מחזור 35: ריאל יוצאת מהצל של בארסה ומנצחת בקלאסיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Iker Casillas, ‏20/4/12.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקבוצה הטובה ביותר בספרד לוקחת אליפות, היום בברצלונה רעדו האשכים, לא היה לחץ, לא היו מצבים, ריאל מדריד כמעט שלא אויימה על ידי ברצלונה, לא היה פה שום מתח.

מה שנשאר לריאל, זה לא לפשל במשחקים שנותרו, על הנייר נראה פשוט... לכו תדעו.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מוריניו גאון כדורגל, אחד המאמנים הגדולים ביותר. כבודו של גוואדיולה מונח במקומו כמובן אבל לקחת שלושה מועדונים לרמות האלה, במיוחד שני המועדונים הקודמים שלו, לנטוע באינטר אופי, להוריד מריאל את הקף. כל הכבוד לו. לו ולרונאלדו שכל כך הרבה אנשים אוהבים לשנוא.

3. Ricky van Wolfswinkel Member

בגלל שהיא טובה מריאל היא לא הגיע למצב אחד בכל המשחק
    ואז אתה מתפלאים למה קוראים לכם אוהדי בועה.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה פפ גווארדיולה קיווה שיקרה כשעלה במערך הזה, אבל מהר מאוד היה ניתן לראות שזה לא עובד והשינוי היה חייב לבוא לכל המאוחר במחצית.
    הבעיה המרכזית של ברצלונה היא הפראייריות. אפשר לבוא עד מחר בטענות לקבוצות שמחליטות לקשור שקי חול ולרדת לבונקר (במיוחד אם מדובר באלופת ספרד הנכנסת, שמתיימרת להיות גם אלופת אירופה), אבל אם ברצלונה כל הזמן מאפשרת ליריבה שלה לעקוץ אותה, היא צריכה לבוא בטענות לעצמה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/12
  5. riquelme1 Member

אני חושב שאתם נשחפים קצת עם התגובות, השוללת של ברצלונה עדיין לא הסתיימה, ומשחק אחד לא קובע מי קבוצה טובה יותר, הרי בברנבאו בארסה ניצחה 3-1 במשחק יותר מרשים מאשר של ריאל היום.

זה אחד ממשחקי הנפל של בארסה, הרבה באשמת גוארדיולה שעלה עם הרכב פשוט רע, לטייו רעדו הרגליים, היה לו שתי מצבים טובים אחד הלך לשמיים, ואחד הלך לידיים של קאסיאס, ובלי שום קשר הוא לא השפיע על המשחק ולא היה טוב, ובכלל לדעתי הוא לא כשרון כזה גדול בשביל להצליח בברצלונה, פדרו למרות שלא בעונה גדולה הרבה יותר סקורר מימנו, וסאנצ'ס למרות שלא היה כשיר ב100 אחוז היה צריך לפתוח לדעתי.

לברצלונה חסר חלוץ, וכמו שראו את זה נגד צ'לסי, ראו את זה גם היום, החיסרון של וייה למרות שלא הצטיין משמעותי כנראה יותר מימה שחשבו, אומנם יש את מסי שכבש למעלה מ-60 שערים, אבל שהוא נסגר ויורד יותר מדי אחורה בארסה נראת חסרת מחץ, נגד צ'לסי אומנם בארסה הגיעה ללא מעט מצבים אבל מסי נסגר ובמחצית השנייה שצ'לסי ירדה אחורה לגמרי בארסה התקשתה מאוד.

כמו גם משחק לא טוב של בוסקטס, משחק נפל של איינסטה וגם צ'אבי בתקופה האחרונה נראה רע, נוסיף יכולת דלה של מסי שגם נסגר טוב, ומשום מה נראה עצבני מידי ותקבלו בארסה הרבה פחות טובה.

גם ההגנה של בארסה נפרצה יותר מדי בקלות, כמו שאמרתי לפני המשחק פיקה הוא שחקן שאי אפשר לוותר עליו, הסגירת שטחים שלו, הפיזיות, כדורי הגובה, יש שמועות על סיכסוך שלו ושל פפ, אני לא יודע עם זה נכון אבל לא מובן לי למה הוא בספסל, עם כל הכבוד למאסצ'רנו שבאמת מדהים, אבל פיקה חייב להיות בהרכב.

