מחזור 30 בפרמיירליג: האליפות בורחת לארסנל?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏14/3/08.

1. Red Left Winger Member

לא ייאמן, ארסנל לא מצליחה לנצח את הבורו 2 עונות ברציפות.

ללא ספק כבשה שחורה.

הפרש השערים שלנו שומר אותנו במקום הראשון ללא קשר למשחק החסר.

במידה וננצח את בולטון קורה בדיוק מה שרציתי...אנחנו מגיעים למשחק מול ליברפול עם 3 נקודות פור.

2. Rudess Member

יימח שמו וזכרו של מארק הולסי!

3. Djourou Member

חכה. יש זמן. במחזור האחרון תגיד לי את זה.

4. George Best Member

בוודאי שזה לא סופי,
    אבל קבוצה שמסיימת ב4 תוצאות תיקו רצופות מול קבוצות כמו ברמינגהאם, וויגאן, וילה(בבית.במשחק חוץ זה משהו אחר) ובורו - לטעמי כבר לא תיקח אליפות.

והנה רודס - רסט מיי קייס.
    הקבוצה שלך שיחקה היום פשוט גרוע, כמעט ולא יצרה מצבים,
    לא מנצחת בצדק גמור, ורק נזכרה להעיף כדורים בדקה ה90 וגם כבשה שער עם יותר מזל משכל,
    אבל אין ספק שהולסי אשם.
    מה פתאום השחקנים שלכם?

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/08
  5. Djourou Member

מסכים איתך. אבל לך תדע. בליגה הזאת הכל יכול להיות. מה גם שאנחנו צריכים לשחק מולכם, ומול צ'לסקי עוד. נכון שאתם פייבוריטים ברורים, אבל אני מאמין.

6. Lupin Member

פאברגאס כבר גמור. הוא צעיר מדי כדי להיות השחקן הכי חשוב של ארסנל והוא לא עומד בעומס.
    הפציעות של ואן פרסי ודה סילבה יוצרות בעיית חלוצים לארסן ונגר שמסתפק רק באדבאיור ובנדטנר. יש גם את וולקוט אבל הוא צעיר מדי ועדיין בוסרי.
    כמו כן, שחקנים כמו חלב ורוזיצקי הם לא מהסוג שיכולים להוליך קבוצה לאליפות, הם לא יותר משחקני ספסל ברמה של ג'י סונג פארק. (בלי לזלזל בקוריאני).

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

איפה אתה חי ? חלב אולי עם ססק ואדבאיור השחקן המוביל (ובצדק) של ארסנל העונה , נותן עונה עילאית פשוט . וכשאתה אומר "מסתפק באדבאיור" , אתה שוכח שהוא שלישי בטבלת הכיבושים עם 19 שערים העונה ? לא הייתי קורא לזה "מסתפק" .

8. Rudess Member

קודם כל זה כן סופי, היום זה היה הקש ששבר את גב הגמל והפסדנו סופית את האליפות. קבוצה שלא מנצחת את מילדסברו ועושה תיקו עם בירמינגהאם, לא מגיע לה לקחת אליפות ולא יעזור כל הכדורגל היפה שהוצג על ידי התותחנים העונה.

לעניין השיפוט? הרי שהולסי הרס לארסנל את המשחק בכך שכבר בדקה ה-4 לא אישר שער חוקי למהדרין, הוא היה בזווית מצוינת כדי לראות שבואטנג נגע בכדור. אני לא אוהב להתעסק בענייני "בדיעבד", אבל אין לי ספק שגול בדקה ה-4 וארסנל הייתה מסיימת את המשחק הזה עם 3 שערים לפחות ברשת של בורו. זו לא הפעם הראשונה שהשופטים דופקים את ארסנל ובמיוחד בתקופה האחרונה (גם בבירמינגהאם לא היה שום פנדל, השופט נכנע ללחץ הקהל).

9. קינג לדלי Member

הלאה עכשיו לנצח את בולטון ! לא לנוח ! להחזיר את טבס ומהר !

תודה לבורו על לחימה הרואית. במחצית השניה הם קצת הגזימו ובכלל לא יצאו קדימה.אי אפשר להגן כל הזמן בתוך הרחבה שלך.
    השיוויון היה צפוי,וחשבתי שגם שער הנצחון יבוא והיו כמה כדורים שהסתובבו בתוך החמש והרגו אותי...
    בסופו של דבר כמו בוומבלי באמצע התקפה של צ'לסי,מגיע הולסי ושורק לפני קרן של פרנסנל.
    פשוט מתוק השופט הנפלא הזה !

תהיו בטוחים שהייתם כובשים בקרן הזאת :aaa021:

הלאה יונייטד עד לאליפות !
    אני מקווה שאנחנו נוציא ביום רביעי את צ'לסי מהתמונה במשחק אולי הבודד המעניין שנשאר לנו.

10. Broshi Member

איך זה שעוד לא נתקלתי בהודעת גנאי כנגד מידו? הרי אם אבואה היה נכנס ככה בשחקן הוא מיד היה הופך ל"רוצח", "תת אדם" ושאר הכינויים שאתם אוהבים להדביק לו.

