מחזור 30 תחתון, מחזור 31 עליון : התחתית בוערת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י italiano, ‏27/4/24.

1. DRORIKO Member

באסה לזהבי, אליאסי לקח לו את השער שדה הראשון העונה

2. oranfu Member

דוד עם עוד החמצה מתיבת החמש.

היה יכול בקלות לתת היום 3 או 4.
    בקלות.

3. italiano Member

גם כשהמנהלת לא עושה "טקס חגיגי" לוקח להם שנה וחצי להגיע לרגע ההנפה.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל טוב אוהדי מכבי תא, אליפות ראויה.

Morientes ו-כינוי אוהבים את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שמועות שיונה נפצע בדרבי, משהו רציני או שישחק מחר?

6. yakov_y YNWA

על מה שנהרואי דבוש עשה עכשיו אני מוציא אותו בדקה ה-23 ומשחרר בקיץ.
    גם ככה מדובר בחלוץ בן 20 שבקושי שיחק בוגרים, לא ראוי להשאר.

שער ראשון לבית"ר בטדי מאז ינואר.
    לא ניצחו בבית מ-2024 עדיין.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/24
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק של 6-6.

הטמטום הגדול של הערב שמסכם את עונת בית הדין הלא היא ליגת העל 23/24 היה שהכרוז מהדקה הראשונה מזהיר אוהדים מפריצה לדשא בסיום המשחק כי אם זה יקרה הקבוצה תרד ליגה.

8. G.B7 ירוק עולה

לא מבין את העניין הזה, דקה 89 רואים את האוהדים מעודדים את הקבוצה, שריקת הסיום עשרות יורדים לכיוון הדשא בשביל לקלל את השחקנים ולדבר איתם.
    מוגזם לגמרי, כדורגל הוא שייך לאוהדים, אוהד רוצה לקלל שיעשה את זה בתחומים שלו שזה היציע, מצופה מהשחקנים להתקרב בסיום המשחק וזהו.
    כל מגע ביניהם או התקרבות כזו היא פסולה ולא צריכה להיות.
    לא מדובר בבעיה של הפועל ב"ש, רואים את זה גם בדברים חיובים למשל בשער 11 בגולים של ת"א לפעמים רואים מלא יורדים מהיציע וחוגגים כמעט בדשא גם זה פסול בעייני (תכלס זה לא רק בשער 11, אבל שם זה בולט מאוד).

במכבי חיפה בסיום לא מעט מהמשחקים האוהדים ביציע הצפוני במעיין שיר איום קטן, "אתם תבואו בריצה" או שממש באישור הסדרנים רואים את "אנשי הגדר" יורדים ממש לתחומי המגרש ומדברים עם שחקנים.
    אני אישית לא אוהב את זה, הגבולות צריכים להיות ברורים, גם אם לכאורה אין אירוע חריג, זה יכול להוביל גם למשהו כזה.

9. alexshw Member

ניצחון החוץ הכי גבוה של מכבי חיפה על הפועל ב"ש בליגה. השיא הקודם היה 3:1 בעונות 1990/91 ו -2009/10.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את הצורך התמידי שלך לחנך אוהדים ולקבוע מה בסדר ומה לא בסדר.
    בהשוואה לליגות אחרות באירופה הקהל פה מלא בילדים טובים, האובר ביקורת הזאת על קהלים זה מה שמוביל בסוף לכך שבית הדין קובע איך תראה טבלת הליגה, אפילו על חגיגות גולים אתה בא בטענות.

אז אוהדי ב"ש קיבלו 3-0 בשבת ו4-1 וירדו בסיום המשחק לקלל את השחקנים במשך 5 דקות, שהשחקנים יספגו את הקללות המוצדקות וירדו לחדר ההלבשה, מי ישמע מה קרה.

11. italiano Member

היה קצת מעבר לקללות ושריקות בוז.
    מיותר לגמרי. אנחנו במקום רע מאוד לקראת הגמר.

