מחזור 28: נוק אאוט חיפאי במשחק העונה בדרך לאליפות. עוד מעידה למכבי ת"א בנתניה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/4/22.

1. Raulito Madridista

כמה מילים לגבי המשחק הערב: אני מאוד שמח שהפועל באר שבע ביצעה את השינוי בעמדת המאמן, כשמדובר באחד כמו אליניב ברדה ולא סתם מישהו זמני - זה מרגש גם את האוהד הנייטראלי (וזה ממש לא קשור לכך שהוא שיחק שנתיים בקבוצה שלי הפועל תל אביב וזכה איתנו פעמיים בגביע). עם ברדה, ב"ש מעט יותר התקפית, מאמינה בעצמה, העונה הזו חיה והיא הרוויחה מחדש את הקהל. ברור שהיא מגיעה קצת יותר משוחררת למשחק היום, הרי היא קבוצה פחות טובה ממכבי חיפה, רחוקה ממנה, הדברים לא תלויים בה. אני משוכנע שנראה את מכבי חיפה משחקת בקצב הרבה יותר גבוהה מאשר המשחקים נגד היריבות מהתחתית בהם הייתה קצת עצלנית ושאננה, הבנתי שברק בכר ("הקרב" מול ברדה מוסיף לפיקנטריה) לא מתכנן לנסות להמציא את הכדורגל ועולה ב-4:3:3 הרגיל והמסוכן. מכבי חיפה פייבוריטית בבית אבל אני לא פוסל תיקו בעוד קצת קשה לי להאמין שהקבוצה מהדרום יכולה לנצח, אבל תיקו ישאיר אותה בתמונה. מבט על ההרכב המסתמן של ב"ש, אף אחד 'לא אשם' כמובן, אבל זה עדיין קצת נגרי מידי, קושי להניע כדור ותלות בספורי. דור מיכה לא בכושר ששווה להמר עליו במשחק כזה לדעתי כי הוא גם לא תורם דבר בהגנה, שכטר שתפור למשחקים כאלה פצוע וכן הלאה. העקרונות שכן עבדו עם רוני לוי - מצבים נייחים והגנה חזקה - עדיין הקלף הכי חשוב במשחק, כמו גם הפריצות של אספרייה. רוקאביצה חייב להיות בשיאו, יש דו-קרב בין שני חלוצים שכבשו במספרים יפים העונה וגם מחמיצים. לדעתי גם אלחמיד אחד משחקני המפתח אבל מעל כולם זה אצילי שדפק פצצה לחיבור בלי קשר לכלום במשחק הקודם בין הקבוצות.

2. קשר שמאלי Member

מכבי חיפה חלשה כבר לא מעט זמן. לא יודע על סמך מה טוענים שמכבי חיפה פייבוריטית
    זה משחק של משולש. גם ניצחון ירוק היום לא יגמור את הסיפור.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. סמואל אטו Member

אף מילה על האירוניה בכך שק"ש הביסה אתמול את הקבוצה שאותה מאמן המינוי הבא של שירצקי?

netaneg2, ~Omri~, oranfu ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. קשר שמאלי Member

מה יש להגיד? אצל שרצקי אין שיקולים מקצועיים. הטמטום שלו מנהל אותו
    הוא מרבה להחליף מאמנים כדי שלא ישכחו שהוא והמועדון שלו קיימים. מנסה בכוח להישאר בכותרות

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/22
    oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. matanbl22 Member

לא ברור מה הוא דרש מדראפיץ, לקח את הקבוצה מתחת לקו ונשאר עם סגל ברמה של הארבעה האחרונות.

