מה זה הקרחות האלה בסטמפורד ברידג'? הקבוצה נמצאת בשיא המאבק על האליפות, כל משחק הוא בגדר חובה והקרחות בולטות, ועוד איך בולטות.
63 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. הוא סקורר ענק, אבל הוא שחקן מגעיל. אני, אישית, לא יכול לתעב אותו כי הוא עשה יותר מדי בשביל הקבוצה שלי (אמנם תיעבתי אותו עד לפני שנתיים ככה), אבל אני כן אומר שהוא שחקן מגעיל ולעולם לא אחשיב אותו כאחד הגדולים למרות שיש לו שיא והוא זכה פעמיים בצ'מפיונס ובגביע העולם. העניין הוא שאינזאגי זה אחד הכדורגלנים הכי מוגבלים בעולם מבינה פיזית וטכנית, והוא עושה את ההצגות האלה כדי לכפר על מה שאין לו. מה התירוץ של רונאלדו, הסוס האולטימטיבי ומכונת כדורגל מושלמת?
אמנם אני מגיב דקה-שתיים לפני שנגמרת המחצית הראשונה בברדיג', אבל התמונה ברורה והתסריט היה ידוע מראש. אפשר לסגור את המשחק יתרון 1-0 ועוד אינספור מצבים. בורו חוץ מאיזה התקפה אחת לא עברה את החצי..
ביתרון של שער אחד ו-45 דקות שנשארו+תוספת זמן לא סוגרים שום משחק. כדי באמת לשחק רגוע צריכים להוביל 2-0 ולא 1-0.
אני לא זוכר נגד איזה קבוצה, ואני לא זוכר את התאריך, אבל אני זוכר שפעם אחת השופט שרק לקאקא פנדל שלא היה ולא נברא. אבל לזכות קאקא אני יכול להגיד שהוא לא רץ אל השופט והתחיל לבכות בפניו כשהגיעה לו פנדל, וזה לא אשמתו שהשופט עשה החלטה מטופשת שכזאת. ועוד משהו שאני יכול להגיד לזכותו זה שהוא לא חגג אחרי השער הזה, כמו שהוא חוגג אחרי כול שער (למרות שבחיים החגיגות שלו לא מוגזמות). קאקא הוא שחקן מאוד הוגן, ויש לי הערכה גדולה לשחקן הזה. לדעתי הגיעה לו לזכות בפרס השחקן הטוב ביותר באירופה.
שטויות די עם זה. אני לא חסיד של גרנט.. אבל מי ישמע אז יצא להם מצב אחד במשחק שלהם היה יכול להיות עוד 5 בצד השני. אם המשחק הזה יגמר ככה שוב הוא יכנס לספר ה"1-0 של גרנט" .. אבל זו תוצאה משקרת. ======== לא יאמן! אני עורך את ההודעה הזאת רגע אחרי שכתבתי אותה ולוקח חלק מהדברים חזרה.. איזה החמצות של בורו