איזה פגיעה יא משה ? שחקן שמשחק כזה יישב לו בראש עוד חודש הוא חלש מנטלית, מי יישמע יש פה איזשהי יריבות רבת שנים. עוד אלופה שזוכה בצדק מוחלט וללא תחרות. שיחגגו איפה שייצא להם, הם ראויים לזה, ביולי מתחילים חדש וכולם שוכחים. לקהל האורח נשארים הזיכרונות וזה הכיף. Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מה זה איזה פגיעה? מדובר בשחקנים שחלק גדול מהעונה היו מרחק נגיעה מהמקום הראשון ולפרקים גם החזיקו אותו, אנשים שהם ספורטאים וכל החיים לימדו אותם לנצח, לזכות בתארים, להיות ווינרים, והרבה מהם נתנו הכל השנה בשביל להשיג את האליפות. ואז להיות בסיטואציה שלא רק שאתה מאבד את הסיכוי לאליפות אלא גם רואה את היריבה הישירה חוגגת את האליפות מול הפנים שלך עם הקהל שלה, זה יכול להיות מכה מנטלית לא פשוטה, יכול להוריד לך את הביטחון בטח כשאתה אמור לפגוש אותה פעם נוספת שוב על תואר, בטח כשאנחנו אחרי תיקו והפסד כלומר יכולים להיכנס למומנטום שלילי. אפילו בהפסדים בליגה למקומות עבודה אני מתעצבן ולוקח את זה קשה, אז לספורטאי ברמות האלה זה פי כמה וכמה.
זה יכול להפריע ברמה הנקודתית, עוד חודש וחצי זה לא יעניין אף אחד, קרה כל כך הרבה בעבר וזה חסר משמעות. גם לגמר גביע לא תהיה לזה השפעה. Sent from my SM-G781B using Tapatalk
לא מתייחס לקבוצות ספציפיות, מתייחס למגיבים פה שניסו לשכנע למה השער לא חוקי(כשמכבי תל אביב כבשו) ואיך פתאום הוא הפך לחוקי(כשחיפה כבשו).
בשער של עידו שחר, האם שחקן ההתקפה שהיה בנבדל(מניח ששחר) עשה תנועה לעבר השחקן שמרחיק? כי אם כן אז זה צריך להיפסל אבל בכנות אני כבר לא זוכר. מה שכן האם השער של פשיץ עונה שעברה אז כן חוקי?
אפשר לתת את הדוגמא הקלאסית של ה-0:6 שמכבי תל אביב החטיפה למכבי חיפה ובגמר הגביע מה היה? עזבו אם השער של חן עזרא הוא פוקס או לא, זה לא משנה. זה היה בבלומפילד, למכבי היה סיכוי לסיים כאלופה והיא הייתה אלופה לאיזה 12 דקות גם, אז היו שם אלפי אוהדים. וחיפה יצאה מזה. גמר גביע המדינה אגב ב-24 במאי אם אני לא טועה, יש מספיק זמן ועוד משחקים לפניכן. אני כן חושב שמדובר בשני מפעלים שונים. מכבי חיפה יכולה לנצח ולזכות בדאבל כי היא פשוט קבוצה טובה יותר והנה גם עומר אצילי שחרר קיטור עם השער נגד האקמול של הליגה, הפועל תל אביב. אני גם חושב שהיריבות בין הקבוצות לא כזו גדולה, אולי אפילו בפורום פה היו כמה עקיצות יותר ממה שזה באמת. אני כן חושב שיהיה טוב שתגיע למשחק, ושוב, זה לא שהם חוגגים אליפות ואתם יורדים ליגה חלילה. במועדון עצמו יש הבנה שאתם הרבה פחות טובים.
מסכים. מי יישמע יש איזה יריבות גדולה בין המועדונים... יש מאמנים שאימנו קבוצות והשתמשו ברגש הזה בדיוק בשביל לדרבן את הקבוצה שלהם בעונות שלאחר מכן (השתמשו ב"כאב" של זה שחגגו עליהם בשביל להחדיר בהם יותר מוטיבציה).
גם אם הייתה יריבות... השחקנים לרוב חברים ואחרי שבועיים אתה רואה שחקנים מחיפה!באר שבע/תל אביב מריצים שוטים במיקונוס. Sent from my SM-G781B using Tapatalk