מחזור 35 בפלייאוף העליון: מכבי חיפה עדיין לא אלופה, הכל יוכרע במחזור האחרון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏25/5/21.

1. alexshw Member

חיפה לא פתחה רגליים סטייל בית שאן לבית"ר בחצי שעה אחרונה.
    אני די בטוח שהייתה הוראה מגבוה, לקבל צהובים ככה שיפול על משחק ליגה מול מכבי ת"א. הופענו בהרכב מאוד חלש בגלל צהובים(וגם בגלל פציעות, אבל הפצועים לא הופיעו גם נגד ב"ש).
    נכון שלא רצו שנפספס גמר גביע, אבל אפשר לחלק את המוצהבים בין שני המשחקים.
    הייתה גם תמונה של רוני לוי עם קרויף, גם ידוע את מי יעקב שחר באמת אוהד מילדות. זה לא נראה לי טוב כבר כששחקנים קיבלו את הצהובים בסיטונות כדי לפספס את מכבי ת"א בליגה.

מכבי חיפה לא תהיה מועדון בריא תחת בעלים הזה כבר. לא תהיה בו תרבות אירגונית תקינה.
    בכר אחראי על חלק מקצועי ופה הוא צריך להשלים את המלאכה ויביא אי אילו הישגים, אבל תרבות אירגונית אין ביכולתו לשנות.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

באופן אישי, אם אפשר לנצח בסמי זה יהיה ענק, לא על הגול של משומר, לא חשבתי לרגע שחיפה תפתח לנו רגליים, אלא על ההרכב השני במחזור האחרון שגם הוא שמר על הרגליים והכוחות ופרס בפני מכבי שטיח אדום שהוביל לניצחון קל של מכבי ולאפשרות שנאבד את האליפות אחרי המתנה של 40 שנה.
    לחיפה לא היה אכפת מאיתנו אז, מה שעניין אותם זה רק גמר הגביע כמה ימים לאחר מכן, ובגלל זה התוצאה הייתה כפי שהייתה. למה שלי יהיה אכפת מחיפה עכשיו?

3. alexshw Member

בכל מקרה בסוף השחקנים משחקים. הם לא עושים את החישובים האלה. מגוחך לצפות מב"ש לפתוח רגליים.
    גם מגוחך אם מכבי חיפה תחשוב על תיקו, זו הדרך הישירה להפסד.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אף אחד לא מצפה שבאר שבע תפתח רגליים זה ברור, רק יונתן כהן הלוזר וחבריו מספרים לעצמם מציאות שרק להם עושים חיים קשים.
    לבאר שבע יש על מה לשחק, אבל שנה שלמה היה לנו על מה לשחק וזה לא עזר יותר מדי, לא רואה למה זה יעזור מול קבוצה הרבה יותר טובה בחוץ באיצטדיון שגם ככה אנחנו לא מופיעים בו קבוע.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

5. yedidel Member

ניצחנו את חיפה בחוץ פעם אחת ב20 שנה ומדברים על פתיחת רגליים כן או לא

6. קשר שמאלי Member

אכן. הקהל שלנו סוגד לבכר אפיל יותר מאשר אתם סגדתם לו. לא מסוגלים להעביר עליו ביקורת. גם בגלל זה אני רוצה שהוא לא יזכה באליפות בעונה. הסגידה הזאת מביכה. לרוני לוי עד היום הקהל שלנו לא סולח על חילוף הגנתי אחד שהוא עשה מול רוזנבורג ( ועוד היינו עם 10 שחקנים), שרפו אותו בגלל חילוף הגנתי אחד, אבל לבכר מותר הכל

