מחזור 33 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/4/06.

1. Igi Member

הניתוח של המשחק שלי היה מצויין. אם היית קורא את התגובה שלי לסרג'יניו היית מבין שאמרתי את מה שאמרתי בגלל המעשה שוערות של טורה.
    פירס עשה משהו? מה עשה בדיוק? ולעמוד במקום ולעשות טובה שהוא רץ מדי פעם במחצית השנייה לא נחשב.
    חחח פארק,ריו ורונאלדו היו חלשים?! ריו היה מצויין, רונאלדו היה טוב, פארק היה טוב. אל תחפש דברים רעים על שחקני יונייטד היום כי פשוט לא תמצא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/4/06
  2. George Best Member

בלי לשים לב, בולטון תוך שבועיים רושמת ארבעה הפסדים ברציפות, להזכיר לכם עד לפני אותו פרק זמן היא הייתה מועמדת מספר 2 להגיע לליגת האלופות באותה עונה.
    אבל הפסדים 3-4 בריברסייד, 1-2 ליונייטד בריבוק, 0-1 בסט.אנדרואס והיום באנפילד גורמים לאלרדייס לחתום על מקום בגביע אופ"א כמו גדול.
    מגיע לקבוצה האנטי הזו.תוציאו מהם את נולאן וסטליוס, ואפילו מכבי תל אביב נראית לעומתה קבוצה פחות אפורה.

3. THE STRETFORD END Member

ביאליק
    "שמדובר השנה במשחקי ליגה-החלאות הן מס'-2 באנגליה,אבל בינינו,חוץ מאירופה וכמה מיליונים שלא מזיזים להם,מה ההבדל בין מקום 14 ל-2?"

אתה צודק,אין הבדל בין מקום 2 למקום 14 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

גם משורר וגם ליצן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

4. ~Man-Utd~ Member

יאללה מספיקקקק.. זה משחק של כבוד ותהילה, ומשחקים כאלה יותר חשובים. אז אל תבלבל במוח.
    הושפלתם היום, לא נורא, תפרגן קצת.

5. George Best Member

המשחק מול טוטנהאם יותר חשוב?
    אם תמשיכו לאבד נקודות בדרך כמו היום, המשחק מול טוטנהאם יהיה לפרוטוקול בלבד.
    ממש תירוץ טוב הבאת.

אני כבר אמרתי שביאליק לא מרגיש טוב, ברור שאין הבדל בין מקום 2 ל14.זה ממש אותו דבר.
    30 30 30 30
    עכשיו אתה בסדר?אם לא ,אל תנהג היום, ואם כן, תדאג לחברת ביטוח הוגנת.400 400 800 1 AIG

ראיתם את הזריקת חוץ של דיסטאן אתמול שהיה בישול לסמארס?
    פשש קבלו את שיטי מטה אשר.
    והרי ידיעה שהתקבלה זה עתה:דיסטאן חתם בבולטון.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/06
  6. SeRgInHo Member

איי איך אני מת על פורום האנגלי, רק בו יש את היציאות האלה :aaarofl: גדול! :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

7. Arsenal fan Member

משה, ונגר היה צריך לעלות עם 4-5-1. נכון. אבל זה ונגר. הוא לעולם לא יוותר על השיטה שלו בפרמייר ליג, 4-4-2. באנגליה מאז הגמר בעונה שעברה, וגם זה עקב מכת פציעות מטורפת, לא היה משחק אחד שונגר ויתר על המערך שלו. בניגוד לאירופה, שונגר שינה את השיטה לחלוץ אחד, ובעיקר הבין שארסנל צריכה קצת משחק מהיר בשביל להתעלות באירופה(בניגוד לשנים קודמות).

עם כול הכבוד ליונייטד. זה חצי גמר ליגת האלופות. מבחינת חשיבות, זה משחק הרבה יותר חשוב. המשחק היום היה בעיקר על כבוד(אין סיכוי שצלסי תמעד), יוקרה. אבל לא הייתה לו חשיבות רצינית בניגוד לשנים קודמות, מבחינת הטבלה.

8. THE STRETFORD END Member

Arsenal fan
    בוודאי שהיתה למשחק הזה חשיבות רבה מצד ארסנל לגבי המיקום בסוף העונה,
    במידה ולא תזכו בליגת האלופות ולא תסיימו בין ה 4 הראשונות(והיום קיבלתם מכה בהקשר הזה)אז גביע אופ'א עונה הבאה = הרבה פחות כסף לרכש = הנרי בספק = קושי נוסף להתמודד עם יונייטד,צ'לסי וליברפול.

9. Gooner Member

אני לא חושב שמישהו מארסנל הסתמך על 3 נקודות במפגש הזה..
    ראיתי את המשחקים שנשארו לטוטנהאם,ראיתי את המשחקים שנשארו לבלקבורן וראיתי את המשחקים שנשארו לנו,אם לא נגיע לאירופה זה לא יהיה בגלל ההפסד באולד טראפורד-זה בטוח.

