AGENT ORANGE "בכוונה לא הזכרתי שום ליגה אחרת ואמרתי מלכתחילה שהפרמייר ליג היא הליגה המרתקת ביותר כיום בשביל לא לעורר את הויכוחים האלה, אבל לא יכולת להתאפק . זה בסדר, אני לא מתכוון לדבר על ההעדפות האישיות שלך" "למען האמת, כן. אני מעריץ שחקנים כמו מאלדיני, נסטה, קנאבארו, זמברוטה ואחרים. כדורגל טקטי שמתחיל מההגנה, גרררר" "כדורגל לא מפסידים דרך ההגנה ולא דרך ההתקפה" אז,אתה בטוח שכתבת רק על המשחק של טוטנהאם וצ'לסי? שן קשת ענן.
אחרי הערב היורדת השלישית שתתצטרף לפולהאם ודרבי תהיה בולטון לטעמי. פראיירים זה לא מילה למה שבולטון מציגה לאחרונה. הפסד לוויגאן כאשר היא בעשרה שחקנים והפסד ליונייטד כאשר היא נותנת לבולטון להחזיק בכדור ולפתח את המשחק שלה... אבל מה.. בולטון לא עשתה עם זה כלום ! כנראה שחיסרונו של אנלקה עושה את שלו ...
מגסון הלך על הימור והקרבה בגביע אופ'א נגד ליסבון בחוץ כשנתן מנוחה לשחקנים לפני וויגאן במטרה שזה ישתלם לו, עף מאירופה והפסיד לוויגאן ששיחקה את רוב המשחק בעשרה שחקנים, והאמת,הם לא משחקים כדורגל גרוע בולטון בהתחשב במכת הפציעות שלהם,כולל היום, זה עדיין לא סוף הסיפור מבחינתם כשאין בטוח בליגה הזו.
שום דבר לא בטוח, אבל יש להם לוח משחקים רצחני. שיטי וארסנל בבית, וילה בחוץ, צ'לסי בחוץ וגם טוטנהאם בחוץ, לא קל, הלוואי וישארו.
סם אלרדייס דיבר היום באולפן האנגלי שיש לי בלווין על כמה לא נכון היה מצידו של סמי לי לשנות דברים שפעלו היטב, הוא צודק ולא צודק, כן השיטה והירושה שהשאיר מאחוריו אכן פעלה היטב אבל מנג'ר אחר זכותו לנסות ולהביא את האני מאמין שלו,אני מניח שהאני מאמין של סמי לי מבוסס על הכדורגל שהוא עצמו שיחק ושהיה חלק מהצוות המקצועי בליברפול, אבל עם קשה לעשות זאת עם רוב הסגל של בולטון ובטח עם שחקן רכש של לי עצמו,גאבין מקהאן, אלרדייס טען שהשחקנים של בולטון היו מבסוטים ורצו להמשיך ולשחק כמו בתקופתו גם תחת לי, לא יודע אם זה נכון אבל לולא המינוי של סמי לי הלא מנוסה כמנג'ר ראשי, אולי לבולטון היה הרבה יותר אוויר לנשימה היום, אם חשבו לעשות שם מהפכה אחרי לכתו של אלרדייס לא זו היתה הדרך.
אם כבר לוח משחקים רצחני, אז אני לא יודע איך ארסנל תוכל לשרוד את רצף המשחקים שמתחילים מהיום. צ'לסי ובולטון בחוץ, מפגש משולש נגד ליברפול תוך פחות משבוע, ואז משחק העונה על התואר נגד יונייטד בחוץ. הייתי רוצה לראות אותם שורדים את כל זה, אבל זה נראה כמעט בלתי אפשרי.
תצוגת כדורגל מדהימה בברידג', חילופים פחדניים של אברם, להכניס בלם ל-3 דקות האחרונות שברור שילכו כדורים באוויר, בסדר- אבל בדקה 70? פשוט לא לעניין. טעות איומה. שער ענק של רובי קין, אחרי משחק פושר והחמצה גדולה. אם אני לא טועה הוא גם זה ששיחרר את הכדור לברבטוב בדקה ה-93, החמצה ענקית- לפינה וזה גול. חבל. בכל מקרה, סוף סוף הם עושים משהו מועיל. רונאלדו- מדהים, בחיים לא ראיתי שחקן ששומר על רמה כמעט אחידה בעונה שלמה! אף אחד לא יתקרב אליו בשנים הקרובות. אני זוכר שכשהייתי קטן, שיניתי את הציונים בפיפ"א לשחקנים שלי להכל 99- רונאלדו, הוא בערך משהו כזה. הליגה הטובה בעולם! :aaa12: ביום שבת ב-17:00 משחק תחתית קריטי בין ניוקאסל לפולהאם. עדיף כבר לא לחשוב על כלום שמדובר בליגה הזאת כי גם ככה אתה תצא עם הזנב בין הרגליים. כמו שאף אחד לא ציפה שארסנל תאבד נקודות מול קבוצות תחתית, כך זה גם יכול להיות הפוך- ארסנל, גם אם זה נשמע מוזר, מסתדרת הרבה יותר טוב מול קבוצות צמרת או קבוצות מהחלק העליון של הטבלה.
