אתה יודע כמה מקרים אני יכול למנות של שחקנים שקיבלו צהוב באיחור של 60 דקות, כך שהיפותטית נמנעו מהרחקה? עשרות. האמת שגם צהובים שניים, העונה הספיקו להרחיק את חוזז במקום את השחקן שהכשיל אותו בעבירה גסה של ספק אדום ישיר והיה מוצהב. צהוב שני שהוחמץ הוא כמובן יותר קריטי מעשית, אבל זה צהוב. כמה דקות אחרי המקרה הזה של גלזר פפיר הצליח לפספס גם עבירה וצהוב ברורים של סכנין, עבירה על אילון אלמוג 18 מטר מהשער. אתה ספציפית לא חלק מזה, אבל הנראטיב "שופטים בצהוב" לא קרוב בכלל למציאות. בשלושת המשחקים האחרונים הגיע למכבי פנדל והיא לא קיבלה, זה יותר פנדלים משקיבלנו העונה בכלל. כרגיל זוכרים כל חצי טעות לטובת מכבי ומתעלמים מכל הטעויות הקשות לרעתה. גם מקרה גלזר בדרבי לצורך העניין, יש כאן קונצנזוס שזה אדום למרות שזה רחוק מאוד מלהיות ברור.
שוקרני שחקן בינוני. אצלנו לא היה טוב ורק בלאומית הצליח. העונה עם נוף הגליל לא היה מהבולטים ובסכנין אולי תקופת השיא שלו אבל זה יעבור תוך שנייה ויחזור לבינוניות. עדיף לכם את גנאים וקבהא. אלה שחקני ליגת העל ושוקרני יותר שחקן ליגה לאומית.
גם אני שמתי לב לשוקרני, נותן כמה משחקים יפים מאוד בסכנין. לגבי קבהא כבר אמרתי לפני שנתיים שאם הוא יעשה הסבה לבלם הוא יאריך את הקריירה שלו בליגת העל לעוד שנתיים-שלוש.
או שלא הייתי ברור או שלא היית מרוכז. אני רק נתתי עוד אינפוט בנושא הצהובים של גלזר. לא תמיד אכלו לי שתו לי. ציינתי שגלזר, כשחקן מאוד מוגבל, עושה המון עבירות. וכאחד כזה, מתבקש לרוב לקבל צהוב (גם כשלא צריך). לכן זה בולט לנו לעין יותר.
18 דקות מהפתיחה וגויאגון איבד כבר איזה 6-7 כדורים. מצחיק לחשוב שהוא יכול להיות שחקן משמעותי במכבי תל אביב בעונה הבאה