מחזור 30 בפרמיירליג: האליפות בורחת לארסנל?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏14/3/08.

1. Broshi Member

זה היה בשביל לבזבז זמן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אכן כניסה חזקה, אבל צהוב היה מספק. נראה שמאז המקרה של אדוארדו השופטים מחמירים יותר בכניסות חזקות. יש מקרים שאפשר לוותר, זה היה אחד מהם. נקווה שלא ישפיע יותר מדי על המשחק.

בעוד אני כותב את ההודעה הסקי כובש את הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/08
  2. אבו Member

עידוד נפלא היום של הקהל של פולהאם, ממש דחף את הקבוצה שלו ברגעים שהיא הייתה צריכה את זה- גם הוא כנראה ידע שזה הצ'אנס אולי אחרון של פולהאם להיאבק לפחות על הירידה.גם המשחק עצמו, אגב, שליטה של פולהאם ברוב חלקי המשחק. גו'נסון נפצע בדקה ה-10 והיברט נכנס במקומו, פה החלק ההתקפי של אברטון פשוט היה תקוע, עד כדי שגו'ליאן לסקוט(!) שיחק במחצית השנייה כחלוץ. שער ראשון של מקברייד מאז אוגוסט,וניצחון מוצדק לפולהאם.

אם זה היה תלוי בי,ללא ספק הייתי מעדיף אותם בליגה על פני קבוצה כמו וויגאן למשל- גרעין אוהדים טוב, קבוצה סימפטית,איצטדיון של פעם. הלוואי שיישארו, יש להם הזדמנות ב-3 משחקים הקרובים מול קבוצות שהם יכולים לנצח, זאת ההזדמנות שלהם לחזור לליגה.

בינתיים ב-JJB העלוב,שער האסקי טיפוסי מכדור חוץ של מלכיוט,אחרי אדום בדקה ה-5 לקומאס(כניסה פרעית)- וויגאן למרות שהיא בחיסרון מספרי, טובה בהרבה עד כה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק לא רע בכלל ב-JJB, הרבה אירועים יש עניין, יש קצב. האסקי עם שער נהדר, ומצד שני טעות של ההגנה של בולטון.. אסור לספוג מהוצאת חוץ.... בולטון מגיעה גם למצבים, פנדל לא הגיע לה אבל על הפסילת שער של דיוף אני לא נעול... אבל ראיתי רק הילוך חוזר אחד אז יכול להיות שהשופט צדק.
    משחק מעניין.

4. Fergie's Legend Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    כואב לראות אנשים שחותכים את קבוצתם משחק אחר משחק, בלי שום טיפת אופטימיות, כל אחד מ555 העמודים של הדיון של ארסנל, תמצא לפחות 3 תגובות קנטרניות וזה בא בגלים. האליפות עדיין לא גמורה, זה מה שיפה בליגה השנה, אין פערים כמעט, הקבוצות (גם הצמרת, גם התחתית, גם המקומות המובילות לגביע אופ"א) יצטרכו להתלכלך, לעיתים להתלכלך גם בכמה חזיתות, אבל הרבה- הרבה יקיזו דם עד שאחת תצא עם ידה על העליונה בתום המחזור ה-38.
    ד"א, גם בדיונים של יונייטד, לא רק בשל ארסנל, תלכו קצת אחורה ותראו הרבה תגובות של "הפסדנו את האליפות", "בזיון!!!!" וכולי.
    אני יכול לציין את סטרטפורד אנד, הבן אדם הכי פרופורציונלי בפורום, הביקורת שלו תמיד בונה והוא תמיד מסתכל על כלל המשחקים, יש כמובן עוד משתמשים כאלה שאפשר להעריך, אבל יש גם מגיבים מעצבנים שקובעים גורלות אחרי משחק אחד רע, מקללים שחקנים (כן כן.) וכ'ו.

