מה גם, שניצחון של ארסנל פה, ואיבוד נקודות של צ'לסקי או של השדים העלובים, ואנחנו חזק בתמונה. נכון שהסיכוי לא גדול, אבל כל עוד הוא קיים, היו דברים מעולם.
תמיד מעניין לראות 2 שחקנים צעירים במרכז המגרש (לוקאס והפלסיס הזה) בייחוד שפלסיס מקבל צ'אנס ענק, אני בטוח שהוא ישרוף את הדשא באמירייטס כדי להוכיח מה הוא שווה (אתם אומרים שהוא שווה כנראה...) בכל מקרה, אין לליברפול לדעתי מספיק כלים התקפיים בהרכב כדי ליצור מצבים, גם מול ההגנה החסרה של ארסנל, זה מסתמן כמו ניצחון לארסנל, אחרי כמובן שאדביור יחליף את בנדטנר
הסיכוי שיונייטד תפסיד פעמיים דומה מאוד לסיכוי שפראנסנל / צ'לסי ינצחו את כל המשחקים שלהם עד סיום העונה = לא קיים. מבין אנשים שיש להם צורך לשמור על רמת עניין ודריכות, אבל האליפות הזו הוכרעה כבר לפני חודש.
KirkH http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx FFS, אם התגובה שלך הייתה יוצאת מאוהד החלאות שבמקום הראשון הייתי אולי מבין, אבל מאוהד קבוצת התחת ? אני מסכים שזה כמעט בלתי אפשרי שארסנל תזכה באליפות העונה, אבל הסיכויים של צ'לסי לא הרבה יותר גדולים. לגבי הקרב ביניכם על המקום השני, הכל פתוח, וזה מאוד תלוי באיך שתי הקבוצות יתקדמו בליגת האלופות. "מבין אנשים שיש להם צורך לשמור על רמת עניין ודריכות, אבל האליפות הזו הוכרעה כבר לפני חודש." על זה אני מסכים, אם כי בשבילי היא הוכרעה כבר מהעונה שעברה [גם של העונה הבאה הוכרעה לצערי, ברצינות].
זה בדיוק מה שאני אומר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx נחמד שאנשים יורדים על קבוצות וחותכים את הרמה שלהן כל השבוע ואחרי זה משאירים להן סיכויים לנצח כל כך הרבה משחקים ברצף. בכדורגל הכל יכול לקרות, אבל בדרך כלל, מי שלא מספק את הסחורה כל העונה, לא עושה את זה משום מקום בישורת האחרונה.
סלח לי אבל מה שכתבה זה קישקוש. זה די ברור שאתה לא מבין מה קורה מסביב. ליברפול כבר איבדה עניין במירוץ לאליפות ויש לה פער 5 נ"ק מאברטון למקום הרביעי. כאמור לליברפול יש עדיין על מה לשחק בלג"א ולכן אם רוצים להתקדם במפעל היא חייבת לתת מנוחה לשחקני המפתח (בניטז כבר לא עושה רוטאציות בחודשים האחרונים). אי אפשר לשחק עם ההרכב הכי חזק שלך 3 משחקים (עם יומיים מנוחה באמצע) ברציפות נגד ארסנל.
קשה לי להתלונן בפני בניטז, למרות שלכאורה זה נראה הרכב חלש, אתם הייתם מרכיבים את טורס היום? אני לא, לג'רארד יש כושר מטורף אז הוא אולי, וגם זה לא בטוח
קירקי, בגדול אתה צודק כי בניטז לאורך השנים שלו בליברפול הראה לא פעם זלזול בליגה, אבל הפעם אני מסכים איתו. לליברפול יש פור של חמש נקודות מאברטון, אין לי ספק שלולא הניצחון בדרבי בשבוע שעבר - ההרכב של בניטז היום לא היה נראה כך. לגמרי מבין אותו, יש גבול כמה טורס וג'רארד יכולים לשחק, המנוחה מתבקשת. לגבי הפלסיס הזה - אל תשכח שמסצ'ראנו לא יכול לשחק, כך שלהוציא את ג'רארד וטורס - בניטז העלה את מרכז הקישור הכי חזק שלו. ההגנה חזקה, הצדדים לא רעים - שחקן אחד מהנוער לא הופך את ההרכב לשכונה.
אז עכשיו יש חמש נקודות יתרון על אברטון, ואחרי המחזור הזה יהיו רק שתיים והכל שוב יהיה פתוח. אז מה עשית בזה? יש לעשות שינויים ויש להחליף את כל הקישור וההתקפה.
שתי הקבוצות עלו עם הרכבים משניים - זה שאתה קובע שליברפול תפסיד היום זה נחמד, אבל זו לא עובדה. נחכה ונראה.
אני בטוח שנציג משחק מבולגן מאוד. במשחקים כאלה כאשר השחקנים המרכזיים וה"מיוחדים" לא משחקים, אני חושב שלמאמנים, הגישה שלהם והכנת המשחק שלהם יהיה חלק גדול בהשפעה על תוצאת המשחק. ולדעתי וארסן ונגר [הרבה] יותר Positive מרפא בזה, שמצידו גם בהרכב כזה ילך על הגנה. לכן המשחק של ארסנל לא יהיה שונה הרבה מהרגיל, ומצד שני שלנו יהיה מבולגן וחסר אונים. ססק יחגוג במשחק הזה.
מה זה קשור בכלל מה יקרה?!? ואם ליברפול נותנת חמישייה היום זה אומר שבניטז גאון? ההרכב הזה של איש הלאפות הוא הרכב פחדני שמגיע לו להפסיד. ועוד יותר מגיע לו להפסיד באמצע השבוע.
ברור שכל אחד מהמנג'רים בחר את ההרכב שלו כשהוא לא יודע מה יהיה ההרכב של היריבה, למרות שהיה ברור מראש שבניטס יעשה שינוי כלשהו (אבל לא בסדר הגודל הזה). כשאתה רואה את כמות השינויים שבניטס עשה ואת העובדה שהיה ברור הרבה פחות שארסנל תעלה הרכב כזה, די ברור שמבחינתו להקריב את המשחק הזה לא יהיה אסון, גם אם ברור שהוא לא מתכוון ורוצה להפסיד. עריכה: וסליחה על השימוש המופרז וחסר התקדים במילה ברור.
יאיר הבטת בהרכב?? הנה מתגשמת לה בחצייה התחזית שלי ועתה עליך להמתין לסיום 90 הדקות למימוש החצי השני. אני מכיר את הראש של הספרדי .