מחזור 33 בעליון/32 בתחתון: משחק העונה הולך לב"ש, מכבי פ"ת ונוף הגליל נפרדות מליגת העל .

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏6/5/22.

1. קשר שמאלי Member

יש יריבות אמיתית בין מכבי נתניה לבאר שבע, היא מורגשת היטב במשחקים ביניהן. אני אוהב את זה, זה מוסיף עניין לליגה

אוהדי באר שבע טוענים שמכבי נתניה לא יריבה שלהם? בסדר, גם אוהדי מכבי תל טענו שמכבי חיפה לא יריבה שלהם. שמענו. במגרש רואים מי יריבה של מי

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/22
  2. Love Is Red Member

אני גם הייתי ציני, כי אלומיידה לא היה אגדה

3. Love Is Red Member

מה הקשר להגדלת ליגה?
    עלינו ליגה ממקום ראשון ב2000-2001 תוך כדיי שניצחנו בגביע את ביתר ירושלים והיו רק שתי עולות.
    ובכלל לא הגדילו את הליגה ההפך, היו 12 קבוצות בליגת העל.
    רק בעלייה השנייה שלנו ב2008-2009 עלינו בזכות הגדלת הליגה אם כי במחזור האחרון מול עכו עלינו בהרכב חסר ונראה לי שגיא לוי דיי זילזל במשחק הזה כי ניצחון וגם את העונה הזאת היינו מסיימים במקום ראשון עם אליפות.

4. zivmay Member

לא טוענים שהם לא יריבים.
    אבל מבחינתי, לא מבין מה המניע.

5. italiano Member

ה"יריבות" החלה ב99 בקרבות בלאומית אבל השנאה נשארה אצל אוהדי מכבי נתניה משום מה.
    היו לנו לא מעט קרבות ולא מעט מועדונים שהתעללו בנו שנים על גבי שנים אבל לא משהו שהתפתח ליריבות ושנאה שכזאת.

אני אישית לא רואה שום הבדל אצל הקהל שלנו בין אם משחקים נגד נתניה או נגד הפועל תל אביב נניח. יריבות רגילה לגמרי.

Sir Alex Ferguson ו-rivaldo אוהבים את זה.
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היריבות התחילה בלאומית ואז זה נרגע ונעלם כי עליתם, לא זכור לי שהייתה יריבות בכלל או קינאה שהיה לכם את דניאל יאמר.
    וגם לא נראה לי שהתקשורת מעצימה את היריבות הזו כי כמעט לכל משחק שיש נגדנו אתם מפוצצים אימון עם רימוני עשן ובאים לעודד את הקבוצה באימון המסכם באטרף.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

שיא היריבות בין הקבוצות\ההתקלחות אני מניח הייתה 2012/13 עם מחזור הסיום הזה וירידת הליגה של מכבי נתניה. זה הגיוני שאירועים יוצאי דופן גורמים לכך. הפועל תל אביב והפועל בית שאן לצורך העניין מאז משחק השרוכים, הרי קודם לכן אני בטוח שלא היה לנו שום דבר נגדם. כל עוד זה לא בא לידי ביטוי באלימות או משחקים אלים וכן הלאה אני לגמרי בעד, כנ"ל הציטוטים של בני לם. אני משער אגב שגם אוהדי מכבי חיפה היו אנטי בני יהודה בגלל לירוי צעירי וכן הלאה.

שתי נקודות נוספות:
    - הריאיון של זיו אריה אתמול בסיום - מה נאמר ומה נגיד, עוד חומר ל"בובה של לילה". כל כך הרבה חוסר מודעות. הוא נהנה מכל רגע, שתדעו לכם. והנה מכבי פתח תקווה ירדה ליגה כמו חבורת אפסים. לא משוכנע שניר קלינגר היה משאיר אותה בליגה אבל זה בטח לא היה מהלך חכם. מכרו את ליאל עבדה ולא עשו כלום עם הכסף. איפה אבי לוזון נעלם?
    - דיברו פה עד כמה הפלייאוף העליון חרא ואני לא מסכים. חוץ מהמשחקים של הפועל תל אביב כל דבר יכול לקרות. מה ציפו שחיפה תחגוג אליפות בדקה ה-90 כמו הפועל ת"א בדאבל? טבעי שזה ייסגר קודם לכן.

