי במכבי ת"א יש יותר. לא חושב שזה בהכרח המועדון אלא יותר כי זה מועדון שיש לו יותר אוהדים בתקשורת שמרימים לכל דבר שקורה שם.
    יש להם גם את הנוער הכי גדול ומושקע בארץ, זה עוזר.

2. קשר שמאלי Member

בלי יחצנות הצעירים האלה היו עובדים קשה ומשתפרים ולא היו נלחמים על דקות משחק בקבוצות תחתית
    מהללים פה שחקנים על סמך יכולת בליגות ילדים נערים ונוער. זה מה שהורס אותם. על סולומון כמעט ולא שמעו עד שהוא קיבל במה בבוגרים של פ''ת

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/22
  3. Ori8 Member

אני לא חושב שיש הבדל בין הצעירים האלה של מכבי ת״א לאלו של חיפה. קבוצות גדולות מסוקרות יותר ומעניינות יותר וכך גם השחקנים שלהם, גם הצעירים. פה ובכל העולם. תמיד היה ככה ותמיד יהיה.

יש שחקנים שמסמנים אותם בגיל צעיר כמאוד מבטיחים ובאופן טבעי יש בסביבתם כאלו שיש להם אינטרס להציג אותם ככוכבים הבאים. בעיקר משפחה וסוכנים.

אני לא רואה שום סיבה שהמועדון עצמו ירצה להרים להם ככה. בשביל מה? כדי שדרישות השכר שלהם בחוזה הבא יעלו?

על כל שחקן של מכבי שהייתה עליו כתבה וחצי יש גם שחקן חיפה ושחקן הפועל כאלה וזה לא נגמר. מה רע בזה ולמי זה מפריע? אלוהים יודע. שיהיו 20 שחקני הפועל שיגידו שהם מסי הבא. מה אכפת לי? למה זה אישיו בכלל?
    הלוואי וגם יהיו. הלוואי וכל שחקן כזה יממש את הפוטנציאל שלו ולא יגמור כמו שובל גוזלן.

התקשורת אוהבת לדבר על ״צעירים מבטיחים״. זה מביא קליקים ואוהדים אוהבים את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Morientes אוהב/ת את זה.
  4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

קארצב, שחר וגויאגון נותנים עונה טובה אז אתה מתלבש על חנצ'ס?

5. קשר שמאלי Member

סוף סוף קארצב נותן עונה טובה. מגיל 17-18 הוא היה צריך לתת עונות טובות ולהיות היום באירופה.
    בגלל יחצנות הוא הפסיד קריירה באירופה

6. Telkiyski Member

קארצב?
    ראיתי אותו שבוע שעבר נגדינו.

איבד כדור בגול הראשון, אחרי דקה כמעט בישל לסניור את השני וגם ב2-0 היה לו חלק.
    איזה טאלנט. מדהים.

ואגב לא צריך "להתלבש" על חנצ'ס. מספיק לראות יהלומי לה מיצייה יורדים לליגה א' עם מאמן העל "קרלוס".

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אין מה לעשות, כל המועדון הזה בדיחה. רק הרשעים מהתקשורת, בית הדין, איגוד השופטים והבונים החופשיים משאירים את הנאד הנפוח הזה באוויר.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צריך להפסיק לחפש שחקנים רק כי גדלו במכבי.
    קארצב כבר תקופה טוב, אפילו טוב מאוד והוא מהסיבות המרכזיות לשינוי בנתניה. גם גויאגון עם אחלה עונה בנתניה.

Roma אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

לא הבנתי מה הקשר בין ירידת הליגה של רמלה לבין מה שכתבת.

10. Telkiyski Member

אני אפסיק לחפש שחקנים רק כי גדלו במכבי כשיפסיקו לעשות לנו תעמולות על איזה יהלומים מגדלים שם.

11. Butragueño מנהלים

מי זה חנצ'ס?

בכל מקרה, אני לא מבין על מה השיחה. נכון שיש יותר טורים וכתבות בתקשורת על הנוער של מכבי ת"א, כנראה כי יש יותר כשרונות שם. לא ראיתי הרבה מאוד זמן כתבה על שחקן מכבי חיפה (הייתה אחת לפני שנה וחצי בערך, על נהוראי יפרח). אבל אני לא זוכר שהיו שיחות נגיד על סוף פודגורנו, אולי זה מה שעזר לו להתקדם הלאה בשקט.

אני יודע שיש בנוער של מכבי ת"א שחקן בשם אוסקר גלוך כי אחרי כל סופ"ש אני רואה עליו כתבה כזו או אחרת. בפועל אני לא יודע מי זה ומה היכולת שלו. אמרו פה משהו נכון, שהכתבות האלו יכולות גם להביא לדרישה כספית גבוהה יותר מצד השחקן והסוכן, אבל אי אפשר גם להגיד שזה לא נותן שקט וביטחון עצמי לשחקן. לשחק עם טייטל של "שחקן טוב" נותן לך את הביטחון העצמי להעיז ולנסות דברים שעלולים להשתבש כי את הטייטל השחקן הרוויח. דווקא מי שלא קיבל שום כתבת צבע לפני, דניאל פרץ, כן פורע את השטרות (לדעתי הוא לא שוער כל כך טוב, אבל אני נמצד לדעת הרוב כרגע כדי לא לחרוג מנושא הדיון). אבל מצד שני, יונתן כהן, חוזז, דור פרץ, עידו שחר, קארצב פומפמו כששיחקו בנוער. אז מאוד קל לפרוץ קדימה. אני בטוח שכל אחד מהם יכול למצוא קבוצה בליגת העל שתרצה לשאול אותם מאשר עילאי חג'ג' (עונה נהדרת בהפועל עפולה) או גיא דהן (עונה טובה מאוד באום אל פאחם).

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

זוהר זסנו שחקן מעט מוגבל, והוא עדיין הישראלי הכי מעניין בעמדות האלה. הכושר הגופני הנהדר שלו בלבד מבדיל אותו משאר המגנים, אבל בנוסף יש לו מהירות וטכניקה לא רעה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדתית הם מגדלים שם שחקני ליגה טובים.
    זה שעושים מכל אחד שם יוסי בניון הבא זה כבר עניין אחר וקשור לא מעט גם לפרובינציאליות הישראלית. גם על הצעירים שלכם בזמנו אחרי רצף תוצאות טובות התחילו עם הכותרות "התינוקות של קלינגר" והתחילו לשדך את השחקנים שלכם לקבוצות באירופה על סמך כמה משחקים טובים.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Telkiyski זה שעדן קארצב שיחק נגדכם והיה חלש זה לא אומר שכל העונה של קארצב היא חלשה.
    קארצב בעונה נפלאה מבחינתו והוא היה מזמן היה צריך לעזוב את מכבי כדי לקבל דקות משחק ולהוכיח את יכולתו .

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו סתם תגובה אוטומטית. הוא קיבל דקות גם בחדרה, גם בק"ש וגם במכבי. יש לו קילמוטרז' לא רע בכלל לשחקן בגילו. זה בסדר ששחקן יפרוץ בגיל 21.