מחזור 29 בעליון ו28 בתחתון: האם הפועל ת"א תכבוש ,מכבי בטרנר,נתני ב-יא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rivaldo, ‏13/4/24.

1. Civil Anti Madridista

זה קשקוש מוחלט. בדש נשכב מחוץ לקווים ולא הייתה שום סיבה בעולם לעצור.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק אבל מבין ש:
    שוב הייתה טעות שיפוט קריטית הפעם משולבת של השופט הראשי הגרוע, הקוונים וצוות הואר.
    הטעות שהובילה להפסד של מכבי הייתה יכולה לפתוח את מירוץ האליפות אבל לחיפה יש הפחתת 2 נקודות אז הפער עומד על 7 ולא 5.
    הפקת ערוץ הספורט והמנהלת בעוד מפגן של חובבנות לא סיפקו לצוות הואר את זוויות הצילום הנדרשות, כנראה עניין של חיסכון ואי הקפדה על החוזה אם אכן יש סעיף כזה.

הליגה הגרועה והחובבנית בעולם.
    לסגור לפרק לבטל.

oranfu ו-Civil אוהבים את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון לעבירה הזאת של דוידה שהסבירו לנו כאן אלף פעם בעבר במקרים של גורדנה ובאריירו למה היא כרטיס אדום ישיר?
    Facebook

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שוב, גזלייטינג.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

או על העבירה של סאבוריט על ויטור (מעניין אם זה היה ויטור שבועט בפנים של סאבוריט בבלומפילד, האם זה היה רק צהוב או גם אדום) -

Facebook

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

המשחק נמשך כי בדש היה בחוץ. עצם זה שפריד עצר אותו לפני שהמשיכו לשחק זו הזיה.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה צריכה להישרק עבירה, ואז בדש היה מקבל טיפול, ואנחנו היינו מקבלים את הכדור. במקום קיבלנו התקפה בצד השני שבה הגעתם להזדמנות הכי טובה שלכם כי היינו בעשרה שחקנים. או שזה עובד רק לכיוון אחד נניח אם הגול הגיע אחרי קרן שלא הגיעה אלינו?

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא הייתה שום סיבה לאדום לדוידה, והוא קיבל צהוב מוצדק. אני לא זוכר מתי היה פה "אמבוש" של אוהדי מכבי, בדרך כלל זה הפוך. היו העונה כמות לא מבוטלת של פסיקות שגויות נגד מכבי שלא הוזכרו כאן כלל כי אין טעם. אנחנו שני אוהדים וחצי כאן שקוראים להם לפעמים "צהבת", "גרמנים", ולאחרונה קראו לי כאן "הכי שחצן בתולדות הפורום" תוך כדי שסיפרו לי איך אני אמור להרגיש, מה מותר לי להגיד וכו'.
    לבאר שבע אתמול הגיעו כמה צהובים, לא נשלפו (סתם מהראש, עלה כאן בדיון. משה סיפר לנו שמשפתי קיבל צהוב כי דחף את ספר - למה ספר התעמת איתו על קו השער בכלל, ומדוע לא קיבל גם הוא צהוב?). לא היה יחס שאפילו קרוב להיות אחיד מצד השופט, וראוי לציין את זה. אוסיף גם שזכיין השידור הבמילא לא מקצועי גם תרם יחס לא ממש אחיד לקבוצה שמחרימה אותו, ויתכן (לכאורה) שכל הבלאגן נובע גם מזה, אבל לא נתעכב על זה.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

על מה הייתה צריכה להישרק עבירה?

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר כדורגל, דבר ענייני, אל תברח בכל פעם שאתה לא יכול להתמודד עם הטענות.

שלחתי את העבירה של סאבוריט על ויטור, אם אין נבדל ונשרק פנדל, האם לדעתך זה צריך לזכות את סאבוריט בכרטיס אדום? כי אני רואה כאן משחק שיכול להביא לפציעת השחקן ולכן אמור להיות כאן "עונש כפול" כדי להגן על בריאות השחקנים.