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/21
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שאתה משנה דיעות באופן עיקבי כבר שנים על גבי הפורום , ככה כנראה יש לך מושג באהדת קבוצת כדורגל. אני מבין את הלחץ האטומי שאתה נמצא בו, את הביצים הרועדות, את החשש לאבד את זה, את הפחד ההיסטרי שמוציא למקלדת שטויות, הכל בסדר, אבל לרצות שהקבוצה שלך תאבד אליפות... בגלל מה אומרים על מאמן... הזייה שאפילו מוזרה כלפיך.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. קשר שמאלי Member

משנה דעות */aaarofl. אין לי שום פחד לאבד כלום, ראיתי מספיק אליפויות. אני רואה שאתה עדיין פוגע ממני, מקווה שעד החתונה עם ז'וסיל''ה זה יעבור לך

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/21
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מקווה שזוסילה ילך הביתה, מה שקרה אתמול הצדיק בול את מה שכתבתי בדיוק יום אחד אחורה.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

zahipan אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

אבל זרקו עליו מלחייה, הוא לא אשם. כולם נגדו. מסכן ז'וסיל''ה.

11. zahipan Member

הלוואי שייגמר תיקו. אני לא רואה איך אנחנו מנצחים את חיפה, מצד שני מכבי פתח תקווה 80% מנצחת את אשדוד.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

את זה תפנה למי שמגן עליו, לא רלוונטי אליי.
    הביתה ויפה שעה אחת קודם.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

13. alexshw Member

למרות עונה אישית טובה טוב שהילדה עם קוקיות לא תשחק בראשון. נטע מסמל רפיסות ולוזריות.
    עוד קפטן מביך למועדון.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

14. קשר שמאלי Member

הוא וארד היחידים שתפקדו אתמול, היחידים שלא התרגשו מהמעמד. רק עליהם יכאב לי אם לא נזכה באליפות העונה.

15. Raulito Madridista

אני לא יודע אם באמת קיים דם רע בין מועדונים כי בכל זאת אלה לא הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים, הקהל תמיד נשאר אבל כמה שחקנים כבר עדיין בשתי הקבוצות לצורך העניין? מה שכן אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהפסד 6:0 זה לא בושה גם אם היריבה הייתה מנצ'סטר יונייטד.
    לגבי אתמול דווקא צריך להחמיא לבכר, הוא בטח לא אמר לרז מאיר להרים כשאין אף אחד ברחבה או גרם להגנה להירדם. החילוף של דוניו במקום רוקאביצה התברר כמצוין, גם אבו פאני תרם למשחק. מה שכן להגיד שאין לו סגל לאליפות זה שטויות, העונה זה כן צריך לקרות. בגלל הפציעות שהיו למכבי ת"א ואירופה, בגלל דוניס, בגלל שזה תלוי בה. ה-11 של מכבי חיפה הם בסדר גמור, לא צריך להגזים. לא מודדים קבוצה רק ב-11 שלה נגד ה-11 של היריבה. במקרה שתיקו מספיק, והרי הפרש השערים שונה משמעותית - לא מבין את הדיכאון המוגזם.
    אגב אמרו בשידור כמה דברים על מאבוקה שהיה על כר הדשא, סאן מנחם וכן הלאה. אני גם זוכר את אלי גוטמן מרים את ערן זהבי חסר האונים אחרי ה-0:0 האכזרי ההוא נגד השטן, אוהדים בכו. שכטר אמר למחרת והווידאו הזה שודר לא מזמן בחדשות הספורט: "אין לי זין להתאמן, לא בא לי" או משהו כזה וגוטמן עשה להם כמו בחוג להקיף את המגרש פעמיים ולבעוט לשער. הכל בסדר, זה טבעי, הם גם בני אדם, זה לא אומר שחיפה יבואו מפורקים למשחק נגד ב"ש.

לגבי ז'וסואה, עצם זה שמתעסקים ב"מי התחיל" כאן מתחילה הבעיה וגיליון ההתנהגות המחורבן שלו הן עם חבריו לחדר ההלבשה, הרי לא כל פעם זה עימות עם אבי ריקן וכאלה - לא מותיר מקום לספק.