12. G.B7 ירוק עולה

קודם כל אני מביע את דעתי אף פעם לא כופה אותה על אף אחד, ותמיד כמעט אומר לדעתי, אפשר לא להסכים.
    אני לא סתם נותן ביקורת על אוהדים, תמיד מסביר את הביקורת שלי (ושוב אגיד אפשר לא להסכים, ואני פתוח גם לשנות את הדעה שלי).
    וכמו שכתבתי שחקני ב"ש צריכים להתקרב ליציע לשמוע את הקללות והבוז ולרדת באמת לא יקרה כלום אבל יש הבדל בין זה לבין להגיע למגע פיזי (גם אם כרגע הוא לא אלים במיוחד).

הליגות האחרות באירופה לא מעניינות אותי, אפשר להביא דוגמאות לאיזה אולטרס אלים ומגעיל ומצד שני אפשר לתת דוגמה לקהל קונצרטים, את שניהם אני לא רוצה.
    מעבר לזה אני מסכים שהכדורגל "מלא בילדים טובים" עליהם אני לא כותב, אני רק כותב על אותו "קומץ" מסריח של ערסים/עבריינים שמלווים בילדים מושפעים. כן זה גם האנשים שלא מפסיקים לעודד, שמכניסים המון צבע ליציע, תפאורות מדהימות, מחוות מדהימות וזה מבורך אבל למה אם עושים 100 דברים טובים צריך לעשות גם 50 או 20 או 4000 דברים רעים?

כן לפי דעתי זה מגעיל וצריך לגנות וכן לחנך את האידיוטים מהיציע ש-
    זורקים חפצים לדשא, מנסים לירוק על שחקנים שמגיעים להרים קרן (באופן קבוע בסמי עופר וכנראה שבעוד הרבה מקומות), לא מקשיבים להוראת שוטר ובעד אלימות נגדם (זה שהמשטרה גם לא נקייה זה לא מצדיק אלימות מהצד השני).
    אני אמשיך להיגעל משירי שואה, קללות מסוימת (יש מספיק דרכים לקלל בלי לעבור את הגבול כי בכל זאת אני לא רוצה קונצרט, לדוגמה לקרוא לשופט/שחקן נאצי או להגיד "את הסמויים אני אכניס למשרפה", סליחה שאני יפה נפש בעינייך, אותי זה מגעיל ודברים שקשה לי לשמוע).

ולהגיד שאני נגד חגיגות זה בכוונה להגיך את הטיעון שלי, אני מאוד בעד חגיגות, ואני חושב שאני נותן לא 100 אלא 10000000 אחוז רגש ואת כל הנשמה שלי מהיציע לקבוצה שלי, בין אם זה להיות צרוד כבר בחימום או בדקה 2 משירים וכן גם קללות ובוז, אבל מהצד השני אני נגד העניין ש50 אוהדים בשער 11 או בסמי עופר או בכל מקום קופצים לדשא, למה אי אפשר לחגוג ביציע. ודרך אגב זה הדבר הכי שולי מכל מה שכתבתי, ואני יכול לחיות עם זה בשלום

מעבר לזה, זה שיש לי ביקורת על "קומץ" לא אומר שבית הדין חף מביקורת, אפשר לשפר גם את זה וגם את זה.

13. zivmay Member

סוף סוף הקהל מביע את זעמו. חבל שלא התנפלו עליהם ועל ברדה בסיום. קבוצה של זבלים.

14. alexshw Member

אין לי מושג מי אחראי על מה בב"ש ומה המידה של ברדה בבניית הקבוצה. לדעתי החלק העיקרי שלו זה בהכנה רעה לליגה ומבחינה מנטלית הקבוצה גם איבדה מן המורל שלה בתבוסה בגביע הטוטו, למרות שברגיל זה אמור להיות משחק אימון ואין קשר להמשך העונה.
    בקשר לבנייה, ב"ש המשיכה להביא יותר מדי בינוניות ידועה מראש, סטייל תורג'מן ובדש.
    בנושא נוער ב"ש מפגרת בהמון אחרי שתי המכביות. גנאח אחד זה לא מספיק.
    עונה לא טובה של ב"ש, שכמובן יכולה לסיים עם תואר, אבל גביע כידוע לא מלמד על איכות.

15. italiano Member

תורג'מן ובדש זה מה שיש בליגה. אין לנו את הסכומים לריב על כל ליגיונר שחוזר או כוכב שפורץ בליגה.

גם מכבי חיפה הביאה את גוני פאקינג נאור כמחליף לנטע לביא. זאת הסחורה.

oranfu אוהב/ת את זה.