מחזור 28+ סיכום המחזור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏21/2/03.

1. KirkH Member

אוהד מנצ'סטר יקר, אם אתה יוצא מהמשחק הזה רק חצי מרוצה אתה דביל!!!
    יונייטד לא הגיעו לשער כל המשחק! ובפעם שהם כן הגיעו והיו צריכים לכבוש, קין לא רצה לתת לואן ניסטלרוי שהיה סנטימטר ממנו את הכדור - ותאמין לי שההולנדי לא היה מפספס... יונייטד לא חזרו ובטח שלא שיחקו טוב אחרי השער שספגו, אוקוצ'ה התעלל בהם פעם אחרי פעם וגםן סיכן פעמיים את השער...
    אני לא הייתי מרחיק לכת ואומר שהם שיחקו אנטי כדורגל, הם שיחקו כדורגל של קבוצת תחתית שמובילה 1-0 על מנצ'סטר. וביזבוזי זמן? אני בטוח שכששחקני היונייטד עשו את אותם דברים ברביעי מול יובה כשהם הובילו זה היה בסדר נכון?

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צודק, אבל עזוב אותך... משה אוחיון אמר אחרי שמנצ'סטר נבעטו מהגביע ע"י ארסנל שהוא לא ממש מאוכזב... אז מה אתה מצפה ממנו שיגיד...?

אברטון ניצחה 2-1 את סהותקהמפטון. ביטי העלה את האורחים ליתרון בדקה ה-35 אבל תומאס רזינסקי אחראי על המהפך כאשר כבש בדקות- 84 ו-90.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אמרתי שאני מאוכזב מההפסד לארסנל,ותאמין לי שהתבאסתי רצח,אבל אם זאת אמרתי שיצא מזה גם טוב- יוניטד עקב זה שעפה,חסכה עוד כמות נכבדת של משחקים שכאמור רק הייתה מוסיפה לעיפות ולפציעות בקבוצה.
    ובקשר להיום:
    אמרתי משחק כזה הינו יכולים לנצח,ולכן אני לא יכול להיות מרוצה שהשנו נקודה,כי אם ארסנל תנצח היא תגדיל את הפער ל5,אבל כמובן שאחרי משחק כזה אני לא יכול להיות מאוכזב אחרי שיווין בדקה ה90.
    לכן אני חצוי,מצד אחד איבדנו שתי נקודות במירוץ לאליפות,מצד שני זכינו בנקודה שלא הגיעה לנו לאור יחסי הכוחות במגרש.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברקוביץ' פותח

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשורה טובה למנצסט'ר(כל מנצסט'ר).

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא כוחות...

דקה 19 4-0 לארסנל...

כל התקפה זה גול...

7. KirkH Member

בשורה מצויינת למנצ'סטר (שברקו בהרכב) - עכשיו יהיה מי שישים את שער הכבוד ויהיה רק 12-1....

8. שגיא Guest

חחחחח
    אבל אם כבר - יבשל, לא יכבוש.

באמת לא כוחות, פשוט לא יאומן, אבל ככה משחקת קבוצה שלוקחת אליפות. ארסנל ניטרלה את הסיטי כבר מהפתיחה, 4 גולים בעשרים דקות, והפער בצמרת גדל.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חכו עדיין אל תספידו את הסיטי, אל תשכחו שיש לה את פאולר המצויין... זה לא נגמר עד שזה לא נגמר...

10. RE-QL Member

זה היה בציניות? כי פאולר לדעתי הוא השחקן הכי טוב בסיטי במחצית הראשונה, לעומתו אנלקה פשוט אפס והאגו שלו עובר כל גבול הוא פשוט לא מוסר.
    ושימו לב לנתון מעניין 5-5 בבעיטות לשער! איזה הגנה יש לסיטי זה פשוט מפחיד

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן זה היה בציניות... עם כל הכבוד לפאולר הוא חלוד ביותר.

12. Julian Joachim Member

פאולר דווקא היה הטוב בשיטי במחצית השנייה... לדעתי.

אני לא אגיב על המשחק של לידס... כי עוד לא ראיתי אותו (זה בגלל זה... :))

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היום ישוחקו עוד שני משחקים:
    ווסט ברומיץ'- ווסטהאם
    בירמינגהאם- ליברפול

ומחר יושלם המחזור:
    טוטנהאם- פולהאם

14. AFC Member

1) טוב, אין ויכוחים עכשיו, אפילו לא ממשה אוחיון, ארסנל הקבוצה הטובה באנגליה. 5:1 נהדר, הנרי ממש טייל לו בכל המשחק. אגב, כשחושבים על זה, השיטי היא אחת הקבוצות החלשות בליגה. מחדלים בהגנה אין, כי ממילא אין הגנה, ואנלקה החמור (תמות!) הצליח לכבוש רק כשנתנו לו על קו השער. תראו לי שחקן בשיטי שיכול לכבוש שער כמו של הנרי, בכזה קור רוח.

2) תיירי הנרי הוכיח בפעם המליון ושניים שהוא החלוץ הטוב בעולם, לא רק מלך השערים אלא גם מלך הבישולים. חלוץ ענק, ולכל מי שאמר שג'יימס ביטי יותר טוב - הרשו לי לגחך.

3) משה אוחיון אולי מרוצה מכך שיש פחות עומס בזכות ההדחה מהגביע, אבל כנראה שפרגוסון לא, כשלימד את ראיין גיגס שיעור בבעיטות מדויקות כששלח נעל ישר מעל עינו של דיוויד בקהאם. אם המנג'ר רותח מזעם על ההפסד במפעל יוקרתי (באנגליה המעמד שלו גבוה מאד), אז אני לא חושב שההפסד ממש הועיל לכם. אגב, בולטון לא בפעם הראשון אוכלת את מנצ'סטר - לכולנו זכור באולד טראפורד מה קרה.

4) ניוקאסל 3, לידס 0. דייר ופולדש, תגובות לאחר המשחק בבקשה...

15. Julian Joachim Member

פולדש שומר על זכות השתיקה...