תראה, אני לא בטוח שהוא לרמה שלכם, גם אצלנו היא לא הפציץ, אבל לא חשבתי שהוא יהיה כישלון ברמה כזאת. תכלס, יש מצב שעקצנו אותכם.
חלאיילה זאת החתמה שמראה את הכישלון של יצחקי. לא צעיר, לא מספיק טוב, לא יכול לשחק ליד פריצה. אז למה? כי היה לחץ להביא רכש? זה תמוה כמעט כמו להחתים את דן וקניקובסקי באותו קיץ בהמון כסף כשיש לך פוטנציאל כמו גלוך בנוער וגויאגון בהשאלה. איך כולם ישחקו ביחד? סתם אכלו לו שנה מהקריירה ועל הדרך בזבזו 500-700 אלף דולר. איך אוהבים להגיד פה? החתמת אלונה קלאסית מתקופת השיגעון שלה כשהיא שלפה את פנקס השיקים על כל גאנם ומלמד ממוצע.
אין לי מושג מאיפה התלונות הגיעו, אבל אם ויצמן-יער נשכרו ע"י ההתאחדות לכדורגל והגיע טיפ אחד או יותר לעניינים סביב חדרה (וזו יכולה להיות רק הצעה שקיבל מישהו מהמועדון, ללא פגם בהתנהגותו) אז זו סיבה טובה להתמקד בה. אם מדובר בספין של לוזון, אז לא מדובר בספין מוצלח במיוחד. זו נראית אחלה דרך לדרבן קבוצה משועממת. כן, לא מעט. גם בכדורגל.
הבנתי שהם מקללים אותו כשהוא משחק. והוא ממעט לשחק. בכל מקרה הם לא לה פמיליה במרכאות, הם לה פמיליה וואנאביז.
חח גלזר הוא תופעה, הבנאדם חסין לגמרי. בושה של שופטים, פחדנים. מתי מישהו יהיה מספיק משועמם כמו אוהדי מכבי, וירים איזה קמפיין כמו על אוגו בזמנו?
מדהים איך כל מאמן כמעט במכבי ת"א מדבר בשחצנות. כאילו לא משנה מאיזה מקום הם מגיעים בעולם כולו הם ישר חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ומרשים לעצמם פשוט יותר מידי, כיאה למועדון השחצני הזה. מזל שאת "הכל תלוי רק בנו", או "עושים לנו דווקא" לא אמר מאמן לא היה משהו שעובר את הגבול שדורש איזשהו ענישה מסוימת אבל הראיון היום, הראיון שענה בזלזול לפני כמה מחזורים שהפסיד, העיקר ידע במחזור האחרון להביא את הילד ולבקש סליחה (מעניין מה היה קורה אם לא היה מנצח 5 0). כנל איביץ וכנל חלק מהמאמנים הקודמים.
תתמקדו באהבה. תתמקדו מהיציע, תרשמו רשמים, תשוו למקרי עבר, תזמנו את השחקן לחקירה מצדי. כותרת ראשית בוואן יומיים לפני ולנסות להיכנס לחדר הלבשה דקות לפני משחק זה בושה וזה מחפיר. מי שהדליף את הכתבה ומי שנתן הוראה למשקיף לנסות להיכנס לחדר הלבשה צריך לתת את הדין.
אני מסכים לחלוטין שכניסה לחדר ההלבשה מס' דקות למשחק זה צעד חריג שלא אמור לבוא בחשבון, אלא אם קיים מידע קונקרטי.
קראסטאיץ' עוד פעם יוצא אפס וחסר כבוד, אני לא מבין איך אחרי המשחק של היום אפשר לטעון שסכנין לא באה לשחק כדורגל ובזבזה זמן כל המשחק. זה פשוט שקר ומוציא אותו קטן. גועל נפש, אני לא זוכר מתי הם הפסידו לנו נקודות ולא התחרפנו.
אפשר לבקר יותר מידי ראיונות שקשורות במועדון השחצני הזה. שחקנים, מאמנים ושות', חושבים שמגיע להם הכל, ברגע שזה לא קורה הם מרשים לעצמם יותר מידי.