מוזר מאוד... צ'לסי ספגו היום שלושה שערים שבאו כתוצאה ממצבים נייחים. הראשון של וודגייט, השני של ברבאטוב, השלישי של האדלסטון. רק השער הרביעי של טוטנהאם היה כביכול כתוצאה ממהלך כדורגל (כביכול כי גם השער הזה די מקרי: הכדור פגע בקרבליו וקין השתלט ובעט נהדר). אני לא זוכר מתי הייתה הפעם אחרונה שצ'לסי ספגה ארבעה שערים במשחק אחד. אבו, זה לא נשמע מוזר. פשוט משחק המסירות המהיר שלנו הרבה יותר אפקטיבי נגד קבוצות שבאות לשחק כדורגל פתוח. קבוצות מהחלק העליון של הטבלה באות, מטבע הדברים, לשחק כדורגל פתוח, כיוון שהן מאמינות שהן יכולות לנצח. מנגד, אי-אפשר לפרוץ את ההגנה של קבוצות שמסתגרות היטב ומצופפות באמצעות משחק המסירות המהיר. צריך לתת לשחקנים יותר שטח ל'אחד על אחד', צריך להגביה יותר, צריך לשחק מהאגפים (אין לנו שחקני כנף מספיק יעילים) ועוד. במידה מסוימת, זה נוגד את פילוספית המשחק של ונגר, ולכן לוקח לנו 80 דקות לכבוש נגד פולהאם, וויגאן ובורו, אם בכלל.
נכון... זה היה גם משחק גדול. ואם אני לא טועה זה היה בתקופה שטרי היה פצוע. בכל מקרה, זה נדיר שצ'לסי חוטפת ארבעה שערים.
איזו הגנה איזו הגנה... בושה וחרפה, המון טעיות שלה, לא שומרים שחקנים, לא עולים על שחקנים. אבל המשחק? משחק פשוט יוצא מין הכלל, אחד מהשחקים הכי מרתקים שראיתי בכדורגל. באמת ההגנה, לא יודעת איך לשחק נגד המצבים הנייחים של טוטנאהם, וזה הוביל אותנו לביזבוז נקודות סתמי. קודיצ'ני לא היה בין הטובים, היה גם דיי חלש כמו כל ההגנה שלו. למפרד, דמט אנמי, בכלל לא נכלל במשחק, ולא שותף לכלום כמעט. אסיין היה נהדר, במיוחד עם הגול שהבקיע, קאלו היה טוב, אבל לפי מה שאני רואה הוא משתפר, אז כל הכבוד לו גם. ג' קול, כל מילה מיותרת, הוביל לגול של אסיין, הבקיע בעצמו 2, שחקן מצוין יש לנו, מצוין. דרוגבה היה גם די טוב, נתן משחק טוב עם גול. כל הכבוד לחוליית ההתקפה בהס"כ עשו עבודה נהדרת, אם לא ההגנה--. אם היה לי מצב רוח הייתי מפרט קצת יותר, אבל לא בדיוק יש לי אותו.
המשחק המדובר היה בכריסמס. וכן, זה היה בתקופה שטרי היה פצוע. באמת נדיר לראות את צ'לסי סופגת כול-כך הרבה שערים, אבל אני לא מתפלא שהם ספגו 4 שערים דווקא נגד טוטנהאם.
כאשר ג'ון טרי בכושר כזה (הפציעה לא עשתה לו טוב, אשם בלעדי בשערים של וודגייט ובארבטוב) אני לא מתפלא. אגב, עם כל הביקורת המוצדקת על גרנט, חייבים לתת לו את הקרדיט על הפריחה של ג'ו קול. מאז שגרנט הגיע לצ'לסי הוא נתן לקול חופש פעולה לשחק איפה שהוא רוצה ולהביא את הכשרון העצום שלו לידי ביטוי, משהו שמוריניו לא עשה, וקול מחזיר לו בריבית דריבית עם עונה נהדרת עד כה, (למרות שהיו תקופות שהוא נעלם) ואתמול היה השיא - צמד של גאון כדורגל ומשחק ענק. אה, וכמובן שגרנט היה חייב לקלקל כשהחליף את קול. אחח, איזה שבוע מושלם. ארסנל עם עוד תיקו, צ'לסי מתרחקת מהצמרת ואנחנו חוזרים לצמרת עם פור של 3 נקודות.