מחזור 35 בפלייאוף העליון: מכבי חיפה עדיין לא אלופה, הכל יוכרע במחזור האחרון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏25/5/21.

1. oranfu Member

מאיר יכול לא לעשות כלום ולעמוד עם הגב אל השומרים, זה כבר עדיף. שיבעט עליהם שייצא לחוץ, שיוציא לחוץ בעצמו, רק שלא פאקינג ימסור להם את הכדור מסירה שעוד עוזרת להם לצאת להתקפה.
    אפילו פעולה הכי מתבקשת בעולם מאיר לא מסוגל לעשות (לצערי הוא לא השחקן ה"לא חכם" היחיד בקבוצה).
    לא צריכים אולי להגיע לסיטואציה כזאת, אבל למה לא להפעיל טיפה את הראש?

לא יודע איך אפשר לראות את המשחקים שלנו ולא להבין שלביא הוא קריטי.
    גם לחילוצי כדור וגם להנעת הכדור, בעומק החצי שלנו או כשמפעילים לחץ גבוה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. קשר שמאלי Member

מי דיבר על מאיר? התייחסתי לסרטון שסר אלכס פרגוסון הביא לפה

מאיר נכנס לעזור למנחם בסגירות באגף, מה ציפית שהוא יעשה עם הכדור? לא היה עדיף להשאיר את אצילי על המגרש או להכניס את ווילדסחוט/עוואד? עוד חילוף הגנתי מביך של סר ברק בכר

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/21
  3. Butragueño מנהלים

האמת שכבר 3 משחקים רצופים שבכר עושה 4 חילופים בלבד במקום 5 (ומשאיר בדר"כ את עוואד ו-ווילדחסוט בחוץ). כנראה למד ממאורעות טוואטחה.

לגבי הקפטן, לביא השחקן הכי חשוב שלנו. מחלץ כדורים ומשחרר התקפות מהר מאוד, חכם, יודע להניע את הכדור, דריבל ויציאה מהמקום במגמת שיפור, אבל מסכים שהוא לא יכול להיות קפטן. אין לו את האנרגיות להרים שחקנים אחרים, הוא לא יכול לשדר תחושת ווינריות בשום שלב במשחק. לא מאשים אותו, יש שחקנים גדולים ממנו שלא היו יכולים להיות קפטנים. אגב, גם נמני לדעתי לא באמת היה ראוי להיות קפטן במכבי ת"א מאותה מבחינה.

הבעיה היא שאין לנו שחקנים שמתאימים יותר. חזיזה לא יכול להיות קפטן. יש לו העונה יותר צהובים מדיבורים מיותרים מאשר תיקולים. הוא מאבד שליטה ויכול להלחיץ את כל מי שסביבו. ג'וש כהן יותר מתאים, למרות שמדובר בשוער שאני לא שומע אותו הרבה. לא בתקשורת ולא על הגמרש. היחידי שיכול להיות קפטן טוב לא על המגרש יותר העונה, וזה פלאניץ'.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אנשים כאן לא הבינו כנראה שמרכיב הלחץ הוא אחד שיחסל כל פער איכות כזה או אחר בין קבוצות.
    זאת הסיבה שפתאום בגמר גביע קבוצה מליגה לאומית מנצחת קבוצה שרצה לאליפות, זאת הסיבה שקבוצה שניצחנו אותה כבר 4 פעמים בעונה וכבשנו מולה 11 שערים, גורם לנו בקושי לכבוש שער אחד ולא לנצח.
    לא רוצה לחשוב אפילו מה ייקרה אם מכבי תל אביב תוביל ואנחנו בטעות נספוג מאיזו קרן בדקות הפתיחה...
    מי ישחק או מי לא ישחק ממש לא ישנה כאן

EsheD, de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

אצילי כבר לא עמד על הרגליים, היה מתבקש להחליף אותו.

הבעיה היא שאין לנו שום חילוף נורמלי מהספסל לקישור.

6. HHFC1924 Member

הנה עוד ראייה לכך שבאר שבע לא ינצחו ואפילו יפסידו בראשון. כל שחקני המפתח שלהם לא משחקים (בכלל ג'וסוואה ויחזקאל מצאו להם זמן ללכת מכות)
    בראשון הצלחת תגיע אל הירוקים.