6. עידן444 Member

הוא טוען שסלובו המאמן הראשון שעונה לו בחוצפה ואומר לו ״אתה לא קובע כלום״.
    סלובו איש מאוד נעים, אהוב ומנומס.
    כנראה היה משהו מאוד לא מנומס באופן בו איזי דרש מסלובו משהו.
    משהו שטביב כנראה ידע לעשות אחרת או שכנראה שבאמת טביב עבד בעיקר מול ברדה ואם לא ברדה כנראה אותו פיצוץ בדיוק היה קורה גם בירושלים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לצערי בכר הרגיל אותנו שאין טעם לנתח את מכבי חיפה כי היא יכולה בוקר אחד לשחק בצורה מרשימה ולתת לך הנאה כמעט לאורך 90 דקות, ובוקר אחד לחלץ תיקו בבית מול האחרונה בטבלה. אי אפשר לדעת מה נראה היום ממכבי חיפה. נקווה שלא נספוג בדקות הראשונות, מה שיגרום להמון עצבים, וכידוע לכולם השחקנים האלה מאבדים את זה מהר מאוד.

אגב, לדעתי גם אם נפסיד היום, עדיין מוקדם לסיכומים. בטח כשאנחנו משחקים בעוד שבוע מול מכבי תל אביב, וכולם יודעים מה הסיכוי שלא נפסיד מולם. בכלל, כל הקבוצות עוד יאבדו נקודות בפלייאוף הזה.

נ.ב אפשר לבקש שלא תהיה איזו דרמה שיפוטית היום והמשחק ייסתיים ב 11 נגד 11?

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בכר ראה ולמד את הכיסוי ההגנתי הלא טוב אצל ברדה ויבוא וילחץ ב20 דק הראשונות ויחנוק אותנו ויחפש את ה2-0 המהיר שיגמור את המשחק כבר בהתחלה.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו תלויים בצורה כמעט מוחלטת באצילי שיצור מצבים לעצמו ולאחרים,ובחדות של דוד.
    אם מישהו מהם התעורר היום על צד שמאל,אנחנו בבעיה.

10. קשר שמאלי Member

שרי שחקן המפתח שלנו היום, נצטרך אותו בשיאו
    מדוד ואצילי אתה יודע מה תקבל, הראשון תלוי באופן מוחלט בקבוצה, והשני יעשה את ה2-3 פעולות טובות שהוא עושה מדי משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/22
  11. yedidel Member

הפסד יסגור את העונה, אף אחד לא באמת חוזר מפיגור 7 בפלייאוף.
    תיקו ישאיר איזה תקווה שנעשה מול מכבי ת"א/נתניה יותר טוב ממה שחיפה תעשה.
    ניצחון זה כבר הצהרת כוונות משמעותית ומשם הכל פתוח.

אין לי מושג האמת למה לצפות. מצד אחד הקבוצה עם ברדה עם מאזן מושלם, מצד שני בכל אחד מהנצחונות היו לא מעט דקות מדאיגות מאוד. לא ברור מה התקרה של הקבוצה הנוכחית.
    לכן גם אין לי מושג איך כדאי לשחק. מתפרצות, לחץ גבוה, הכל יכול להיות טוב או רע... מקווה שברדה יודע יותר טוב ממני.

ומצטרף לתקוות שבסוף הערב נדבר לשם שינוי על שחקנים ולא על שופטים

Sir Alex Ferguson ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

גם אני חשבתי על זה, לא יודע אם זה אירוניה כמו שאיזי פשוט נדפק על כל הראש. אגב מזל טוב על הזכיה בפרס ישראל.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערוץ הספורט נראה לי מתרגש יותר מהאוהדים במשחק הזה.
    כל היום מעלים לשידור שחקני עבר משני הקבוצות מבלבלים להם תמוח על המשחק.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי חיפה יכולים להיות רגועים , אנחנו נעלה עם אמצע של באריירו גורדנה וספורי זה אמצע יותר זנותי ורך מהחלונות האדומים באמסטרדם .

עריכה
    פספסתי את מרטינש , אבל עדיין האמצע של חיפה יפרק את גורדנה העדין ונשאר רק שניים באמצע

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://scontent.ftlv15-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/277705603_652458342501856_2487882711562733167_n.Xxx?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=5MfN6C_W76MAX9hywlm&_nc_ht=scontent.ftlv15-1.fna&oh=03_AVJwLs3JAoFjD459oui8aQ_ESLecMhVnF7vN2r299326cA&oe=6270B7CA