מחזור 30 בפ' העליון ומחזור 29 בפ' התחתון: תיקו בין מכבי ת"א לב"ש; רעננה יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/6/20.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו בלבול ורוני לוי עושים תחרות בראיונות מי גונב יותר דעת.
    ברצינות, אם זה מה שמשחק בין מקומות 2 ל-3 מספק לקהל הענק בקנה מידה ישראלי שיושב בבית אז באמת שכולם צריכים לחשוב מה לא בסדר כאן.
    ולדעתי יותר מרמת השחקנים יש בעיה גדולה יותר ברמת המאמנים, פחדנים וחלשים.

EsheD, לירן, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

אני חושב שיש בעיה בבעלים שלא מסוגלים לייצר תנאים להגעת אנשי מקצוע זרים שיקדמו את המערכת.

3. G.B7 ירוק עולה

כמה חיכיתי !!!

4. oranfu Member

אני אוהב את סלליך אבל מאז שחזר מהפציעה זה לא אותו שחקן, הוא חלש מאוד.

מילא שועה שלא נכנס, יש 5 חילופים ועוד 2 צעירים בספסל. למה לא לתת להם דקות? השחקנים עייפים, אין מה להפסיד. תרענן קצת!

אגב, אני חושב שבלבול יודע שהוא לא ממשיך. בד"כ הוא לא היה מערבב בטיעונים וגונב דעת, אבל בשבועיים האחרונים הוא מתראיין אחרי משחקים ורק מבלבל במח.

EsheD ו-G.B7 אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו את הדריכה של פלומיין. למה זה לא אדום? שחקנה של בית"ר פשוט צריך לקפוץ מעל מאבוקה. משחק שלישי ברצף שהשופטים מזיינים אותנו. לא צריך לתת מתנות לבלבול ולשחקנים, אבל מה עכשיו יהיה התירוץ של אגוד השופטים? שוב יגידו "סליחה, השופט עשה טעות?" בלתי נסלח העניין הזה, וזה עוד עם VAR!

EsheD ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

אתה יכול להסביר בבקשה?
    ברגע שניל קלארק הגיע מיהרת לכתוב שהוא לא מאמן כושר וכמה שההבאה שלו היא בדיחה והוא לא יותר ממורה לספורט שמנמן, והבן אדם לאורך העונה עשה פה עבודה מדהימה (לא פחות).
    אני באמת שואל, חוץ מגולדהר יש מישהו במדינת ישראל בשנים האחרונות לפחות שהביא צוות זר שקידם את הקבוצה? אלונה שבנתה קבוצה אלופה במשך 3 שנים הביאה מישהו זר ששידרג את המערכת ?
    הטענה היחידה שלי כלפי שחר העונה היא הבאת הרכש המאוד מאוחרת בקיץ + היעדר חיזוק רציני בינואר וזהו לא צריך לחפש מתחת לרצפה.

בעייני לא הייתה טעות שיפוט, לא הגיע אדום הדריכה לא הייתה מכוונת, הצהוב הספיק.

7. oranfu Member

זה שרק גולדהאר מביא צוותים זרים לא אומר שלא צריך להביא. כנראה שלהיפך.

זה לא (רק) עניין של צוותים זרים, זה עניין של אנשי מקצוע רציניים ודרישות של המועדון.
    הבעיה אצלנו מתחילה בכלל מזה שהמועדון לא מכוון לטופ של הטופ, לא מכוון למצוינות ולא מכוון לתארים. ואת המערכת מוביל "הנשיא".
    בזה אלכס צודק.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

לא זכור לי שכתבתי את זה, ובטח שציינתי שיש לו חלד חשוב בריצה טובה.
    מאמן כושר תפקיד חשוב, אבל זה לע תפקיס שמוביל. אין לו סמכויות לכך.
    שחר אדם שבז לזרים כי כדי שיצליחו הוא יצטרך לזוז.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

9. oranfu Member

לא יודע אם הוא בז לזרים או שפשוט איש מקצוע רציני (כלומר, לא ישראלי) לא יסכים שהבעלים של המועדון יתערב לו בהחלטות, וזה לא מקובל על שחר.

10. alexshw Member

כמו כל עסקן ישראלי. הוא בז לזה. שמתי לב גם ביחס לשחקנים זרים. כמובן שם כן היו הצלחות, אבל פראליה או טישיירה למשל זכו לזובור ממנו סתם ככה.
    אדם שהיה לו ביד סגן אלוף אירופה מכהן, והוא עשה הכל כדי שלא יסיים עונה, זה אדם שבז לזרים.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך לחמן נתן לשוקר לבעוט פנדל אחרי ההחמצה שלו באותו משחק?

12. DRORIKO Member

במקרה של אוהרין אמנם עשינו הצלחה יפה באירופה אבל בליגה די גמגמנו, בטח אחרי העזיבה של האווירון. בזכרון הקולקטיבי הוא לא היה איזה אבידה גדולה. אגב גם בקבוצות שאחרי חיפה הוא לא נחל הצלחה. אפשר להגיד שיורו 96 היה פיק מקרי בקריירה שלו, כמו יורו 92 של נילסן.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. G.B7 ירוק עולה

הבעיה אצלנו מתחילה בכלל מזה שהמועדון לא מכוון לטופ של הטופ
    אין לי בעייה עם הטענה הזו ובמיוחד המציאות מוכיחה את זה כבר כמעט עשור אבל השאלה שלי היא על סמך מה קובעים את זה?
    אם מדבר רק על העונה כמו שכתבתי אני ביקרתי את שחר על הרכש המאוחר (שהיינו צריכים לראות את דוס סנטוס בהרכב שלנו בתחילת העונה) ובנוסף ביקרתי על היעדר הרכש בינואר (שום מחליף ראוי ללביא).

אבל חוץ מזה השאלה איך קובעים את שאר הדברים על סמך מה?
    נכתב פה שבגלל שחר יש נגדנו טעויות שיפוט , זה טענה רצינית בכלל ? ונכתבו עוד לאורך הזמן עוד המון תגובות הזויות בסגנון.

שלא יובן לא נכון חס וחלילה, כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו (אף אחד לא שואל אותי, ואני לא שואל אף אחד) .

14. alexshw Member

ברור שכן. שחר משדר רפיסות בהתנהלות שלו, לכן דופקים אותנו. יש השפעה של מה שמדור מלמעלה.
    אם במועדון ירצו לנצח, הם גם ידעו איך ללחוץ על שופטים. יש הרבה מרחב תמרון. זה לא אומר שצריך להרביץ לשופט או לקנות אותו.

15. סיונרה Member

אני הראשון שתוקף שחקנים שמסכנים שחקנים אחרים ושופטים שמקלים איתם, אבל במקרה הזה ברור שזה היה בטעות ומאבוקה פשוט הגיע מהר מדי בלי שפלומיין יספיק להגיב. צהוב זה מה שהוא קיבל ומה שהיה צריך לקבל.
    אם היריבה לא מקבלת אדום, אתה לא יכול להתלונן על קיפוח. מכבי חיפה היא לא צד לעניין בין משחק הכדורגל ובין בית"ר במקרה של עבירה בלתי ספורטיבית.