מחזור 33 בפרמיירליג: ארסנל-ליברפול, Take Two

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏4/4/08.

1. Djourou Member

כמו ההרכב. ככה גם המשחק. זבל.

2. George Best Member

בנתיים "הרכב הנוער" של קירקי עושה בית-ספר לארסנל,
    יתרון מוצדק לחלוטין, אני הרבה זמן לא ראיתי את ליברפול משחקת כדורגל כזה מול אחת מהגדולות של הליגה.
    כמה נקודות:
    עזבו את השער המושלם שכבש.פיטר קראוץ' במחצית ענקית, שאפו.
    וכדי לאזן - ג'ון ארנה ריסה כ"כ חלש שזה לא יאמן.
    ומה נגיד על ארסנל?איזו מחצית מגעילה,
    נדמה שבנדטנר איבד כל טיפה של ביטחון.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מחצית עלובה של ארסנל, פרט לכמה דקות שם בסביבות הדקה ה-30 ארסנל לחוצה, מפוחדת, אנמית.. כל מה שתגידו. שליטה מוחלטת של ליברפול, ועם כל זאת ארסנל הייתה יכולה לכבוש לפחות פעם אחת. ארסנל נראית רע נגד ליברפול ללא ג'רארד וטורס ושות'...

4. Wave Member

ארסנל עד דקה 35 שיחקה פשוט עלוב, לא הניעה כדור, לא סיכנה את השער של ריינה ובעצם לא עשתה כלום על המגרש, בדקה ה35 התעוררות של התותחנים שהגיעו למספר מצבים ברחבה , ואז, דווקא בדקות הטובות של ארסנל, שער נהדר של קראוץ' בסיומת קטלנית
    סה"כ ליברפול משחקת לא רע בכלל, הפתיחה שלה היתה טובה והיא שלטה במגרש, ריסה - לא מבין מה בניטז מוצא בו, חסר יכולות לחלוטין

5. Bill Shankly Member

בינתיים ההרכב הטלאים של בניטז עושה את עבודה מול ארסנל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

רק שימישכו ככה ... אפשר לנצח באמרויות !

6. AW forever Member

כשיש כ"כ הרבה שחקנים שהם לא שחקני הרכב, מן הסתם שהשטף יפגע. למי ששאל את עצמו למה אנחנו מטפסים על אלמוניה כל הזמן- הגול הזה הוא ב90% שלו. מה הוא עשה 7 מטר מהשער? מיקום גרוע, היה יכול לקחת את הבעיטה של קראוץ' שהייתה מדוייקת אבל די חלשה. ולכל מי שלחץ על ת'יאו בהרכב- נכון שזה לא משקף, אבל הילד כנראה לוקה בטכניקת המסירה שלו, ולכן רץ עם הכדור יותר מידיי. הוא צריך עוד זמן. אבואה- לא טוב, וחירבן לנו כמה מצבים שהיו יכולים בכיף להתפתח לגול. אני מאמין שנראה מחצית שנייה אחרת, אבל קשה לי לראות מי ישים את הגול. עם איך שבנדטנר נראה, זה מן הסתם לא יהיה הוא.

7. Djourou Member

.
    אם אמרת את זה על ריסה, אז מה עם אבואה? אני בעד לאסוף כסף מהאוהדים ופשוט להעיף אותו מהקבוצה. כזה חסר כישרון.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחחחח...

התחזית האופטימית שלי היתה מבוססת על זה שנעלה בהרכב נורמלי היום, לא בהרכב שכולל את הויט, טראורה, אבואה והגרוע מכל ג'ילברטו (או לפחות זה מי שהשחקן הזה טוען שהוא). ציפינו לליברפול-ארסנל חם, בפועל עם ההרכבים של שתי הקבוצות זה נראה כמו משחק ידידות דלוח, כנראה שגם ונגר ויתר כבר על האליפות למרות ההצהרות שלו.

מי שבולטים עד כה במשחק הידידות הדלוח הזה הם קראוץ' (ענק! עושה צחוק מהבלמים שלנו, איך הוא לא משחק יותר אני לא מבין) ודמיאן פלסי בהופעת בכורה סופר-מרשימה. בשביל ילד זר בן 20 בבכורה בעמדת הקשר האחורי, ועוד מול ארסנל באמירויות, הוא נותן הופעה של 10, לא פחות, אפס איבודים, כל מסירה באחריות, אני ממש מתלהב ממנו עד כה.