נכון, למצבים של צ'אבי וטייו אי אפשר לקרוא מצב, הם אולי אוהדי בועה, אבל אתה מטומם אמיתי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/12
  6. Keyser Söze Member

יש הבדל בין בונקר לבין עמידה טקטית נכונה. אף אחד לא ציפה באמת שמוריניו יבוא לתקוף גלים-גלים בקאמפ נואו.

אוהדי בארסה חייבים להפסיק לתרץ כל הפסד ב'בונקר' של היריבה. ברצלונה הייתה פשוט עלובה היום ואת כל הטענות יש להפנות לפפ.

7. Civil Anti Madridista

אבא שלך בועה, בארסה לחצה ולחצה והגיע למספר מצבים טובים. ריאל ירדה לבונקר וסגרה מצויין את הרחבה שלה. מבחינת מצבים ריאל לא תקפה בכלל, אבל שם המשחק הוא ניצול מצבים ולכן מגיע שאפו גדול שעמדה במשימה שלה כשגם תיקו היה כמו ניצחון עבורה. לפי דעתי 2 השערים הם באשמת ואלדס כי הוא לא נגע בכדור כל המשחק. שוב, את האליפות הזו איבדנו בסיבוב הראשון החלש שלנו כשלא שמרנו על יציבות, ואני מקווה שגווארדיולה יישאר ויחזיר את התואר הביתה. ברכות לריאל על האליפות, אבל הקבוצה הטובה יותר היא מקטלונייה

8. JR-Riquelme Member

אני ממש לא חושב שזה היה בונקר, ריאל מדריד שיחקה בדיוק איך שצריך, ואני עדיין חושב שזה יותר משחק רע של ברסה ממשחק גדול של ריאל.
    עזבו את ההפסד, זה יכול לקרות(גם זה נדיר ביותר אבל עדיין קורה), מישהו זוכר את ברצלונה מחזיקה את הכדור בצורה כל כך נרפית? באמת שמאז גוארדיולה לא ראיתי את ברצלונה כל כך חלשה במשחק גדול

9. TonyAdams Member

עוד פהעם להאשים את הקבוצה היריבה בבונקר? לא נמאס לכם כבר לעשות את זה?
    בונקר לא היה פה. הייתה פה עמידה טקטית נכונה של שחקני ריאל ושימוש במתפרצות. התהום שעוברת בין זה לבין בונקר היא עמוקה מאוד.

מי אמר שכריסטיאנו רונאלדו לא בא למשחקים גדולים, השתיק את אוהדי ברצלונה ואת כל המבקרים. אפשר לשנוא אותו (וכמה שאני שנאתי אותו כשהוא שיחק במנצ'סטר יונייטד) אבל אי אפשר להגיד שהוא לא שחקן ענק.

10. אלי מתחן Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אובייקטיבי בתחת שלי. תלמד להפסיד.

11. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידעתי שאתה מזכיר לי מישהו!

לגבי המשחק עצמו - אין מילים שיתארו באופן הולם את כמויות האושר אשר מציפות את לבי ברגעים הללו. אחרי 3 שנים שכללו בעיקר תסכולים, אכזבות וצפיה ממושכת בגבה של בארסה, סוף סוף הצלחנו לעקוף את הפולנים המאוסים (והמעולים, עדיין) ולהשאיר להם אבק. הסדר הושב על כנו: ריאל מדריד היא הקבוצה הטובה בספרד והאלופה שבדרך. כמה התגעגעתי לראות את המילים הללו בהקשר לבלאנקוס...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/12
  12. WellNeverDie Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

כדורגל זה לא משחק שמתבסבס על החזקה בכדור ועל כמה חילופי מסירות יפים ואיזה שחקן מארגנטינה שעובר בקלות חמישה שחקנים. זאת ממש לא המהות של המשחק, זאת בסך הכל עוד שיטה לשחק כדורגל. יוון עשתה ההפך הגמור מזה ויצאה עם גביע אירופה.
    ריאל מדריד היום שיחקו מאוד מאוד נכון, ולמרות שברצלונה הגיעו למצבים - הם לא הצליחו לנצל אותם, והגול בסופו של דבר הגיע בצורה די מקרטעת (כמו הגול הראשון של ריאל).
    הגיע לריאל לנצח, סוף סוף ברצלונה מפסידה ונקווה שיקרה שיא בשלישי והיא לא תצליח לנצח שלושה משחקים רצופים.

