מחזור 29 בליגת העל: חיפה עם שיוויון בדקה ה-93 מחלצת 1-1 בבלומפילד. בית"ר מנצחת, 2-2 בין ב"ש והפועל.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/4/22.

1. Telkiyski Member

גזענות אסורה על פי חוק. לשיר ששל עדיין מותר. ואגב גם על זה הפועל כבר הועמדה לדין בעבר.
    אצלכם לעומת זאת הכל מותר.
    גם כשעושים איזה העמדה לדין בכאילו זה נגמר בעונש על תנאי ועוד 299 שקלים קנס.

שירים מגעילים שאינם גזענים יש גם אצלכם (למשל שיר הצומי ההוא שלכם והשיר על נאתכו).

2. Butragueño מנהלים

אחרי שאני מתלונן אינספור פעמים על השיפוט אני מרשה לעצמי גם להגיד מילה טובה. בר נתן ניהל אתמול את המשחק בצורה טובה מאוד. לא נתן לרוחות להתלהט , לא היה קוטר ולא הירצה לשחקנים וגם היו מינימום טעויות. גם בפנדל שלא היה הוא היה צריך כמה שניות בודדות כדי לבטל. באופן סובייקטיבי לדעתי מכבי תל אביב הייתה צריכה לקבל קצת צהובים אבל זה לא משנה משחק. בסופו של דבר לשם שינוי משחק מוכרע על ידי הקבוצות ולא על ידי השופט

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר דאבל בתחילת שנות התשעים :lol:

4. yedidel Member

מסכים.
    הייתי אולי מוסיף צהוב על הצלילה של חזיזה

Butragueño ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

נו על זה אני מדבר, אגב אוהדי הפועל פ״ת עד היום מתבכיינים ש״שדדנו״ להם את הדאבל, הם שונאים אותנו אפילו יותר מאת הלוזוניה, גם כי שתינו להם כל שחקן אפשרי בערך, בתקופה שעוד היו להם שחקנים שאפשר לשתות.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלכתי לגוגל, כתבתי "גיא גת" וקיבלתי לינק נחמד של מה שקרה באותו גמר גביע. בהילוך החוזר רואים עד כמה האדום היה מוצדק. אתמול גלזר גם היה צריך לקבל צהוב בדקה השנייה, אבל זה היה "תחילת משחק". לחזור לאותו גמר גביע, מצחיק לקרוא שמאמן הפועל פ"ת היה דאז האיש שאימן את מכבי ת"א כשמאיר מליקה שבר בתחילת המשחק את הרגל של רומן פץ. אותו מאמן היה אברהם גרנט...

בכל מקרה יש סיטואציה שמכבי חיפה תקח דאבל, אבל כנראה גם אז נשמע שאנחנו ברמה של ק"ש כשזכו באליפות. את האמת, אנחנו לא קבוצה היסטורית, אבל משה פרימו גם הגזים היום בטור שלו באתר ערוץ הספורט...

7. Ori8 Member

אההה החוק. הנייר זה מה שמעניין אותך. אוקיי.
    בחוק גם כתוב שלשיר לאבו פאני מזיין כבשים זה גזעני?

מכבי חוטפת אחלה קנסות. בשנים האחרונות שיחקנו בטדי כי קיבלנו רדיוס וסגרו את 10-11. לא זוכר באיזה משחקים אפילו. איך זה קורה אם מותר לנו הכל?

מה אתה רוצה, שישרפו את המועדון?
    מתי מועדון קיבל פה עונש כבד כלכך שמכבי היא יוצאת דופן? אלו פשוט קשקושים של אדם שלנצח ירגיש נרדף.

זעמת גם על הנהמות לגררו? או שאז זה לא מפריע לך? צרצרים…

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Telkiyski Member

מתי סגרו לכם את 10-11?
    מתי קיבלתם עונש רדיוס?
    רק העונה סגרו להפועל את שער 5 ל-3 משחקים + קיבלנו משחק רדיוס שאירחנו בסמי עופר.

מתי סגרו לכם את שער 11?
    אצלכם רק דוחים דיונים ונותנים עונשים על תנאי.

איזה בדיחה.