אי אפשר לצפות ממשחקים בין ריאל לבארסה לנשיקות וחיבוקים עם כל הכבוד שיש שחקנים שהם נמצאים גם באותם נבחרות אלימות תיהיה שם,רק רוברטו קרלוס מבין שזה רק ספורט והוא מתנהג ליריבים שלו בספורטיביות זה נראה בנפילה של מוטה שהוא בירר אם הוא בסדר ועזר לו לקום וחיבק אותו (או שזה בגלל מוצאם הברזילאי..).
אני לא מסכים איתך שזה היה משחק מגעיל אולי לא נהדר אבל בהחלט לא מגעיל בקשר למכות תבין שזה חלק מהמשחק ותאמת כבר ראיתי דברים יותר גרועים במשחקים בין ה2 תבין זה משחק לא רק כדורגל זה בין דתות בין כאלה שמרגישים מקופחים ושהיריבה שלהם נהנת מהנחות אצל הממשלה הספרדית זה הרבה יותר מסתם משחק אז אפשר להבין את העצבים ויכול להיות שמה שאני יגיד ירגיז אותך ועוד כמה אבל בכל זאת אני יגיד את זה המכות מוסיף לאוירה ואני בתור אוהד יכול לראות ככה עד כמה לשחקן חשוב הסמל והמהעדון אני למדבר על אגרופים וזה אבל הדחיפות וכל זה מבחינתי זה ממש בסדר אבל כמובן שיש גבול
המשחק הזה בכלל לא היה מגעיל: איך משחק שריאל מאבדת בו נקודות יכול להיות מגעיל.... וברצינות: בארסה נתנו משחק איכותי ביותר, ואם פטריק קלייברט היה קצת יותר מורכז ומהיר (מה קרה לו הוא שיחק כאילו הוא בלע את שאול יהלום.....) הוא היה מכניס את הכדור הזה לקראת הסוף כשמנדייטה הכניס לו כזה כדור עומק גדול.... בקיצור בארסה שיחקו עם המון הקרבה ונחישות ועשו גם כמה מהלכים מבריקים, ולדעתי הם היו ראויים לניצחון..... והמכות זה רק חלק מהנחישות הכללית וזה מראה את אהבת השחקנים למודעון כמו שדה סקאנד אמר...... לואיס אנריקה גרם לי להתגאות בבארסה אחרי 3 שנים מבישות סוף סוף תוצאה נורמלית. הוא ממש נשמה אם כי לא מבריק כמו שבעבר אני פשוט חולה עליו לואיס אוהבים אותך.... ראו כמה שנאה יש לו לריאל במשחק :twisted: :twisted: :twisted: כנ"ל גם לגבי :twisted:
משחק בין דתות??? אתה בסדר??? משחק בין דתות זה כמו סלטיק מול ריינג'רס, קתולים מול פרוטסטנטים. זה כמו איראן מול ישראל. אבל המשחק של בארסה מול ריאל זה משחק על רקע לאומני. לא דתי.