10. THE STRETFORD END Member

Gooner
    גם אם לטוטנהאם יש משחקים קשים יותר זה לא מבטיח לארסנל דבר וחצי דבר,
    מה זאת אומרת לא בנו על 3 נקודות באולד-טראפורד?למה אי אפשר לנצח אותנו בבית?מה ארסנל לא בכושר שיא?מה היא לא ניצחה לפני כמה שבועות במדריד?

דווקא ההפסד הזה יכול לגרום(כמו במקרים בעבר גם בארסנל)לתחילתה של שרשרת משחקים לא טובה,של הפסדים,גם בליגה וגם באירופה.

11. Robin Member

פארק היה הכי גרוע. רונאלדו אפשר להגיד היה טוב במחצית הראשונה אבל במחצית השנייה היה חלש מאוד. כנראה החמרתי עם ריו, אני לעומתך מסוגל להודות כשאני טועה אבל אין ספק שפארק היה גרוע, תבדוק כמה פעמים הוא איבד כדור לעומת מסר מסירה מדויקת...

12. Robin Member

איזה שטויות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אף אחד לא הביא שום תירוץ ואם תוציא את הראש מהתחת לשנייה אז תבין את זה. "תמשיכו לאבד נקודות" וואו ממש בושה לאבד נקודות מול מנצ'סטר באולד טראפורד, נראה לי אתה מזלזל בקבוצה שלך...? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    הדרבי מול טוטנהאם תמיד יותר חשוב ממשחק מול מנצ'סטר (אלא אם כן אנחנו נאבקים מולכם על האליפות או משהו), במיוחד השנה כשאנחנו בקרב ראש בראש על מקום בצ'מפיונס. טוטנהאם יאבדו יותר נקודות מאיתנו בטוח כשיש להם משחקים נגדכם, נגד בולטון, ווסט האם, אברטון ונגדנו. לנו יש משחקים נגד ווסט ברומ, פומפי, סאנדרלנד, ויגאן, סיטי וכמובן טוטנהאם. חוץ מזה, תירוץ? תראה לי איך בדיוק תירצתי? פשוט הסברתי למה הנרי היה על הספסל ולמה לא עשינו כלום במחצית השנייה. לא נראה לך קצת מוזר שארסנל שולטים במשחק בהתחלה ואז במחצית השנייה יורדים ביכולת כל-כך? לא נראה לך מוזר שהנרי לא פתח? אולי הוא היה עייף ? או שאולי ונגר סתם הושיב אותו על הספסל כי ואן פרסי+אדבאיור יותר טובים ממנו אולי? קיצור אני ממש לא מבין למה בזבזתי את הזמן שלי לענות לתגובה שלך כשגם אתה יודע שהיא, כפי שסטרטפורד אומר, "ליצנית".

בלה בלה בלה. אמממ מעניין מה ונגר מעדיף, לעלות לגמר ליגת האלופות או לנצח את מנצ'סטר יונייטד... הממממממממ....

המממממממממממממממממממ.............
    אף אחד לא הושפל יא עילג, היה משחק טוב, אתם הייתם יותר טובים וניצחתם. אם היית קורא מה שאני אומר ולא נתפס לאיזה קטע מסוים ומתנהג כמו אידיוט אז היית רואה שפרגנתי לכם כבר.

13. Robin Member

זה לא יקרה. המשחק הזה היה שונה בהרבה מהמשחקים ההם ואין לי ספק שלא תהיה לו שום השפעה על המשחקים הבאים, אבל נחיה ונראה.

14. ~Man-Utd~ Member

בלה בלה בלה. אמממ מעניין מה ונגר מעדיף, לעלות לגמר ליגת האלופות או לנצח את מנצ'סטר יונייטד... הממממממממ....

המממממממממממממממממממ.............
    אף אחד לא הושפל יא עילג, היה משחק טוב, אתם הייתם יותר טובים וניצחתם. אם היית קורא מה שאני אומר ולא נתפס לאיזה קטע מסוים ומתנהג כמו אידיוט אז היית רואה שפרגנתי לכם כבר. [/QUOTE]
    רגע רגע לפני שאתה מדבר ככה. אולי אתה לא שמת לב למה שרשמת...
    לתת להנרי מנוחה?!! נגד היונייטד?!!

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/06
  15. Robin Member

אממ... דווקא נראה לי שכן שמתי לב למה שרשמתי. ונגר צריך להיות ריאלי, לא כמו אוהד כמוני שברור שרוצה שהנרי ישחק ושננצח באולד טראפורד. המטרה של ונגר היא לסיים מקום רביעי והוא עושה את מה שנראה לו כנכון על-מנת להשיג את המטרה. למה נראה לך שהנרי לא פתח?