מחזור 28: נוק אאוט חיפאי במשחק העונה בדרך לאליפות. עוד מעידה למכבי ת"א בנתניה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/4/22.

1. yedidel Member

היו 3 משחקים בין הקבוצות, בהם מכבי חיפה שלטה יותר בכדור אבל הבקיעה סהכ 2 שערים מוצדקים ועוד 3 בחסות השופט.

צר לי לנפץ את האגדה על המשחק ההוא בסיבוב הראשון, גם שם מול עשרה שחקנים חוץ מבעיטות סבירות מרחוק גלזר לא עבד קשה מדי.

אני בהחלט חושב שהקבוצה שלי היתה צריכה לתת יותר בהתקפה בכל המשחקים, אבל לא צריך לנפח את הפער יותר מדי

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. קשר שמאלי Member

אז הצלחתם לעצור את ההתקפה שלנו במשחקים האלה. כל הכבוד. הצטרפתם לחבורה של קבוצות שרק מנסות לעצור אותנו במקום לנסות לנצח

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/4/22
  3. italiano Member

אתה קצת מפריז ביכולת שלכם.
    בסופו של דבר מכבי חיפה קבוצה בינונית לחלוטין. זה הוכח בלא מעט משחקים העונה.

4. yedidel Member

זאת קבוצה שהתאמנה שנה תחת רוני לוי, לא עושים התקפה באימונים.
    יש כנראה גבול לכמה ברדה יכול לשנות בחודש ועוד במצב של אתמול שאין לו חלוץ בכלל (אנסה זה בדיחה עצובה).
    אם היה לנו איזה סיכוי העונה להוציא משהו זה רק דרך משחק ההגנה.

אני גם מאוד התאכזבתי מהשערים שספגנו אתמול. האדום זה לא תירוץ לא לסגור את אבו פאני בתרגיל קרן הכי נפוץ של חיפה העונה. בטח שרגע לפני זה שרי כמעט כבש ממצב דומה

5. קשר שמאלי Member

דווקא הוכח העונה שמכבי חיפה מתקשה יותר מול קבוצות שתוקפות אותה. אליה סתם היה מבוהל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה ברור, אבל אתה כותב משפטים שלא קשורים לדיון שלנו.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

7. עידן444 Member

ברדה שיחרר משהו בב״ש.
    אין ספק.
    עם האווירה שהיתה בתקופת רוני לוי זה הלך לכיוון די ברור ולא סתם כולם היו בטוחים שמכבי ת״א תוך לא הרבה זמן עולה למקום השני וב״ש עוד רגע גם מסתכלת אחורה לדולקות אחריה...
    אם נביט רגע על העובדות- ברדה בא לשחק בגביע התקפי ולא שהיו לו הרבה ברירות.
    ניצח את הפועל חיפה שבחצי הילוך גם לא היתה רחוקה מלכבוש מספר פעמים והגנה לא ממש באה לעשות.
    בנוף הגליל הופתעתי לטובה וגם במחצית הראשונה מולנו.
    באמת כל הכבוד.
    מחצית שניה מולנו ואתמול- אם זה רוני לוי על הקווים אוהדי ב״ש היו מפרקים אותו.
    שיחקתם כמו קבוצת תחתית- בול הטענות שהיו נגד רוני לוי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קשר ימני, oranfu ו-abcd אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

רושם מתחילת העונה מכבי חיפה היריבה העיקרית של עצמה. הפער בפועל היה צריך להיות גדול יותר.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צודק בכל מה שכתבת פה. בהחלט היינו מפרקים את רוני לוי.

אתה חושב שרוני לוי ואליניב ברדה, זכאים כרגע לאותו יחס? הבסיס ההשוואתי , שמתבסס על זמן בתפקיד, אישיות, מי בנה את אופי הקבוצה, כל זה שווה וברדה לא זכאי ליחס שכביכול מקבל?

כששאלתי את זה את נייג'ל הוא כמובן לא הגיב, אולי אתה תענה לי...

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/22
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גם עם זה אף אחד לא מתווכח, אתה חוזר על משפטים שכולם חושבים. זה לא משנה את העובדה הראשונה שדיברנו עליה, אין בסיס לחשוב שמשהו היה משתנה בחצי השני לולא האדום.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה הקבוצה הכי פחות גרועה השנה, בזה אין ספק.
    אבל בהרבה מאוד משחקים, גם לאחרונה, היא סופר בינונית ואפילו מתחת לזה.
    לא יודע מה זה היריבה העיקרית של עצמה, בפועל אתם כל העונה מבקרים את חיפה על איכות הכדורגל שלה, וברגע שזה קורה לאורך עונה שלמה אז דווקא המשחקים שחיפה שיחקה כדורגל טוב הם החריג.
    אני חושב שאם רוני לוי מוחלף חודש לפני, אחרי ההפסד בטרנר לנתניה, הפער היום לא היה קיים בכלל כי למזלכם גם כשהמשכתם לשחק רע רוני לוי שיחק רע ממכם.
    עם שופט אחר זה היה משחק של 0-0 אתמול ואולי היה לנו מאבק אליפות, אבל גרינפלד בא עם החלטה מהבית, אבל זה בסדר, אנחנו רגילים לזה מולנו -

https://scontent.ftlv15-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277747097_8065828633442537_7207721065041374250_n.Xxx?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PEwGExlRFNQAX-iSSBO&_nc_ht=scontent.ftlv15-1.fna&oh=00_AT8dxz-IYK-C_gTUkkaWOQYFxGUWvM7ZHAsvwG590gDfbg&oe=6250991A

