משחק מעולה של מנ יונייטד, יכל להסתיים בקלות גם עם רבעייה או אפילו חמישייה. במחצית הראשונה עוד היה משחק שקול(וונדרקיד, ארסנל הייתה עלובה???)במחצית השניה התפוצות מוחלטת! הגנה סוף סוף לא עשתה התקפי לב, ריו היה מצוין, וידיץ' לא רע בכלל. על רוני אני לא צריך לומר מילה, פשוט :aaa8: אה כן, סנדרוס(או כמו שלוין קרה לו SENDRUS)הוכיח שוב פעם עד כמה הוא עלוב, אבל לא נורא, למקרה הכי גרוע תמיד יש את הליגה האלג'יראית שלנו. רודס, הוא עדיין יותר טוב מקינג וגאלאס?
סיטי שיחקה אתמול בלי בארטון ועם אפסנאי בתור מגן שמאלי, ובכל זאת נתנה מחצית שניה ממש לא רעה. ראית משחק אחד העונה וכבר אתה יוצא בהצהרות של "קבוצה עלובה". יאללה תחזור לפורום הספרדי, ואל תעביר ביקורת על דברים שאתה לא מבין בהם.
יונייטד בתצוגה נפלאה בהגנה מנעה מארסנל לתקוף במחצית הראשונה, למעט 2 בעיטות לשער. במחצית השנייה ארסנל כבר שיחקו יותר טוב ואדביור פירפר לא מעט שם.. כמעט גם ספגנו את השוויון(אם אני לא טועה זה היה לפני ה2-0), אבל גלישה פשוט נהדרת של השחקן הגנה הכי טוב שלנו כיום(אם למישהו עוד היה ספק), פרדיננד, מנעה גול. בסה"כ ארסנל השתפרה במחצית השניה אבל עדיין, ואן דר סאר שלט בעיקר בכדורי הגובה ולא היה צריך לעשות הרבה עבודת הצלה בזכות ההגנה המצויינת. בהתקפה, פארק היה נהדר אך היסס בנגיעה האחרונה. רוני, פשוט מצויין. הפעולות הנהדרות שלו עשו את ההבדל.. בסה"כ, כרגע כל מי ששייך למועדון "מנצ'סטר יונייטד" חייב להיות גאה במועדון שלו. תשעה ניצחונות רצופים כאשר אני לא רואה את סנדרלנד מונעים מאיתנו את העשירי. כרגע - בכושר הטוב ביותר באירופה. ארסנל, אמנם באה בהרכב חסר, אבל אחזה בכדור והניעה אותו יפה עד הדקה ה-35 בערך, משם כבר השחקנים נהיו פזיזים, הססנים ולא מספיק אגרסיביים. ואן פרסי לא היה חד מספיק ו-וידיץ' למעט פעם או פעמיים, עצר אותו. הנרי לא עשה כלום אז אין ממש טעם להוסיף עליו.. איסטלנד- כשתכיר אותי, תדבר. חבל שהקנאה מדברת בשמך. לא. הגזמתי טיפה מהעצבים על השוער השני של ארסנל.. אבל בכל זאת, לא ציפיתי לראות היום את ארסנל כך. כמובן שבלי הנרי זה לא ממש מפתיע, אבל בכל זאת.. אגב, פירס היה רע. אם הייתי אוהד של ארסנל הייתי חוטף עליו עצבים. פשוט לא נלחם בגרוש, לא היה חד.. זה אפילו לא שהוא לא היה חד, הוא בקושי עשה משהו..
וונדרקיד- לא מכיר אותך ,אבל אם אתה אומר שארסנל היתה עולבה במחצית הראשונה ,ואחר כך אומר שארסנל הניעה יפה עד לדקה ה35 ,אז משהו אצלך לא בסדר , המשחק היה בקצב מדהים וברמה גבוהה ,וארסנל היתה שותפה להצגה ולמרות שהתוצאה מוצדקת ,עד לטעות של סנדרוס המשחק היה יכול ללכת לכל כוון ,ההבדל בן הקבוצות הוא ויין רוני שהעונה כמעט לבד מחזיק את החלאות בצמרת .
זה היה צפוי שאחרי חודש טוב הדב נמלים היקר שלי יגיח כמו סופה ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx חוץ מזה אני טוען שוויין רוני יכול לקחת נבחרת מצחיקה כמו אנגליה של גראהאם טיילור עד הסוף,אז עם ג'רארד למפארד ושאר התותחים ? יונייטד שיחקה מצויין ואפשר לעבור שחקן שחקן ולחלק רק מחמאות. גארי נוויל היה פנטסטי,ווידיץ' בלם נחוש,ריו היה טוב ונקווה שנפצע לקראת יום שני...ואן דר סאר לוקח בקלות כדורים שאחרים מקבלים,הקישור עם אושיי שלא עושה מה שהוא לא יודע,וגיגס במשחק אדיר,רונלדו טוב מאוד,ופארק לא רע... סאהה יותר טוב מההולנדי לדעתי,ומעל כולם הילד שמדביק כדור ארוך לרגל כאילו מרח על הנעל דבק נגרים... ואיך למען השם שחקן בלי עיניים הצליח לכבוש ?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
צריך לציין גם את מיקאל סילבסטרה, שכולם ירדו עליו ששיחק כבלם, וכשהוא מתופקד כמגן שמאלי זה דבר אחר לגמרי. נתן מסירה יפה היום לרוני בשער הראשון של היונייטד. לדעתי הוא עדיף על אברה בעמדה הזאת, והוא בהחלט יכול למלא את מקומו של היינצה.
פשוט משחק מציון ושוטף שהיה תאווה לעיינים ואיסטלנדס חבל שהעונה נגמרת,אם העונה לא הייתה נגמרת הייתם יורדים ליגה כמה חבל.
וונדרקיד, הניתוח שלך של המשחק פשוט עלוב. אפילו סטרטפורד יותר אובייקטיבי ממך. ארסנל שלטה במשחק עד בערך הדקה ה-15 ואז יונייטד נכנסה למשחק. המחצית הראשונה הייתה שווה. העצירה של טורה עם היד אמנם לא הייתה משהו בסדר אבל סרג'יניו, להגיד שהוא "שחקן מלוכלך" בגלל זה זה אידיוטי ובלי קשר למציאות. שנית, להגיד "ביזיון" (בסט) זה גם אידיוטי מכיוון שזה פשוט התאזן עם הפנדל שקיבלתם שנה שעברה ואני לא זוכר שאמרתם אז שזה ביזיון. במחצית השנייה אף פעם לא חזרנו למשחק. ואן פרסי לא נראה שהוא חזר לגמרי מהפציעה, פברגאס היה לגמרי אאוט, אולי בגלל עייפות, רק אדבאיור ופירס עשו משהו. כמובן שהחיסרון של הנרי השפיע על המשחק, יכול להיות שהיינו מבקיעים בהתחלה אם הוא היה פותח. אחרי שמנצ'סטר השתלטה על המשחק בתחילת המשחק כבר הרגשתי שלא ננצח כי אותו דבר כבר קרה כל-כך הרבה פעמים העונה. ואן ניסטלרוי, רונאלדו ופארק כולם היו גרועים היום, וידיץ' היה לא רע אבל היה לו מזל בנגיחה לאחור. אפשר לראות שהוא חדש במנצ'סטר כי הוא עדיין נראה נחמד אבל אני בטוח שעד המשחק הבא בין הקבוצות פרגוסון כבר יתקן את הבעיה הזאת. ריו גם היה די חלש. ההגבהות של סילבסטרה לרחבה היו די מאיימות לשם שינוי. גיגס גם היה די טוב (נבע לפי דעתי מהמשחק החלש של פברגאס). במחצית השנייה נראו סימני העייפות של ארסנל מליגת האלופות. סה"כ כל הכבוד ליונייטד על הניצחון שהגיע להם.
ריו היה חלש? רונלדו היה גרוע???? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx וידיץ' היה "לא רע"?באמת תודה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תגיד, איזה משחק אתה ראית?
כן ריו היה די חלש לפי דעתי חוץ מאיזה תאקל אחד על ליונגברג. רונאלדו אכן היה גרוע, הגביה לרחבה אולי פעם אחת אבל חוץ מזה ליהטט הרבה עם הכדור ללא תוצרת, זה נראה כאילו הוא חזר אחורה בזמן לרונאלדו של פעם. וידיץ' היה די טוב. זה שאתה מחפש איפה לא להסכים איתי מראה שאתה מבין שזה היה אידיוטי כשאמרת ביזיון.
רק עצירה של טורה עם היד?? זינק כמו נמר עם היד אל הכדור, אחד הזינוקים שלהאמן חולם עליו בלילות! על מה אתה מדבר תגיד אתה בסדר?! "מלוכלך" זה עוד בלשון המעטה, אני מאד מקווה שיתנו לו הרחקה לפחות לשלושה משחקים. ומי נתן מכות לרוד אחרי הפנדל לפני שלוש שנים? או שזה היה לאורן? בגלל הגן חיות שפתחתם בהייבורי אני כבר מתבלבל מי זה היה
Robin א.כשמדברים על כדורגל נטו אני הכי אובייקטיבי שיש. ב.יונייטד ניצחה ארסנל הפסידה,אני מבין שזה כואב לך(אוי כמה שזה כואב לך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx )אז קח עצה ידידותית,תסגור את המחשב,לך תשתה מים קרים,תעזור לאמא שלך ותוריד את הזבל למטה,כנס למקלחת קרה,תבקש מאמא שלך שתכין לך שוקו חם ורק אז תחזור להגיב כי כרגע אתה כותב שטויות במיץ עגבניות. ג.אם לא אז תלך למכור תותים.
תשתוק כבר, עאלק אוהד מנצ'סטר, רואה משחק וחצי בשנה ואז מתלהב כשאפשר. לא זכור לי שראיתי אותך אחרי שעפתם מליגת האלופות (יכול שבאמת שכחתי אבל גם יכול להיות שפשוט סתמת ת'פה). אני מניח שבסט מסכים איתי, גם אם הוא לא יודע בכך (שאתה לא אוהד). עצירת גול עם היד זה לא מלוכלך, הוא פשוט עשה חישוב פשוט שעדיף לקחת את הצ'אנס הזה למקרה שהשופט לא יראה ואם הוא כן יראה אז עדיין לא יהיה גול אלא יהיה פנדל ואדום. מה המשחק אז קשור בדיוק? זה לא היה טורה. תגיד אתה מנסה להישמע גזעני, כי זה בהחלט איך שאתה נשמע כשאתה מדבר על "גן החיות בהייבורי" שכולל את "לאורן וטורה" שבמקרה מפתיע שניהם שחורים. קיצור, שתוק.
א. כשמדברים על יונייטד אתה מאוד רחוק מלהיות אובייקטיבי אבל אתה צודק, וונדרקיד הרבה יותר סובייקטיבי ממך. ב. לא. ג. לא.
הלו להרגיע. היציאה של גן החיות לא במקום. בקשר ליד של טורה, זה מלוכלך, האמא של המלוכלכים אבל מה לעשות, השופט לא ראה. יש לטורה מזל גדול, לשמחת אוהדי הכדורגל הצדק יצא לאור.