שיחקנו גרוע היום, אין ספק. משחק האגפים שלנו היה כל כך גרוע. אני לא זוכר תצוגה כל כך חלשה ועצבנית של חלב. אבואה לא קשר, כך שאי אפשר לבוא אליו בתלונות. אדבאיור ממשיך לשחק רע. נראה שהתהילה עלתה לו לראש.

שוב, כמה מילים על השיפוט. אני לא אוהב להתלונן על השיפוט, אבל בכל תקופתי כאוהד ארסנל לא נתקלתי בתצוגת שיפוט בזיונית כזאת כנגד הקבוצה שלי. שריקות לא במקום, גול חוקי פסול, אי התייחסות לבזבוז זמן, פנדל שלא נשרק, לא לתת לקרן בדקה ה94 להבעט למרות שלפחות דקה מתוספת הזמן בוזבזה. רק לראות את הפרצוף המגעיל של האלסי האפס הזה גורם לי להקיא. אבל אנחנו בוכים... פרגוסון בא בתלונות לגיטימיות על איזה פנדל שלא קיבלתם. שיהיה...

בוווווווווו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/XXbirdman.Xxx

11. Diamond Cutter Member

כן אה הקהל של ארסנך נשאר אחרי המשחק,מתי ראיתם את זה?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

12. Quaresma Member

ללא ספק בורו היא כבשה השחורה של ערסנל.
    לפי דעתי, בסוף וארסנל תסיים במקום שלישי בסוף העונה.

13. THE STRETFORD END Member

משעשע?עצוב!
    מנהלים,אני חושב שיש פה איזה משתמש שכדאי שייצא לאיזה חופשה מהפורום,
    מחזור שיכול להיות קריטי ושלושה עמודים על כלום.

אני לא מבין מאיפה ולמה אוהדי ארסנל ובעיקר רודס מביאים את הדגל הלבן,
    לפני כמה מחזורים יונייטד היתה בפיגור של 5 נקודות אחרי 2 משחקים לא מרשימים נגד טוטנהאם עם שער שוויון בזמן פציעות והפסד בדרבי לשיטי,
    ככה שלא צריך ללכת רחוק בכדי לראות שהצמרת הגבוהה מאוד הפכפכה וגם פער 3 נקודות לו יונייטד תנצח את בולטון באמצע השבוע,לא מבטיח דבר במיוחד כשיש עוד משחקים כמו ליברפול באולד-טראפורד,ארסנל גם כן,
    יונייטד בחוץ בצ'לסי,גם ארסנל ולא רק זה,
    דרבי היום לא היתה רחוקה מלעשות סנסציה גם כן,כמו שבורו הפתיעה ות'כלס,עם הרבה מזל,
    לשחק התקפה מול הגנה כמו שעושים באימונים במשך כל המחצית השנייה ולצאת עם נקודה,
    מתוך עשרה משחקים ב 9 מהם ארסנל כובשת יותר.
    הליגה העונה קשה מזה שנים,אין כמעט משחקים קלים,לא בבית ולא בחוץ,
    הכל עדיין כל-כך פתוח ככה שקריאות על אובדן אליפות או זכייה של קבוצה,הכי לא במקום.

לא רק המאבק על האליפות פתוח,גם זה של המקום ה 4 והמקומות לגביע אופ'א עם ההפסדים של וילה ובלקבורן.

ולסיום,הקהל של דרבי שגם היום ממשיך להגיע באלפים,לעודד ולתת כבוד לשחקנים,למועדון ובכך לעצמם
    למרות שאם יש בטוח העונה אז זה שדרבי כבר ירדה ליגה,
    עידוד ללא הפסקה,הומור ציני על עצמם(כמו ששאול אדר כתב השבוע בהארץ אחרי שער מצמק בתבוסה 6-1 לצ'לסי באמצע השבוע),
    רק באנגליה!

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאוהדי ארסנל מרימים ידיים בעיקר בגלל תחושת הבטן . למרות שתחושות בטן לפעמים(ואולי במרבית המקרים) מטעות , אין מה לעשות , גם אני בין אותם אלה שחושבים ומאמינים שהאליפות תחזור ליונייטד העונה . הסיכויים התיאורטיים עדיין משאירים סיכוי לארסנל , אבל מעשית , אלא אם יהיה איזה שינוי מנטלי רציני ב8 משחקים הבאים , ארסנל פשוט לא בשלה לאליפות . אמרתי כבר באמצע העונה שלדעתי לרוץ ב2 חזיתות זה יותר מדי בשביל השחקנים שלהם , ושברגעי ההכרעה הם יקרסו , וכרגע אני לא טועה .

בקשר לאדון לופין , לדעתי הוא סתם מסתלבט , ובקשר להתלבטות אם למחוק או להעביר לקלאסיקס - אני חושב שזה צועק להעביר לקלאסיקס .

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אדון לופין כבר לא עימנו... ואני מקווה שכל המעורבים ב"דיון" הזה איתו גם כן יסתכלו על עצמם קצת... you know better. הפכתם דיון עם המון פוטנציאל על מחזור בעל השלכות גורליות בליגה לזוהמה סטייל וואן. מקווה שאתם מרוצים.