7. קשר שמאלי Member

אהההה אין לנו את מי להכניס במקום אצילי
    עם הסגל הנוכחי מינוס אצילי ועוואד היה לנו פער 8 נקודות יתרון על ת''א
    מספיק בחייאת. מזה הסגידה הזאת למאמן כדורגל. העיקר שאתה לועג לביביסטים

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/21
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווילדחוט,עוואד,אשכנזי,מאור לוי,ואפילו יפרח. למה רז מאיר ?ועוד שלא בתפקיד שלו?

בכר שגה בחילופים.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר היה במשחק מולכם בתקופת הקורונה בלי קהל.
    טוען שבלי קהל במגרש שומעים את הבכי של חזיזה כל המשחק, מתנהל בצורה מאוד ילדותית, הכי רחוק מקפטן שאפשר.
    לא יכול להעיד על לביא והמנהיגות שלו, אבל אין שום קשר בין חזיזה לסרט הקפטן, עוד ערס ילדותי בכדורגל הישראלי, בגלל זה גם לעולם לא יגיע לאירופה ויהיה מקסימום שחקן ליגה טוב בישראל.

10. קשר שמאלי Member

זה משעשע שבזמן קמפיין שלך ברשתות החברתיות להשארת ז'וסיל'ה המתוק בבאר שבע אתה משמיץ את חזיזה ומכנה אותו ערס וכו'

גדול אתה

11. oranfu Member

לא סוגד לבכר, רק לקלופ.

"ווילדחוט,עוואד,אשכנזי,מאור לוי,ואפילו יפרח" - ווילדסחוט ואשכנזי אפסים מוחלטים. הרי הכנסנו את אשכנזי וגם על זה ביקרו פה את בכר שזה חילוף הגנתי.
    מה עוואד ייתן כשהוא משחק באגף שמאל? זה סתם לזרוק שמות של שחקן התקפי. אין לו משמעת טקטית, אין לו מהירות, הוא לא יכול להחזיק כדור... מה הוא היה נותן חוץ מזה שהוא "התקפי"?
    גם לוי ויפרח, שני שחקנים שבקושי שיחקו בבוגרים - אני יכול להבין למה מאמן לא מחפש להכניס אותם בדקות האחרונות שיש אליפות על הפרק.
    כמו שאלישע בזמנו פתאום החליט שהוא רוצה את כליבאת או סלליך בהופעות ראשונות בבוגרים במשחקי אליפות. אני זוכר באיזה הבנה קיבלנו את ההחלטות ההן...
    האם אני אישית היתי מעדיף את הרשימה הזאת (חוץ מאשכנזי) על מאיר? כן. אבל זאת בטח שלא החלטה תמוהה של בכר.
    זה רק מראה איזה סגל לא מספיק טוב יש לנו.

12. קשר שמאלי Member

למה עוואד בשמאל? חזיזה עבר לימין בשביל שמאיר יעזור למנחם בסגירות. עוואד היה יכול להיכנס לימין במקום אצילי וחזיזה היה נשאר בשמאל. זהחילוף הגנתי מובהק. אתה סוגד לבכר, לבריאות שיהיה לך, אבל אל תלעג לביביסטים.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לך אמונה שעוואד כן היה מתנהל בצורה חכמה יותר בדקות הסיום?
    כי לי לא. הוא אף פעם לא היה חכם במיוחד

oranfu ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

או הו כמה שאני אלעג לביביסטים.

ואני אומר שוב שאני לא סוגד לבכר, ביקרתי אותו פה לא מעט העונה.
    לא אהבתי את החילוף הזה גם, אני רק מכיר בזה שלא היו באמת אופציות טובות יותר.

15. קשר שמאלי Member

מזה מתנהל אחרת ממאיר?אין לי בעיה עם ההתנהלות של מאיר במגרש, אז מאיר איבד כדור, ואוו השחקן הראשון בעולם שמאבד כדור. אפשר לחשוב. הבעיה היא החילוף עצמו, זה חילוף הגנתי שהוריד את הקבוצה עוד יותר אחורה והשאיר אותנו בלי יכולת להחזיק כדור בחצי של קש. מספיק שעוואד היה מהווה אופציה למסירה בחצי של קש או מחזיק קצת בכדור זה היה מועיל לנו הרבה יותר מהחילוף המביך של מאיר. מה באמת צריך להסביר את זה?

אתה סוגד למאמן כדורגל, אתה לא יכול ללעוג לאף אחד. אתה אוהד של ברק בכר, לא של מכבי חיפה. אתה בידיוק כמו הביביסטים.