13. itay7 Member

העובדה היא שריאל בעטה יותר פעמים למסגרת והגיעה ליותר מצבים. אי-אפשר להגיד שבארסה החמיצו בלי הפסקה על השני מצבים האלו, שצ?אבי גם בעט לא רע וטייו ילד.
    109 שערי זכות, 7 נקודות יתרון, ניצחון בקאמפ נואו, ועדיין יש כאלו שאומרים שריאל לא הכי טובה בספרד. אם זו לא בועה אז מה היא בועה...

14. doundoun Member

להגיד שאני מאוכזב? כן,אני מאוכזב.
    אני מאוכזב שקיבלנו את אחד ממשחקי הקלסיקו החלשים ביותר אי פעם ואל תזבלו לי את המוח עם
    החשיבות של המשחק היום, מה קרה? רק נגד קבוצות פח אפשר לתת משחק טוב?
    ריאל מדריד עדיין עם רגשי נחיתות במשחקים מול בארסה והראייה ההתעקשות הלא מובנת של מוריניו
    לשחק עם רונאלדו ובנזמה בחצי שלהם במקום לנצל את האיטיות של פויול ומסצ'רנו ואת החורים של אלבס.
    כולם נשפכים על מוריניו שזוכה באליפות בכל מדינה אליה הוא מגיע אבל איזו בשורה הביא המאמן הזה
    לכדורגל המודרני{חוץ מטקטיקה מעולה}? מי שהצליח לזכות בתארים בעזרת כדורגל שובה עין שספק
    אם נראה כמותו הוא פפ,אז נכון שהיום זה לא היה היום שלו או של שחקניו אבל בואו לא נשכח שהקבוצה
    משחקת כמעט כל השנה ללא ווייה וללא אבידל ועדיין בארסה כמעט סוגרת פער של 10 בליגה,מגיעה
    לגמר הגביע ורחוקה נצחון אחד מליגת האלופות וממשיכה לשלב ללא כל פחד שחקני בית מבריקים.
    אני די מבין את השמחה של אוהדי ריאל, לא קל ל"סבןל" כל כך הרבה השפלות מרגלי בארסה במשך
    שלוש שנים ומדובר לא רק בהפסדים אלא בהשפלות אדירות ועם זאת אני חושב שהבלאנקוס רחוקים
    מליטול את ההגמוניה בספרד ואירופה מידי בארסה.

15. Ice Cream חסה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ממתי קבוצה בבונקר ביתרון 2-1 בדקה ה-91 חוטפת כדור ברבע של ברצלונה. ממתי קבוצה בבונקר תוקפת בדקה ה-85 עם 6 שחקנים כולל המגן השמאלי? ריאל לא מהיום מתבססת על יציאה מהירה מהגנה להתקפה, ותלמדו לפרגן לתצוגה מושלמת...

וואו! איזה אושר וכמה שמחה ולחץ השתחררו. שוב אליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אפילו בגול שספגנו היום גם קסיאס וגם ראמוס התאבדו על הכדור, היה פשוט תענוג לראות את המלחמה שלהם- מרונאלדו, ועד ארבלואה וגראנרו. אף אחד לא נתן היום משחק ענק באמת מבחינת יכולת (אוזיל אפילו היה חלש, אבל הוא נתן את המסירה ברגע הנכון בדיוק במשחק הנכון- בשביל זה הבאנו אותו), אבל כל אחד נתן קצת וכשאף אחד לא עושה שטויות (ראמוס ופפה...) אף אחד לא יכול על הקבוצה של המיוחד.

המיוחד! איך הוא שיחק אותה היום... מעבר לעמידה הנכונה, למתפרצות המדויקות וכל מה שמוריניו מתמחה בו: איזה שקט וחוכמה היום מצד השחקנים! אף אחד לא מתפרע, לא צולל, אפילו לא היו בזבוזים רציניים מדי, אף שחקן עם צהוב לא עושה שטות, ואף שחקן (ועם ראמוס פפה ואלונסו זה אחד הקשים) לא מקבל צהוב בדקה ה-10 שנותן למסי 80 דקות של חגיגה עד שהאדום מגיע. :aaa8: