מחזור 33 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/4/06.

1. קינג לדלי Member

השופט לא יכל לראות כי לרוני יש בעיטה כל כך חזקה שזה כמו כדור סנוקר...

2. Robin Member

זה ממש לא מלוכלך, זה לא כמו להבקיע גול עם היד כי בזה אתה לא לוקח צ'אנס שיתנו לך אדום, בזה אתה פשוט מסתכן בזה שיבטלו לך את הגול. זה גם לא כמו לצלול ברחבה בשביל לקבל פנדל (היי טריפל R).

3. SeRgInHo Member

אני אוהד שמונה וחצי שנים, אם רצית לדעת. ודווקא לאחר ההדחה הגבתי בפורום האנגלי, אבל אחרי זה הפסקתי והסיבה לכך היא שבגלל ההשתלטות של צ'רלטון לא יכלתי לראות משחקים, ואם לא רואים את המשחקים אז על מה יש להגיב?
    קיצר כמו שסטרטפורד אמר, תירגע ותחזור אחרי זה.

4. eastlands Member

אף אחד פה לא אובייקטיבי כשמדובר בקבוצה שלו .
    אגב מספר אוהדים של החלאות נעלמו ,ויכול להיות שהם בכלל לא שמחים על הניצחון היום ?
    אותם אוהדים שירדו על אף וויסקי ,והתפללו לפיטוריו , ודרשו שסילבסטרה יעוף ביחד עם פלטשר ואושה .
    לגולס-חבל לך שהעונה נגמרת ,אני מבין אותך ואת רצונך לראות אותנו יורדים ,אבל אנחנו כבר בחופש ,וגם אתם בקרוב תצאו לחופש ותחשבו טוב טוב ,מה היה קורה אם הייתם עם עוד 5 נקודות (שאיבדתם לנו בדרבים העונה) ,הלואי ובדיוק 5 נקודות יחסרו לכם בסוף העונה . ועד הדרבי הבא זה עדיין 1-3 לסיטי. ביי ביי

5. Legolas Member

עד שנה הבאה איסטלנדס,נדבר שנה הבאה ועדין מותר לפתח תקוות שתרדו שנה הבאה והדרבי יסתיים אחרת מהשנה.
    ואיפה האוהדים? במאש חוגגים כנראה עדין.

6. Gooner Member

אין מה לעשות,קשה באולד טראפורד,וונגר לקח סיכון מחושב-נתן להנרי מנוחה וזה מה שחשוב,ההפסד הזה לא כל כך מציק לי,בגלל שהמקום הרביעי עדיין בידיים שלנו,וגם יונייטד עוד במירוץ נגד הרוסים-שיהיה ליונייטד בהצלחה בהמשך העונה.

כמה דברים קטנים,רוני הוא השחקן האנגלי הכי טוב כרגע,ואם הוא משתפר כל כך מעונה לעונה אז הוא יהיה השחקן האנגלי הכי טוב בכל הזמנים אם שום דבר לא יתפקשש בדרך,אדביור לא היה צריך לשחק,הוא עדיין בשוק מכל הכדורגל האנגלי,במשחק עונה אתה חייב להיות עירני ולשחרר כדור מהר ולקבל החלטות הרבה יותר מהר מאשר נגד אסטון וילה או פולהאם וכו',וונגר היה צריך לעלות 4-5-1 עם ואן פרסי בחוד וליונברג במקום אדביור.

7. Raulito Madridista

דבר ראשון, שטות גדולה של וונגר לתת להנרי לנוח, הוא עשה את זה גם נגד וילה שהוציא אותו, הוא היה צריך לפתוח עם הנרי מקסימום להחליפו בדקה ה-60. ארסנל בניגוד למשחקים האחרונים בצ'מפיונס לא הגיעה למצבים קרובים לכיבוש, ורוב המצבים שלה או כמעט כולם היו בינוניים, בעיטות מחוץ לרחבה ועוד, ולא מצבים קורצים כמו נגד יובה. שארסנל בלי הנרי זה מינוס חצי מהיכולת, כזכור בחודש בלעדיו הם הפסידו אפילו לווסט ברומיץ. רייס וברקאמפ פצועים או שגם הם קיבלו מנוחה? שחקן כמו רייס היה מוסיף מאוד להתקפה, פירס היה בינוני, רק ואן פרסי שיחק בחלק הקדמי של ארסנל, ברקאמפ היה חסר על הספסל ועם המנהיגות שלו. גם ליונברג היה חסר לי במשחק.

יונייטד בכושר של אליפות כמו שאומרים, אבל היא לא תזכה, ולמרות שאני שונא אותם, הם משחקים הרבה יותר יפה מצ'לסי, בהצלחה להם במירוץ, אני מקווה שיעשו עניין לקראת המחזורים הסופיים. אולד טראפורד הוא המגרש הקשה ביותר באנגליה, ארסנל בכלל לא ניצחה את יונייטד בליגה מ2002 מאותו ניצחון שהביא אליפות. ב2003 הפסד 2-0, ותיקו, רק בגביע הדיחו אותם ארסנל, כמו בגמר הגביע של השנה שעברה. ב2004 נגמר פעמיים בתיקו, בשנה שעברה כאמור שני הפסדים.

8. Alexander Hleb Member

זאת לא פעם ראשונה שונגר מחליט שלא לפתוח עם הנרי נגד היונייטד. וזה רק נגד היונייטד.

9. StevieG Member

שאני אבין? ארסנל בונה על זכייה בליגת האלופות כדי להגיע לשם שנה הבאה? למה מי הם חושבים שהם? ליברפול יש רק אחת!

10. Robin Member

מה הקשר? המשחקים נגד טוטנהאם וויאריאל יותר חשובים מהמשחק מול מנצ'סטר לכן זה המשחק שעדיף לתת להנרי בו מנוחה.

11. פלג Member

עניין היציביבות במשחק מנצ'סטר-ארסנל ניצח כאן את כל הקלפים. ארסנל חשבו שלאחר קמפיין יפה באלופות ולאחר מגמת שיפור בליגה הם כבר ינצחו את מנ' יונייטד והם טעו בגדול. עניין היציבות שיחק כאן תפקיד ראשי, מנצ'סטר היתה יציבה לאורך רוב העונה ובמיוחד לאחר תשעת ניצחונות הליגה הרצופים.אז מצד שני זה לא מפתיע בכלל הניצחון אלא היה צפוי. ארסנל למרות הקמפיין היפה באלופות בעונה גרועה מאוד.

לעניין אחר במשחק: רוני. האנגלי הזה פשוט הראה לנו ניצוצות והברקות והוא בעצם ניצח את המשחק. העונה הכי טובה שלו במדים האדומים ללא ספק, והוא יכול עוד יותר לצמוח, הוא רק בן 21. על השער אין מילים, באדישות רבה הוא עצר את הכדור ברחבה ובקור רוח בעט מעולה ומדויק לפינה. על הבישול: עבר מעולה באגף והכין את השער של פארק על מגש של כסף. חבל שהעונה עומדת להסתיים, אילמלא כך: ההיתי מאמין שיש סיכוי לאליפות.

עניין השליטה במשחק: לפי ההתחלה של המשחק ההיתי בטוח שארסנל ינצחו. בעשרים הדקות הראשונות היונייטד כמעט לא תקפו, אלא המהפכה מבחינת שליטה באה לידי ביטוי עם כניסת הדקה ה30 עד לסיום המשחק, ארסנל היתה פשוט משותקת.. וביצעה התקפות ללא מחץ ולא היוותה סיכון על ההגנה.

המשחק הזה לא היה במיוחד קרב של מאמנים אבל אני גם לא מבין את הטעות של ונגר כאשר לא העלה את הנרי למשחק כזה חשוב מבחינתו.

12. cityblues beter dead than red

אני מוכרח להחמיא לחלאות.
    ראיתי את המשחק היום,החלאות רצו יותר,שיחקו טוב יותר והיו ראויים לניצחון.
    היתה לי הרגשה שגם אם המשחק היה נמשך עוד 90 דקות ארסנל לא היתה כובשת,הם פשוט באו לא מפוקסים.רוני באמת מלך, מלך החזירים,אבל מלך.
    גרהאם פול לא ראה פנדל ברור וכרטיס אדום לטורה אבל אל דאגה אוהדי החלאות,המבט של מסריח מוויסקי בשופט בסיום המשחק הבהיר לכולם-הוא לא ישפוט את החלאות יותר.

שמדובר השנה במשחקי ליגה-החלאות הן מס'-2 באנגליה,אבל בינינו,חוץ מאירופה וכמה מיליונים שלא מזיזים להם,מה ההבדל בין מקום 14 ל-2?
    שתיחנקו בגרון עם גביע המיקי מאוס שלכם.
    חייבת להגיע איזו זונה בת58 שתתלונן על אונס מתועד של חזיר הבר הזה כי הוא עושה אצלהם את ההבדל.

לראוליטו החוזליטו-אתה קובע ע"פ תקציר מקוצר ומתומצת שסיטי אפסים?מחצית ראשונה אמנם שיחקנו נורא,אבל למרות ה0-2 חזרנו מהר למשחק והיינו שווי ערך למרות הסגל וההרכב הדליל.
    בקיצור תחזור לליגה שלך,לחטפאת פליק וריאל סוסיתא שלך ועזוב אותנו בשקט.

13. Robin Member

איזה שטויות. תגיד מה אתה שגיא כהן? מפרשן לאחר דבר. זה היה כל כך ברור שמנצ'סטר ינצחו. דרך אגב, אם השינוי בא סביב הדקה ה-30 אז לא נראה לך שהעובדה שארסנל שיחקו באמצע השבוע נגד יובה קשורה לזה? ברור שלא, זה כי מנצ'סטר לא רצתה להשתלט על המשחק עד אותו רגע ואז רוני אמר טוב נו נתנו להם להשתעשע עכשיו בוא נלך לנצח...

14. George Best Member

שמישהו יזמין אמבלונס לביאליק, הבנאדם חולה קשה(לא יודעים מה יש לו).

15. cityblues beter dead than red

מה זה אמבלונס?הוא לוקח אוהדים למשחקים?