8. קשר שמאלי Member

היריבות היא דו צדדית. אני רואה את המחויביות של שחקני באר שבע במשחקים נגד מכבי נתניה, זה לא עוד משחק בשבילם.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חיי בעבר כמו הרבה מאוהדי נתניה.
    אף אחד אצלנו לא זוכר את 1999 (23 שנה כן, פתאום אני מרגיש זקן), כלומר היינו שם אבל עברנו כל כך הרבה דברים וחוויות מאז, גם טובים וגם רעים, שזה אפילו לא נמצא בטופ 100 רגעים טובים/רעים שלנו.

אנחנו תמיד ראינו בעצמנו מועדון גדול, ובעשור האחרון אנחנו גם מגשימים את זה, כולל בעונת הקורונה שהיינו בלי הכסף של אלונה והתקציב היה מבוסס על הכנסות נטו ועשינו שלב בתים באירופה וזכייה בגביע המדינה.

אחרי העשור האחרון אנחנו ונתניה לא באותו אזור חיוג, לא בכמות המנויים, לא בהכנסות, לא במיתוג, לא בהצלחות ובשאיפות המקצועית, ולכן די ברור שאם יש יריבות, היא רק מהצד של נתניה ששואפת להפוך למועדון גדול כמונו, בעוד שהיריבות שלנו היא עם מועדונים באזור החיוג שלנו שנלחמים איתנו על התארים, כמו מכבי תל אביב ומכבי חיפה.

10. עידן444 Member

ועוד איך בתקופת יאמר זה מה שהיה.
    בכל כתבה על מכבי נתניה בתקופת יאמר היו יותר טוקבקים של אוהדי ב"ש מאשר של אוהדי נתניה. ובוא נגיד שלא היו שם ברכות ופרגון...
    לפני משחק שלנו עם ב"ש תמיד מעלים כתב לענייני ב"ש והוא אף פעם לא מבטל את זה שיש איזה סוג של דם רע בין המועדונים.
    לא מזמן שמעתי את יגאל ברמן מגיב לאוהד שלכם שאומר שמבחינתכם אין שום יריבות עם נתניה- וברמן מבטל אותו ואומר לו שזה ממש לא נכון- שועוד איך שיש- ויגאל ברמן מסקר אתכם שנים רבות.
    גם אם תגיד לי 1000 פעם שהיית בעד נתניה בגמר גביע נגד בני יהודה או ק"ש אני לא אאמין שלך.
    גם אני לא הייתי בעד ב"ש- לא בשישיה שחטפתם ולא בגמר האחרון. כשזכיתם ב 97 הייתי אדיש לגמרי. הגיוני אפילו שהייתי בעדכם(לא ממש זוכר). מה שמוכיח עוד מתי הסיפור עם ב"ש נולד.

אפרופו שישיה- זה למה משה תמיד ישאר מנטאלית אוהד של קבוצה קטנה. אין פה אוהד אחד של מכבי ת"א שמנפנף בשישיה הזו שהם דפקו לכם בגמר גביע כמה שנים אחרי שזה קרה. משה מנפנף בשישיה שנתתם נגד קבוצה עם חצי הרכב ילדים שקיבלה משחק קודם חמישיה מבני יהודה במשחק שכמעט לא מעניין אף אחד- בטח לא אותה.

במהלך התקופה הכי טובה של המועדון שלכם בהסטוריה קיבלתם מאיתנו רביעיה, ועכשיו שלישיה, וכמעט לכל משחק בטרנר אנחנו באים שווים וניצחנו אתכם שם אולי יותר מכל קבוצה אחרת וזה כנראה היה קורה יותר אם שופטים לא דופקים אותנו. אני זוכר משחק שעשינו לכם ביה"ס לכדורגל ובזכות איזה פנדל מומצא חילצתם תיקו...

