מחזור 29 בעליון ו28 בתחתון: האם הפועל ת"א תכבוש ,מכבי בטרנר,נתני ב-יא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rivaldo, ‏13/4/24.

1. Sturridge Member

אולי טוב שהקבוצה נראית כל כך מזעזע, אליפות כבר אין אז לפחות שאף אחד לא יתבלבל שצריך להשאיר את דגו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. wings Member

דגו חלק מהבעיה אבל הסגל לא פחות בעיה. יש שחקן לציין היום בחלק ההתקפי חוץ מרפאלוב? אני לא ראיתי אחד כזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. VAR Member

אין מה לנתח. הקבוצה באס"ק. העונה נגמרה נגד נתניה בגביע.

4. Raulito Madridista

נראה לי כשהפועל תל אביב תיתן גול אני הולך ערום ברחוב, צריך לחגוג את המאורע - אם זה יקרה, לא מנחם אותי שהשער באוויר, תמיד יהיה משהו שיפריע. הישאם לאיוס עם דריבל כמו בימים היפים אבל לא מסתכל למי הוא מוסר, שחקן הגנה קודם יציל מהקו, כל עוד אין גול זו סכנה שההגנה האיומה שלנו תספוג והלחץ ירקיע שחקים ככל שהמשחק יתקדם.

אגב גם הכרטיס האדום לא מבטיח לנו כלום. לדעתי זה לא אדום, גם אם אישרו ב-VAR, אם זה היה קורה נגד הקבוצה שלי במשחק כל כך חשוב או בכלל - הייתי מתעצבן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/24
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שזה יהיה הגול האחרון שקהל יראה העונה במגרשים, וכמה אירוני שזה יהיה של הפועל תל אביב

6. alexshw Member

שיסיימו את הליגה כמו שרציתי לפני הפליי אוף -)

7. Raulito Madridista

פאול מטופש ולדעתי גול שהשוער חייב לקחת אבל זה לא משנה, זה תיקו שכולו הפסד, חששתי עד לרגע האחרון, היה כתוב על זה גול. שיחקנו למעלה משעה מול עשרה שחקנים ולא הצלחנו לעשות את השער השני. יותר מדי רשלנות בשליש האחרון של המגרש. קבלת ההחלטות, הבעיטות, אולי יוסי אבוקסיס גם אמר להם ללכת אחורה, אולי פסיכולוגי. אני חושב שהיום ירדנו ליגה - ומגיע לנו לרדת, אנחנו לוזרים בלי כבוד למקצוע. ואיזה מזל שלא הלכתי.

8. Mahranlala Member

קארמה/גורל/קללה - נגזר על הפועל לרדת ליגה. במשחק כזה היא קיבלה אך ורק מתנות ולא לקחה.

ייא אוהב/ת את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את המאמנים בליגה. מקסים ושבירו ניצחו לבלבול את המשחק בגביע והיום נכנסים רק אחרי הדקה ה-80. כאילו מאמנים בליגה עושים בכוונה כדי להגביל את הקבוצות שלהם.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  10. yakov_y YNWA

עושה רושם שמרקו כרגע בתור התחלה סימן את הגיאורגי, מקסים ושבירו, יש עוד כמה אבל הם גרועים, אני מתייחס רק לשחקני המפתח.

מכבי נתניה שונה, רעננה אבל יש הרבה שלילי.
    מקסים ושבירו נכנסו דקה 87, שבירו בגביע נכנס בתופסת זמן.
    שבירו ואיגור 2 חלוצים של שנתיים דאבל פיגרס בליגה הזאת ולגמרי זאת אשמה שלנו איתם.
    מקסים מספר 1 העונה, שובר שיווין, בספק אם יש קשר מרכז שדה שעשה מה שהוא עשה, שינה את כל מכבי נתניה והוא לא בהרכב, הזייה.

ניראון עם עוד הופעה, וואו, ממתין למחמאות ממנו בנתיים.

יש טוב, יש רע, כרגע אנחנו עם 5/33 האחרונות, קצב של ירידה, אנחנו לא שם כי בן הרוש בלם באשדוד, הפועל של אבוקסיס לא מבקיעה ואבוקסיס מומחה בירידות ובית"ר עם מינוס 5.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/24
  11. yedidel Member

כאילו אף אחד לא חשב על הפתרון ההגיוני לדחות את המשחקים לשלישי?
    מדהים כמה המוצר לא מעניין את מי שאחראי עליו

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל דבר טוב בנתניה בחודשים האחרונים הגיע ממקסים או עבר דרכו. נגיד אתה רוצה להשתמש בו כקלף מהספסל סטייל גאנח/חטואל, פחות הגיוני כי אין לנתניה משהו אחר בהתקפה אבל נניח, למה לא להכניס אותו מוקדם יותר? מה הוא נכנס דקה 82? 83? ועדין בדקות ששיחק נתן כמה מסירות טובות לעומק שבאחת מהן אם שבירו לא מחליק הוא ממשיך אחד על אחד עם השוער.
    אותו הדבר שבירו, לוחץ הגנות, מהיר, תן לו יותר דקות בטח כשההגנה ממול עייפה.
    בלבול הוא מהמאמנים הישראלים הטובים בשוק אבל זה אומר הכל על השוק ומסביר למה לפני ברדה הקהל שלנו רצה רק מאמן זר כי יש למאמנים הישראלים כאן איזה קיבעון לא מובן להגביל התקפית את הקבוצות שלהם.
    בלי ההצלה האדירה של ניראון בסוף (זוכר מה אמרתי לך עליו יעקב? שיצא לי לראות אותו בזמנו כי היה מועמד אלינו והוא שוער הרבה יותר מעניין מצרפתי וכרמי), נתניה מפסידה ומסתבכת אפילו יותר וכולם היו קוטלים את בלבול על ההחלטות לגבי מקסים ושבירו.

13. yakov_y YNWA

פתחת כאן כמה נושאים,
    קודם כל אני שונא שאומרים שחטואל צריך לעלות מהספסל.
    דבר שני, מקסים הוא קשר מרכז שדה הכי טוב שלנו, לדעתי הוא בעונה הכי טובה בליגה מבחינת קשרי אמצע בליגה, הבנאדם מחלק כאן פסים כאילו הוא צ'אבי, בעיטה אדירה סטייל ערן לוי, טכני, שמחתי כשהגיע לכאן אבל לא תיארתי לעצמי שהוא עד כדי כך טוב.
    אני נותן לו ציון 9-10 העונה והוא לא פותח בהרכב.

לא זוכר שדיברנו על ניראון, בכל מקרה הוא מביא נקודות פעם אחר פעם, כמעט ולא טועה ומביא ביטחון מטורף לי כאוהד.
    אצל צרפתי כל בעיטה רעדתי מפחד, כרמי היה בסדר גמור, לפעמים מציל, לפעמים טועה, לא יציב.
    תוסיף את העונה האחרונה של עמוס שהייתה רעה.

בלבול טעה הרבה היום, הרכב רע, אבו חנה לא תורם מספיק כמגן, ג'אבר גם ככה מגן מוגבל, מרכז שדה מוגבל בתוספת חלוץ נגר, לא סתם לא היינו טובים התקפית היום.
    עם זאת יש דברים טובים.

שבירו כמו איגור, צריך לפתוח בהרכב כל הזמן בגלל המספרים שלהם אשתקד וחוסר המספרים שלנו מהקישור, צריך לשנות מערך.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשלישי-רביעי יש ליגת אלופות, הווינר מסודר וצריך משהו להמר עליו במשבצת של יום שני.

15. ייא Member

נרד עוד לפני המח האח.