מחזור 31/30: 0-5 גדול למכבי בדרבי תל אביבי סוער. נתניה מפרקת את האלופה, ב"ש לא מצליחה להתקרב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏23/4/22.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לחיפה מול 11 שחקנים.

קשר ימני ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לך אותו בסיס השוואתי כדי לקיים את ההשוואה הזו.
    איביץ הגיע לספטמבר עם קמפיין אירופי ז"ל, ליגה בלבד ושיוט קליל בה, בכר השנה היה צריך לחלק עומסים בחלקים מהעונה.

3. alexshw Member

למה בספטמבר? הוא חתם ב - 31.5.2018. נכון היה פחות עומס פיזי, אבל לדעתי הוא חותר לשליטה רבה יותר על שחקנים.
    אצלינו חזיזה ואצילי מסריחים מאוד את המגרש הרבה מדי זמן וכלום. גם לדעת יש יותר מדי מצבים של איבוד צורה בכלל במגרש, כמובן לצד זה שכמובן הרבה יותר זמן הם כן מאומנים ועומדים מאוד טוב במגרש. כאילו יש פתאום ירידות חדות מדי. או כשהיריבה לוחצת, מצפה מבכר ליותר מוכנות לספוג את זה. כאילו מצבים שהקבוצה לא דומיננטית, זה יכול לקרות. אנחנו פגיעים מדי אז.

4. wings Member

סבבה אבל עד לא מזמן הוא היה הלב של הקבוצה הזאת. ואם כבר הזכרת אותו ואת שרי באותה נשימה, הוא תמיד היה הרבה יותר מחויב לקבוצה מבחינה הגנתית. להשוות אותו לשרי בקטע הזה זה מעליב. הוא לא אותו שחקן מאז הפציעה אז עכשיו הוא לוזר מסריח ואשפה מסריחה? תנו קצת כבוד לשחקן שנתן כל כך הרבה לקבוצה הזאת. בעצם אף אחד לא ראוי שידברו עליו ככה בגלל יכולת לא משהו.

5. alexshw Member

יש לאוהדי מכבי חיפה נטיה מוזרה לסגוד לשחקנים מהסוג הזה של נטע, רק כי הם שחקני בית או משחקים הרבה זמן במועדון.
    אם היה תלוי בנטע, עדיין היינו עמוק בחרא. כשכל הקישור היה על נטע, לא היינו קרובים לאליפות בכלל.

6. קשר שמאלי Member

לא חושב שזה רק הפציעה. הוא גם התחתן במהלך העונה ונפש בחו''ל מספר פעמים. ואני חושב שזה קשור. לשחקנים ישראלים קל מאוד לצאת מפוקוס.

7. wings Member

יש לאוהדי מכבי חיפה נטיה מוזרה לקרוא לשחקנים אשפה מסריחה אחרי כל הפסד.

8. alexshw Member

העונה אני קורא לו אשפה גם אחרי ניצחונות.

9. Butragueño מנהלים

אנחנו נראים ככה כי ללא כדור אנחנו 8 שחקני שדה בלחץ. דין דוד לא קיים במגרש אם אנחנו ברחבת היריב. הוא לא יורד, הוא לא יודע ללחוץ, הוא לא יודע לשמור כדור עם הגב והוא בכלל לא שחקן יציב, נופל יותר מדי על הדשא. אצילי ללא כדור אנחנו גם שחקן פחות, אבל בניגוד לדוד, אצילי לפחות יורד לנסות לחלץ כדורים, כנ"ל חזיזה. אבל אין מה לעשות, כשנתניה יוצאת קדימה, דוד, שרי, דוניו והמגנים קופאים במקום.

10. DRORIKO Member

בין השחקנים שיוסי הצליח להרים מהדשא זה איתמר ניצן. פתאום אתה רואה את השוער המצויין של לפני המשבר. משחק עם הרבה בטחון מאד, מאד חד, פתאום הוא גם מרשה לעצמו לחייך. איפה זה ואיפה הזומבי שהוא היה לפני חודשיים.

11. קשר שמאלי Member

אצילי לא עושה הגנה בחצי שלנו. רוב העונה הוא לא עשה הגנה בכלל. במשחקים האחרונים הוא לוחץ קצת בחצי של היריבה. דוד פקטור רק ברחבת החמש, זו תהיה בדיחה אם הוא יהיה החלוץ הבכיר שלנו בעונה הבאה

12. G.B7 ירוק עולה

לאצילי יש המון חילוצי כדור בשטח היריבה, שחלקם הובילו גם לשערים.
    לגבי דוד צריך לשחק איתו רק כחלוץ חוד, ולא קיצוני, יש לו סיומת טובה.

נטע לביא איבד את הנוכחות שלו, אם המהלך של הגול השלישי היה קורה בעונה שעברה, הוא היה מחלץ ושולח פס עומק לגול.
    להגיד עליו דברים לא טובים בקשר לעונה שעברה זה לעשות עוול ענקי, הוא היה בורג עצום באליפות (גם אם מסיבות כאלה ואחרות לא שיחק במשחקי זכייה בתואר).