12. Raulito Madridista

מותר להפועל באר שבע לשחק איך שבא לה. הקבוצות שבאו לשחק התקפי נגד מכבי חיפה ולקחו נקודות? בעיקר מכבי נתניה. אבל בסיבוב הראשון זה היה נראה מגוחך, חיפה כבשה בלי מאמץ ויכלה לעשות הרבה יותר מ-0:2. הפועל תל אביב תקפה עם שני המגנים וניסתה לשחק התקפי וכצפוי ספגה שלישייה ברוורס.
    זה לא רלוונטי שאמרת שזה מכבי חיפה נגד עצמה. חסרות קבוצות שהיו גדולות על הליגה ובסוף פישלו מכל מיני סיבות? אלי טביב הרס לנו את עונת 2010/11 בגלל פיצוץ עם הבעלים, אבל עזוב, הדוגמא הכי טובה היא אותה מכבי חיפה לפני כמעט 20 שנה בעונה עם יצחק שום.
    או כשאתה כותב "ההכנה הייתה טובה, היו אנרגיות וקצב משחק" וכל מיני כאלה ואז מציין פרט אחד כאילו קטן אבל ממש לא אלא פרט חשוב - השחקנים המובילים היו ביום חלש. אני לא מסכים שהם היו חלשים כי אצילי היה בסדר גמור אבל אתה כן צריך את שחקני ההכרעה ביכולת טובה. שוב אני אומר כלל לא מופרך לחשוב שבלי האדום היה נגמר 0:0. מעבר לכך שזה שחקן פחות, אספרייה יכל להיות כלי במתפרצות עם המהירות. אף שחקן במכבי חיפה לא היה יכול לעצור אותו ברוב המאבקים - לא אבו פאני ולא פלאניץ' וגם לא עלי מוחמד.

13. oranfu Member

מותר לב"ש לבוא ולא לשחק כדורגל.
    מותר גם לצפות מהשופט לא לאפשר להם להחריב את המשחק.
    הוא מחצית שלמה נתן להשתולל, ואז הרחיק שחקן שציפצף עליו. היה יכול\צריך להבליג? אולי. אבל בואו לא נתבלבל, אספרייה פשוט ציפצף עליו, ואין מה להיות מופתעים ששופט ישראלי מרחיק על דבר כזה.

כמו שהוא נתן לרודריגז צהוב על זה שהוא רצה לצאת בנקודת האמצע כשהוחלף אבל בחילופים אחרים זה לא הפריע לשופט.
    אני לא משווה, אני רק נותן עוד דוגמה איך כל מה שמעניין את השופט הזה זה האגו\סמכות שלו.

את כל הכותרות תעשה ההרחקה (בצדק) אבל הוא לחלוטין לא שלט במה שקרה על הדשא מהשניה הראשונה. ההרחקה זה רק התנקזות של כל שאר האירועים על הדשא.

Sturridge ו-alexshw אוהבים את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק לראות איך אוהדי חיפה התהפכו תוך שנה, מתלונות לשיפוט ולמכבי/אוהדי מכבי לכל מיני תירוצים כדי להצדיק החלטות שיפוט קריטיות לטובתם "בסדר לא היה אדום לאספרייה אבל לפני זה לא קיבלנו הוצאת חוץ שהגיעה אלינו אז זה מתאזן".

דרך אגב 1, יש סרטונים של אוהדי חיפה שמקללים קללות גזעניות את רמזי ספורי.

דרך אגב 2, יש סרטון שניתן לראות איך אוהד חיפה כמעט מצליח לפגוע בשחקן שלנו. מעניין מה אוהדי חיפה יעשו עכשיו, יגנו את ההתנהגות או ידברו על הבעיטה של אבו עביד אתמול בזמן המשחק -

15. עידן444 Member

זה די מורכב.
    קודם כל ברדה לא נחת מהעננים. הוא חלק מהצוות המקצועי ובתפקיד מאוד בכיר גם כשרוני לוי היה אז יש לו אחריות גם על מה שהיה לפני.

דבר שני ברור שלברדה מגיע יחס שונה אני רק אומר שמקצועית נטו לא בטוח שיש פה איזה פער עצום לגבי מה שהיה קודם. נטו שינוי באנרגיות. רוני לוי סבל מאנרגיות נוראית. ברדה נהנה מאנרגיות טובות. ולדעתי זה עיקר השינוי.

Sent from my iPhone using Tapatalk