boazinio - כן, מסצ'ראנו שחקן בינוני, כי יש לו כ-50 משחקים בנבחרת ארגנטינה, יותר מאשר כל הסגל של הקבוצה שלך ביחד, הקבוצה שהוא יצא ממנה. אם אתה לא רואה משחקים של ליברפול אז בבקשה לא לדבר שטויות. ועכשיו לשופט, מי עדיין לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לו ? כולם ביחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx , גיבור האומה. כשרוני בכל משחק, בכל מסגרת, הולך 1 ס"מ פנים של השופט ופשוט גוער עליו, השופט מחייך ולא עושה שום דבר. כאשר טורס מדבר כ5 מילים, הוא נותן צהוב, מה שהוביל לצהוב השני של מסצ'ראנו, למרות שמסצ' לא אמר שום מילה מלוכלכת או משהו כזה. מסצ'ראנו ובכלל ליברפול נפלו היום קורבן לכוונות הרציניות מצד השופטים וההתאחדות כלפי הכבוד לשופטים. חוסר המזל שלנו נגד החלאות הוא עד כדי כך. We'll Bounce Back
ההתנהגות של מסצ'ראנו הייתה לא פחות ממבזה. מבזה את המעמד, מבזה את הקבוצה, מבזה את המשחק. אמרתי שהשבוע שעם דבר אחד שאמר גרנט אני מסכים - לא ייתכן שדקות שלמות יבוזבזו במשחק כי קבוצה שלמה מקיימת דיון עם השופט. בשביל זה יש קפטן. מילא הצורה שבה מסצ'ראנו עיכב את המשחק, הצורה שבה עשה את זה והצורה שבה פנה לבנט הפכו את ההרחקה שלו למקסימום הרחקה. אלון, אני לא רואה קשר בין שני האירועים. ריילי לא ממש ראה את הפאול של אשלי קול לטעמי אחרת אין סיבה למה זה לא היה אדום.
ראיתי לא מעט מליברפול העונה, ואני ראיתי את מסצ'ראנו משחק לא מעט גם במדי ווסטהאם ככה שקניתי לי את זכותי להגיב בעניין,ברשותך כמובן. נכון, יש לו 50 הופעות במדי נבחרת ערגנטינע, אבל זה הודות לעובדה שרוב השחקנים הארגנטינאים הם בעלי אוריינטציה התקפית, אז יכול להיות שהוא אחד הקשרים הארגנטינאים האחורים הטובים ביותר, זה לא סותר את מה שאמרתי אלא רק מחזק, שוב, לטעמי, הוא לא הראה יותר מדי סיבות ליפול מהכסא..
slang informal words or phrases, colloquial language; language peculiar to a particular group or class, jargon
צר לי אבל אני ממש לא מסכים איתך. מסצ'ראנו פשוט התחנן לאדום הזה והגיע לו לקבל אותו. אין דרך אחרת לתאר את זה מאשר טיפשות טהורה.
צ'לסי משחקת טוב מאוד ועומדת נכון על המגרש עד עכשיו, באופן מפתיע יש לציין. תחת זה תחת. דרוגבה היה קרוב לכבוש, ובכלל צ'לסי נראית מסוכנת יותר. הבעיה היא שהיא לא מתרגמת את זה למצבים ממשים מלבד האחד של דרוגבה
יש דבר יותר צפוי מהתוצאה כרגע במשחק בגשר? כן, שוב פעם תחת עומד להפסיד במשחק חשוב. לתשומת ליבך, רומאן.
באלאק מוחלף?! מה זה הטמטום הזה??? אז מה אם כבר יש לו צהוב הוא היה השחקן המצטיין במגרש!!! האוהדים כבר מתחילים לשיר למוריניו
אתה לא יכול לתת רוח גבית לשחקן שפוגע כך בקבוצה שלו. מה שמסצ'ראנו עשה מעיד עשרות מונים שהאיש הזה פשוט טיפש וחסר אחריות ומצידי שיהיה הקשר האחורי הטוב בעולם. כשכל מה שעומד לנגד עיניו זה האגו המעפאן שנפגע . אז אתה רץ מחוף לחוף בכדי לצרוח ולקלל ? מבחינתי אינטלגנציית משחק ואינטלגציה מחוץ למגרש שלובים זה בזה. עם כל אהבתי לפול סקולס שהיה ענק היום. פשוט ענק. אתה חושב שלא רתחתי כשתגובותיו חמומות המוח בעבר עלו לקבוצה בהרחקתו? פרגי חינך והאדמוני התביית אסור לרפא לעבור על ההתנהגות הזו לסדר היום .מסצ'ראנו חייב לחטוף .. וחזק!!! מבחינתי כאוהד היונייטד אני יכול רק לומר תודה על מתנה כזו .. אבל אל תשכח שבשלב ההרחקה הובלנו 1 והיינו טובים יותר.
לפני שאני מתחיל. מישהו מדמיין איך הולכים להראות העיתונים מחר? סיוט. שיחקנו לא טוב היום. אדבאיור ממשיך ביכולת הפושרת, חלב שוב מנסה אבל לא מצליח, אבואה מחרב את האגף הימני של הקישור. אלמוניה הצטיין אבל לא הצליח למנוע את שני שערים. ססק ופלאמיני היו סבירים והחזיקו טוב את הקישור. יותר מזה אני לא יכול לומר. כל כך מבאס להפסיד לישבן בצורת מאמן. מילה על השיפוט. אני היחיד ששם לב שהשער הראשון היה מנבדל? כנראה. אח"כ דרוגבה מוריד חולצה (צהוב, לא?) ומתחבק עם הקהל (צהוב, לא?). שיהיה.. ברכות ליונייטד על תואר שני ברצף.