אני קצת פחות מתלהב בלשון המעטה מהמשחק של ארסנל. רע מאוד. אם ליברפול עם כזה הרכב טלאים שולטת במשחק נגדנו ומוליכה בצדק זה אומר דרשני. המערך שונגר העלה בדיחה, רביעיית הקישור היא עם 3 קשרים אחוריים/מרכזיים ועם מגן ימני והנעת הכדור שלנו בהתאם, פלסי, לוקאס ובניון עושים מאיתנו צחוק. הבלמים טורה את גאלאס שוב פעם כושלים ובגדול בהתמודדות עם חלוץ פיזי, קראוץ' חוגג עליהם בלי לדפוק חשבון. המגנים צעירים ומפוחדים, ניקלאס גם כן צעיר ומפוחד אחרי הטראומה של אמצע השבוע, ת'יאו מנסה ללכת לבד בלית ברירה, בלגאן אחד גדול. וכמובן, לפי מיטב המסורת הארסנלית, מקבלים את הגול המקרי דווקא בדקות הטובות שלנו. אי אפשר בלי זה.

9. SZC Member

כל פעם שבנדטנר, הויט וטראורה פותחים בהרכב אנחנו מפסידים, בד"כ זה בהפרש של 4 שערים. היום כמובן זה לא יקרה אבל ונגר ממש סותר את עצמו עם כל ההצהרות על כך שיש סיכוי לאליפות ומצד שני עולה עם הרכב כזה עלוב במשחק קריטי. מוזר.

במחצית השנייה חלב חייב להכנס על חשבון ג'ילברטו, ו-וולקוט צריך לעבור למרכז ליד בנדטנר ואז אולי נצליח לעשות משהו.

10. בועז Member

בניטז ידוע בזילזול שלו בליגה ולכן זה לא מפתיע, מה שהרבה יותר מציק לראות זה את הפאתטיות של ארסנל במגרשה הביתי.
    כרגיל בנדטנר לא שווה כלום אם הכדור לא באוויר, אני לא מבין למה ונגר לא עלה עם ה11 הטובים ביותר שלו ולמה לעזאזל שוב אבואה פותח כקשר אגף. פשוט מגיע לשתי המאמנים האלה לקבל זובור, הם שכחו כנראה שמדובר במשחק כדורגל וחושבים שזהו שחמט. נמאס כבר מכל המלחמות הפסיכולוגיות האלה בין מאמנים, ונגר מבזה את ארסנל מול הקהל הביתי שלה, חבל שהוא כבר איבד עניין בליגה , וחבל שהבעלים נותנים למאמנים האלה לזלזל ככה במשחקי הפרמיירליג(בניטז אלוף בזה). פשוט בושה.

11. AW forever Member

אלי מספיק כבר עם הקשקשת הזו של "ביזיון לליגה"? כל אוהדי יונייטד/צ'לסי- לא לכל הקבוצות יש סגל כזה עמוק כמו של שתי הקבוצות הנ"ל, בעונה כזאת עמוסה (ארסנל הקבוצה ששיחקה הכי הרבה משחקים מבין כל הקבוצות בליגה) אי אפשר לפתוח בכל משחק עם ה-11 הכי חזקים, תוסיפו פציעות וכו' והופ קיבלנו הרכב יותר חלש. לכל האוהדים של שאר הקבוצות- נחכה ונראה מה המאמנים שלכם יעשו כשהקבוצה שלהם תשחק כ"כ הרבה משחקים בעונה.

12. בועז Member

מה הקשר, למה לדבר על אליפות ואז לפתוח עם הרכב שני? מה זה שייך לכמות המשחקים?!

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת בושה... לא יודע אם יש לונגר איזושהי ברירה בהתחשב בסגל הקצרצר שלנו והפציעות שפוקדות אותנו, אבל זה נראה כמו משחק ידידות גרוע, לא יותר. וחבל בשביל הקהל, שלא רק שמילא את המגרש אלא גם עשה יופי של אווירה.

קראוץ' פנומנלי. הסיומת בגול אדירה, היה לו בדיוק מילימטר פנוי לבעוט אליו ולשם הוא השחיל את הכדור, אבל השחלת כדור עוד יותר מרשימה הוא נתן קודם לכן בכדור העומק המתוחכם שהוא נתן לריסה, גם ברקוביץ' היה מתגאה במסירה כזו. העיקר קוראים לו גמלוני... את זה שהוא לוקח כל כדור גובה לבלמים שלנו לא צריך לציין אפילו מרוב שזה מובן מאליו.

14. Number 8 Member

מגיע לנו להיות בפיגור. אני לא זוכר יכולת כה גרועה של ארסנל בבית. כל השחקנים, בלי יוצא דופן, חלשים בצורה מחרידה. צריך לקרות שינוי, ואם לא, לא אתפלא אם נפסיד.

אליפות... פחח...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/4/08
  15. Sir Alex Las' Killa

השחקן הזה לא תורם כלום. לא מהיר במיוחד, חסר דריבל/טכניקה/יכולת מסירה ובטח בעיטה. ונגר חייב להחזיר את האפס הזה לעמדת המגן הימני + להכניס את חלב ואדאביור בחצי השני, או שזה יגמר ב1-0 מתסכל ובעוד עונה חסרת תארים שהצעירים של ארסנל התקדמו... ובלה בלה בלה.

בניון מבשל לקראוץ' שלושער נוסף מול ארסנל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/08