מאז שחזר שיחק אולי 2 משחקים בצורה טובה וכל השאר אכזבה אדירה.
    הוא עבר פציעה קשה, עם שיקום חרא, ופשוט לא חזר בצורה טובה ולא מזכיר אפילו בגרם את השחקן שהיה בשנתיים הקודמות. ולכן אם הוא לא טוב, אז למרות שהוא הקפטן/אהוב/חשוב המקום שלו במעמקי הספסל.
    יש לנו עומק נפלא בחלק הזה בסגל.

oranfu ו-wings אוהבים את זה.
  13. wings Member

עכשיו ראיתי את התקציר. לא יכולתי לראות את המשחק. לדעתי אתה מגזים לגמרי. בגול השלישי הוא ירד יפה לסגור, אולי השחקן היחיד בקישור שירד לעזור. השחקן של נתניה עשה לו תרגיל ולנטע פשוט אין את המהירות לעצור אותו. לעשות עבירה ולקבל צהוב היה באמת מתבקש, אבל אין לזה קשר למחויבות או שהוא עף על עצמו. אח"כ הוא עשה טעות שלא המשיך עם השחקן אחרי המסירה, לא קרא את המהלך נכון (על זה אפשר גם להגיד חוסר מחויבות). בגדול זה מהלך כולו של יתרון מהירות של השחקן של נתניה על לביא. מפה ועד עניין של חוסר מחויבות או שחקן שעף על עצמו המרחק גדול. עניין של יכולת בעיקר.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  14. קשר שמאלי Member

יש לו סיומת טובה ברחבת החמש אולי 0 גם זה לא נכון), אבל אין לו השפעה על המשחק מעבר לרחבת החמש. ההשפעה שלו על המשחק היא רק ברחבת החמש , לא מדובר פה בחלוץ רחבה קלאסי. אם כדורים לא ''מטיילים'' ברחבת החמש הוא לא מבקיע. עד כדי כך הוא מוגבל. והוא כופה עלינו סגנון משחק הרפתקני

לגבי אצילי, איפה התרומה של חזיזה מבחינה הגנתית ואיפה שלו. שחקן כנף צריך לעשות הגנה על כל הקו. אצילי עושה מה שבא לו ומתי שבא לו. הוא לא סופר את בכר

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/22
  15. עידן444 Member

ואם לדבר קצת כדורגל אז אם במשחק נגד הפועל ת"א אני לא יכול לציין אפילו שחקן אחד שהגיע- אז היום כולם הגיעו ונתנו משחק ענק.

כשראיתי את ההרכב אמרתי לעצמי- וואי, איזה מטורף הבני הזה. איך הוא לא מפחד? אם הוא היה חוטף פה בראש היו מפרקים אותו לחתיכות.
    להשאיר את האמצע לאינו וקארצב לבד זה חתיכת הימור.
    אבל האמת? כשכל הקבוצה לוחצת ועובדת- למרות הרכב סופר התקפי, הקבוצה לא חשופה.
    איגור זלאטנוביץ זה חלוץ שאני כבר באמת לא יודע איך לאכול אותו. הוא כבש היום את שערו ה 11(5 בפנדלים, 2 היום, 2 נגד אשדוד ועוד 2 שערי שדה בשאר העונה) שזה נראה בסדר. בנוסף הוא חלוץ שלא מפסיק לעבוד. זה כמו טפיל כזה שלא נותן לבלמים ולקשרים האחוריים של היריבה מנוחה. מתחיל להרגיש לי שזה חלוץ קלאסי למשחקים נגד קבוצות דומיננטיות. לעומת זאת מול רוב קבוצות הליגה שהמשחק תקוע יותר- זה לא זה. באמת שאין לי מושג מה עושים עם השחקן הזה שהרבה בזכותו למרות שמשחקים עם הרכב כל כך התקפי- זה עדיין נראה מאוד מאוזן.
    טוואמסי וגויאגון נגד הפועל היו ממש אסון.
    היום הם היו פשוט חוויה. את גויאגון אני מבין- שחקן צעיר, לא תמיד כל הברגים בראש במקום וקבלת החלטות טעונה שיפור, במקרה של טוואמסי כשראיתי אותו היום אני באמת תוהה מה עבר עליו שבוע שעבר?
    השחקן היחיד בחלק הקדמי שעוד לא כתבתי עליו זה אמיר ברקוביץ... חבר, במשחק הזה בהחלט הייתי חייב לעשות יותר...
    אינו וקארצב דרסו את כולם באמצע.
    שלמה וגאנדלמן עשו יופי של עבודה ואפילו שי קונסטנטין וזלאטן שאחוביץ נראו כמו מגינים שאפשר לסמוך עליהם.
    על דני עמוס אין ממש מה להגיד... שזה די אומר הרבה על המשחק הזה.
    3-0 ומכבי חיפה יצאה ממש בזול.

התלבטתי אם לקחת את הבן שלי, בן 9 וחצי. הוא רצה לבוא אבל הוא בשלב כזה שבא לי שלא יראה הפסדים. העונה הוא ראה רק ניצחונות והיום זה כמובן היה קצת יותר קשה לבנות על ניצחון.
    בסוף החלטתי לקחת אותו ומשום מה כל היום בראש שלי שאחד המשחקים הראשונים שראיתי כשהייתי בערך בגילו היה ה 0-5 על מכבי חיפה של שלמה שרף. לא יודע למה- אבל זה הרגיש לי שגם הבן שלי הולך היום לקבל חוויה בלתי נשכחת.
    אני נשארתי אחרי אותה עונה עם זיכרון מתוק לכל החיים.
    מכבי חיפה נשארה אחרי אותה עונה עם דאבל הסטורי, היחיד בתולדותיה- היחיד עד העונה?

Raulito, oFiRzZz, abcd ומשתמש נוסף אוהבים את זה.