אז בכבוד...
    תרכב על תבוסה וחצי ותצייר כאילו נתניה זו יריבה נוחה- הוא רק עושה מעצמו צחוק כי העובדות מראות אחרת.

במשחקים האחרונים אתם מפחדים מאיתנו יותר מאשר אנחנו ממכם. עם כל הפוזה של מועדון עשיר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/22
  11. עידן444 Member

נתניה בשום קנה מידה לא מועדון פחות גדול מכם.
    רק כלכלית.
    אין בכם כלום חוץ מהכסף של אלונה- זה משהו שכל אוהד כדורגל בארץ יודע. לדעתי גם חלק גדול מהאוהדים שלכם יודעים.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  12. italiano Member

קצת קשה להגיב לכל אוסף השטויות שאתה כותב.

- קודם כל קצת מביך שאתה מייחס חשיבות לטוקבקים באתרי ספורט. מה אתה בן 12?

- בנוגע למכבי תל אביב - הם לועגים לנו בכל הזדמנות ובכל משחק מזכירים את ה6-2. רק במשחק האחרון מנהל הקבוצה שלהם עקץ את האוהדים עם התוצאה הזו.

- קיבלנו ממכם רביעיה ושלישיה. אוקיי. הוספת 2 כוכבים לסמל של המועדון בזכות התבוסות ההיסטוריות הללו?
    על "עשינו לכם בית ספר" אתה גם מוסיף כוכב נוסף לסמל?
    מצד אחד אתה מדבר על משה שעדיין מזכיר את השישיה שקיבלתם מאיתנו(ולכן הוא אוהד של קבוצה קטנה ע"פ ההיגיון הבריא שלך) ומיד אחר כך מתגאה ב3-0 שניצחתם בשבוע שעבר. מה:sm_bduh:

"מפחדים" מכם ושלל משפטים של ילד קטן. נו באמת, תתבגר ותשלוט על עצמך כי כשאתה שומע הפועל באר שבע אתה מתחרפן ומאבד את זה.

13. Telkiyski Member

אני מכיר ביריבות בין נתניה לבש.
    דווקא זו יריבות מרגשת ולא בנאלית או מובנת מאליה.

עידן444 ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלו שני המועדונים הגדולים ביותר בארץ בלי יריבות עירונית. יכול להיות שהעובדה הזו תרמה לפיתוח היחסים שלכם.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  15. עידן444 Member

הסברתי מאיפה היריבות נולדה.
    הטוקבקים מוכיחים את כיוון הרוח. אוהדים שלכם לא הפסיקו להקניט אותנו כשאנחנו אפילו לא באותה ליגה.
    אתה מערבב בין אייסוקר לבין כל מיני דברים אחרים. משה כותב על חמישיות ושישיות באהלן אהלן. בוכה פה שנתיים על צהוב שני שאלמוג כהן קיבל באיחור של 10 דקות. קצת הזוי לאיזה דברים הוא נותן נפח כל כך גדול.

אני בעוד שנתיים לא אכתוב "וואי וואי... איך זיינו אתכם ב 2022, במזל חטפתם רק שלוש". גם לא אכתוב את זה לאוהד של מכבי חיפה וכנראה גם הוא לא יכתוב לי ויש לו "נשק" של בערך פי 10 תבוסות שחטפנו מהם מאשר מכם.
    הגבתי נטו בתגובה שלו לחמישיות ושישיות. כמו שזו היתה התגובה של יואב זיו לקללות של האוהדים שלכם לאורך כל המשחק.
    כמו שהתגובה של אלחמיד לשחקנים שלנו ששרו "איך זה לקבל 3?" (מה שאני אישית לא רואה מכובד במידה וזה היה בחדרי ההלבשה- אני מנחש שזה היה עם הקהל ברגע ספונטני) היתה כמו שהיא היתה (למרות שהוא בכלל לא היה בב"ש בעונה הזו).

abcd אוהב/ת את זה.