מחזור 28: נוק אאוט חיפאי במשחק העונה בדרך לאליפות. עוד מעידה למכבי ת"א בנתניה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/4/22.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור.
    וגם אין הבדל בין בכר לבלבול כמו שאחד המשתמשים טען כאן בכל עונה קודמת.
    */aaarofl

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לדרוש פער עצום מבן אדם שנחת לתפקיד ונמצא שם 5 משחקים או 6 משחקים אני לא חושב שזה הגיוני לצפות.

יש לברדה אחריות ואף אחד לא נותן לו פטור מאחריות, אף אחד לא נותן לו הנחות לפי מה שראיתי וקראתי. היחס אליו הוא חיובי כי הוא אגדה במועדון ובקושי אימן 5-6 משחקים.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

3. italiano Member

יש שינוי די משמעותי בגישה. עיקר הטענות היו על הגישה של רוני לוי.
    גם בצורת המשחק שלנו יש שינוי, לפחות ניסיון לשנות(שלא תמיד מצליח, כמו אתמול ונתניה בחצי השני).

ברדה אולי לא יתפתח לאיזה מאמן על כמו בכר אבל אין ספק שמדובר באיש מקצוע רציני ולא מורה לספורט כמו קודמיו בתפקיד.
    אני מקווה שיחזור לעמדת המנהל המקצועי בסיום העונה ויבחר את המאמן ע"פ מה שהוא מאמין בו. אנחנו צריכים אותו לשנים ארוכות מאוד.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. קשר שמאלי Member

ואם אליה היה פותח את העונה, הייתם מבטיחים את האליפות לפני הפלייאוף?
    מזכיר את אוהדי מכבי ת''א שטענו שהם היו לוקחים אליפות בעונה שעברה אם ואן לוון היה פותח את העונה
    כמה יהירות על כלום.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  5. italiano Member

לא היינו לוקחים אליפות בשום מצב ועם שום מאמן.
    הסגל שלנו לא מספיק איכותי. מאמן זה לא קוסם, גם בכר נכשל בענק עם סגל ללא איכות מספקת.

לירן ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  6. oranfu Member

אף אחד לא טען שההרחקה שוות ערך להוצאת חוץ.

אבל כן, הוא התעלם שוב ושוב מעבירות של שחקנים שלכם אתמול. אספרייה היה צריך לקבל צהוב הרבה קודם לכן.
    הצהוב השני הוא טמטום פשוט מוחלט של שחקן ברמה הזויה.
    השיפוט היה מאוד מאוד מאוד לא עקבי.

מבין את הטענות לשופט, אבל מגחך (אנדרסטייטמנט) כשהן מגיעות ממי שהצדיק הרחקה של שחקן באדום ישיר על זה שאמר "קוקסינל" בחדר הלבשה. זה גם היה ב"משחק עונה" (וגם אז טען שהשיפוט היה לטובת חיפה עד כמה שזכור לי).
    אותו אחד שגם הצדיק אי הרחקה של שחקן שלו אחרי שפירק פנים של שחקן יריב עם מרפק מכוון.

הוא, הוא ידבר על עצימת עיניים של אוהדים של קבוצות יריבות? לא.

7. Melikson24 Member

מוקדם לשפוט את ברדה לטוב ובטח שלרע. לא חושב שהוא עדיין השלים 10 משחקים על הקווים כולל העונה שעברה.
    אם דיברתם על בכר אז לקח לכולם בערך עונה-עונה וחצי באמת להבחין בעבודה שלו בקרית שמונה.

אני מקווה שברדה ימשיך גם בעונה הבאה ושהוא יקבל חיזוק לצוות המקצועי. בגזרת הישראלים הוא האופציה הכי מועדפת עליי.
    אם יש אפשרות למאמן זר ברור שצריך ללכת על זה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב אותי ספציפית, תחשוב שאת ההודעה כותב לירן, בוא תסביר לי איך התעלמות מעבירות או צהוב לשחקן כזה או אחר (ונתתי דוגמאות גם לצד השני, אצילי עם ריצת אמוק לקוון לא קיבל כרטיס, שרי עם עבירה ברורה באמצע לא קיבל כרטיס, דין דוד עם צהוב עם עבירה באיחור על אבו עביד לא קיבל צהוב שני, פלאניץ מקבל עבירה על אנסה אבל כשהוא שולח לו יד לפנים לא נשרקת נגדו עבירה) שווים לאדום הזוי במשחק עונה שמשאירה את הקבוצה השנייה למחצית פלוס בעשרה שחקנים?

9. Raulito Madridista

ההודעה שאיגוד השופטים מפרסם יום אחרי טעות שיפוט גדולה וכביכול 'מודה' שהשופט טעה היא אחד הדברים המגוחכים שיש, ובדרךך כלל, ב-99% מהפעמים יש גם 'אבל' לאחר מכן. והפעם איתן תבריזי שהיה שופט מעצבן ושחצן ויהיר בעצמו - "גרינפלד שגה וההחלטה לא טובה, אך איפה האחריות של השחקן שיוצר שני אירועים בדקה?".
    אני לא חושב שאפשר ונכון לדרוש משופט להתראיין אחרי משחק, גם הוא סוער ואני לא חושב שיש כאלה שעושים בכוונה אלא שהם סתם שופטים גרועים, אבל באמת מעניין לדעת מה עובר עליהם. גרינפלד גם השופט הבכיר שלנו, פה ושם שפט גם באירופה - אוי ויי זמיר.

אגב קראתי חלק גדול מהפוסטים כאן ועדיין לא הצלחתי להשתכנע שגם אם לשחקני ב"ש הגיעו 2-3 צהובים כבר בתחילת המשחק - זה שווה ערך להרחקת שחקן. ואני לא צד בעניין. לא היה אכפת לי אם ברדה היה מנצח בשביל הסיפור ומשאיר את מאבק האליפות בחיים, אבל זו לא מכבי תל אביב ממול. אין לי אנטי למכבי חיפה וזו קבוצה שבאמת כיף לראות.

italiano אוהב/ת את זה.
  10. Melikson24 Member

בניגוד לאוהדי הקבוצה שלו, אייל סגל מדבר מאוד לעניין בONE.
    בסופו של דבר הבעלים משקיעים המון כסף, השחקנים משקיעים שעות של אימונים והמאמנים שעות של צפייה בוידאו ובסוף מי שמכריע את המשחקים אלו השופטים.

חבל על הזמן שלנו.

11. קשר שמאלי Member

למה הנשיאה שותקת?

12. yedidel Member

אנחנו שואלים (וסובלים מהתוצאות) כבר שנתיים

13. Melikson24 Member

תראה את התגובות לפוסט (המצוין וחשוב, אגב) הזה.
    כנראה לא רק כמה אוהדי ב"ש.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לגבי טענת הפנדל, לפי השינויים האחרונים בחוקה לא מדובר בעבירת יד. שחקן לא יכול להעלים את הידיים. במקרה הזה הידיים תמכו בתנועה הטבעית של הגוף ולכן לא מדובר בעבירת יד.

2. לדעתי היה גם נבדל מאוד גבולי בגול של מכבי. לפי מערכת ה - VAR היה נבדל וטוב ששרקו לנבדל אבל המדידה כמו שידוע לכולנו היום היא מאוד בעייתית במקרים הצמודים באמת.

3. הבעיטה החופשית של מכבי היא כמובן שיא השכונה. יש לכל שופט היום ספריי בשביל לסמן ממש לאחר העבירה את המקום שבוצעה העבירה כדי למנוע גניבה של מיקום הכדור. שופט שנופל בזה זה שיא החובבנות/לא מקצועיות שיש.

15. oranfu Member

מצטער משה, אני מרגיש שאי אפשר לדון איתך עניינית.
    אני גם לא אובייקטיבי, אבל באמת שאתה לוקח את חוסר האובייקטיביות הרבה יותר רחוק מכל אחד אחר פה בפורום.
    מה שהכי מעצבן\חבל זה שאני חושב שאתה בחור אינטליגנט, אבל הקטע הזה פשוט גורם להגיב לך בצורה אגרסיבית (לי לפחות).

נתתי כבר מספיק דוגמאות למה השיפוט היה גרוע ולא עיקבי. התעלם מעבירות שלנו והתעלם מעבירות שלכם.
    החמיר על שטויות שלנו והחמיר על שטויות שלכם.
    אבל אני פשוט לא יכול לדון איתך בצורה עניינית כשאתה מצדיק את הדברים שמצדיק כשהם לטובתכם ולחלוטין עוצם עיניים כשהפוך.
    לי זה מרגיש כאילו אתה לחלוטין מנסה לעצבן\לעקוץ כל הזמן.
    שיהיה לבריאות, כרגע לפחות באמת שאין לי כח לזה.

abcd אוהב/ת את זה.