שלחתי גם את הפגיעה המאוחרת של דוידה בסטויאנוב, שוב אני שואל, אם העבירה לדעתך הייתה שווה אדום?

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אין מה להתייחס לטענות שהעלת, כי זה גזלייטינג.

באשר למה ששאלת כאן - לא, היה כאן משחק מסוכן שגרם לפנדל (שאם אין נבדל הוא ברור), אבל לא מהלך שמצדיק אדום. סבוריט ניגש לכדור בהרמת רגל שלגמרי קשורה למשחק (לא טובה, אבל קשורה למשחק), בגובה סביר להרמת רגל בכדורגל (זה היה כדור נמוך, ויטור אפילו הוריד את הראש). זה צהוב, אין שום סיבה לתת עונש כפול.

על דוידה כבר עניתי - הגיע לו צהוב והוא קיבל. על הדריכה השנייה משום מה התעכבו עליה בשידור אין שום סיבה לתת כרטיס.

12. Civil Anti Madridista

פנסיונר גם טען שדוידה לא ראה על מי הוא דורך כאילו שזה רלוונטי. טיעון לא אפוי כשלפי המתמטיקה הזו גם סבוריט לא ראה/התכוון לפגוע בויטור.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/24
  13. hbs7 Member

המקרה הוא גבולי כי הקוון לא ראה נבדל.
    נכון, לפעמים גם קוון מפספס נבדל של חצי מטר, אבל בדרכ שהוא לא מרים, זה לכל הפחות קרוב.

אני באמת לא מבין מה הטענות לצוות השיפוט, הטענות היחידות הן שבאצטדיון כמו טרנר אין מצלמה אחת שתספק זווית נורמלית.
    זה ביזיון שאין כדוגמתו.
    מרגע שהקוון לא ראה נבדל, צריך הוכחה שכן היה. משאין, אין מה לשנות את החלטת השופט.
    כזה פשוט.

אגב, לי זה מוזר שבעתיים שאין שם מצלמה.
    לאותו שער בדיוק, שכטר לפני איזה שנתיים כבש שער ניצחון שהקוון הרים את הדגל.
    בתמונה ראו זווית שאפשר לדון עליה, אבל לא מספיק טובה עפ הVAR כדי להגיד שחד משמעית אין נבדל (זה היה ממש על גבול הקו אחד), ולכן הלכו עם הקוון והשער נפסל על מילימטרים כי לא ידעו להחליט אם זה נבדל או לא. אין טכנולוגיה בנושא באותו זמן.

ככה שזה לא חדש, גם אנחנו נדפקנו מזה, והאשמה היא לא לשיפוט בפעם ה100, אלא למי שאחראי למצלמות.
    השופטים במסגרת הציוד שלהם, עשו את מה שניתן.

איפה זה, ואיפה לקחת VAR כדי לחפש בכל שער נגד מכבי איזה נגיעה בשחקן שתוביל לפסילת שער.
    הבדל שמיים וארץ. אבל כאמור, התקשורת בכיס שלהם ורואים את זה בצורה חד משמעית.
    נגד מכבי בשלבים האלה של העונה מותר לשופט לטעות רק לכיוון אחד, וגם הם יודעים את זה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Civil Anti Madridista

הלב ממש יוצא אל ההתקרבנות. עשה טובה ותחסוך את זה ממני.

אתה יכול להמשיך לפמפם על שיפוט מגמתי עד מחר. אם ההספק של דוידה לא נעשה בטווח של דקות, פריד מטיס אותו החוצה.

15. oranfu Member

אתם מתווכחים פה עם מישהו שטוען שאין מועדון שיותר דופקים אותו ממכבי ת"א. החל מהשופטים, דרך בתי הדין של ההתאחדות ועד לעויינות של התקשורת...

גם בפורומים הכי מחופפים קשה למצוא קונספירציות יותר הזויות ומנותקות מהמציאות מאשר הטענות האלה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.