5. George Best Member

פאקינג הל, איזה אפס סטיב טאנר.
    ואל תגידו שלא אמרתי, כתבתי את זה עוד בפתיחת המשחק.
    אדום מיותר לחלוטין לבראון,
    לא שרק ל2 נגיעות יד ברורות בתוך הרחבה, אחת מהן ממש לפני כמה דקות של מייקל בראון האפס, שהציל מהקו נגיחה של דיוויס(חצי שני פנטסטי שלו), ועוד בראשונה לנגיעה של נולאן,
    גם השער של דיוף לטעמי לא היה צריך להיפסל, עבירה בטח שלא הייתה, ספק נגיעת יד אבל אני לא חושב.
    ועדת חקירה, השיפוט הזה פשוט מחריד.

6. George Best Member

ולנושא לגמרי אחר....טעויות שיפוט.

שער של איירלנד שרק עיוור לא היה רואה נבדל ברור, שני שחקני שיטי באופסייד, אחד מהם הוא איירלנד שכובש,
    השיפוט באנגליה יותר מגעיל מהכדורגל של בולטון.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם כבר טעויות שיפוט ואם לבחור מתי הן קורות אז שיקרו מתי שלקבוצה באמת מגיע לכבוש.. ולסיטי הגיע השוויון.

והנה 2-1.... מהפך.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוי ואבוי אם השער הזה נפסל בגלל אופסייד... אין דבר כזה...

9. Rudess Member

טוטנהאם נשדדה על ידי מייק קלאטנברג, גם גול באופסייד של איירלנד, ועכשיו שער חוקי של בנט שנפסל.

10. spurs229 Member

פשוט שוד.

11. Djourou Member

אולי אוהדי טוטנהאם ירגישו את מה שאנחנו הרגשנו אתמול. שלא יגידו שאנחנו מתבכיינים סתם.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם לא צפיתי היום במשחקים , אבל השיפוט באנגליה באמת עבר כל גבול . הוא מעיב על הכדורגל הנפלא של הפרמיירליג . אם אני לא טועה הציעו פעם בארץ (או אולי אפילו באנגליה , לא זוכר) להביא שופטים ממדינות אחרות .

יש פה מישהו נגד ?

13. Selby Member

אכן כן, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק למצב השופטים בספרד ואול אפילו בליגה המוסלמית.
    ייבוא שופטים לאנגליה, גם שופטי ליגת האלופות שנחשבים לטובים בעולם, הוא סופר בעייתי, כי אני לפחות חושב שהם שורקים על יותר מדי דברים ואין לזה מקום בליגה האנגלית.
    אבל אין ספק שצריך לעשות משהו, השנה זה כבר עובר כל גבול, אני מקווה שרודפי הבצע בFA יעשו משהו.
    זה אולי אחד מהדברים הבודדים שפגומים בליגה המדהימה הזאת.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השער של הסיטי עוד ניחא... קוון לא ראה נבדל...

אבל השער של בנט? פשוט איון ונורא. ברבאטוב היה בנבדל, נכון, אבל הכדור בכלל לא הגיע אליו.. הוא נעצר הרבה לפני כן לא יכול להיות שהכדור יגיע אליו בכלל אין שום סיבה להרים את הדגל.. טעויות של רמת ילדים, אם קוון טועה בנבדל שכזה אין לי מושג איך הוא הגיע לאן שהוא הגיע.. טעות של טירון, אפילו יותר מכך.
    בדרך כלל שהקוון מכשיל את השופט אז לשופט אין באמת מה לעשות כי לא נותר לו אלא לסמוך על הקוון, אבל כאן קלאטנברג (נראה לי) היה חייב לשים לב לעניין, כי זה היה כל כך בולט לעין שבנט לא קשור בכלל לנבדל הזה... פשוט טעות ענקית.

15. eastlands Member

סוף סוף יש צדק בכדורגל , הקבוצה היותר טובה ניצחה היום .
    ונשבר מנחוס ספרס באיסטלאנדס ,לא פחות חשוב .
    לגבי טעויות שיפוט , בדיוק כמו שנשדדנו בליין השנה .