זה פחות או יותר מתאזן באנגליה.. מה הסיכוי שלא אחת מ5 הראשונות יקחו את הגביע? (מלבד עונה פה ושם כמו השנה)
את גביע הליגה? סיכוי לא רע שקבוצה שהיא לא מהטופ 5 תזכה בגביע. נכון שבשנים האחרונות, צ'לסי והיונייטד זכו בגביע, אבל לפני כן אלה היו קבוצות במו בורו שזכו בגביע הזה. לכן, זה פשוט לא הוגן שקבוצה במפעל כה זניח תעלה לגביע אופ"א על חשבון קבוצה שכל השניה נלחמה וסיימה במקום ה-6.
אמירה שנובעת מחוסר ידע ובקטע הזה, אני חושד, גם רצון לחוסר שיפוט. מפעל זניח? נתון מאוד לויכוח. זניח הוא לא. אולי יחסית לגביע האנגלי, אבל קשה לומר זניח, כמות העניין ותשומת הלב שמוקדשת כלפיו גדולה מאוד. מעבר לכך, לסיים במקום השישי זה בסדר אבל להתקדם בטורניר נוקאאוט לא, בפרט כשזה מוביל לטורניר נוקאאוט אחר כמו שאתה רואה? בולשיט.
אתה אומר את זה רק כי הקבוצה שלך קיבלה פרס שלא מגיע לה , לטוטנהאם יש עונה חלשה ולא יציבה בליגה והיא תסיים בסביבות המקום ה-10 אז למה שפורטסמות או אסטון וילה שנתנו עונה טובה יותר לא יקבלו את מה שמגיע להם.
מצחיק שאומרים את זה רק העונה, איך אף אחד לא דיבר על זה קודם? וואלה, לא מגיע לקבוצה שניצחה את סיטי בחוץ, ארסנל וצ'לסי בדרך? אני לא בטוח שפומפיי או אסטון וילה עשו דבר כזה. גביע הליגה מפעל עם מסורת, לא חושב שמישהו מאוהדי ספרס בפורום דיבר על ביטול הכרטיס הזה כשתקוותנו היחידה הייתה הליגה ונאלצנו לטפס למקום החמישי, אתה מוזמן לבדוק את זה בארכיון, אני כבר מציע לחסוך את המאמץ.
בשורה התחתונה, אסטון וילה הראתה יכולת יותר טובה ועקבית למשך כל העונה, נכון? לכן, מנקודת המבט שלה, פשוט לא הוגן שהיא תשאר מחוץ לאירופה. אני לא אומר שלטוטנהאם לא מגיע. פשוט לא על חשבון המקום ה-6.
מפעל נוקאוט, עם כל הכבודזה לא מדד ליכולת של הקבוצה. היכולת האמיתית נמדדת בליגה, שם ספרס נמצאת מתחת לעשיריה הראשונה. אז עם כל הכבוד לזכיה של ספרס במפעל השלישי בחשבותו בממלכה, מפעל שקבוצות גדולות באמת לא שמות עליו זין (תכב מישהו מאוהדי ספרס יזכיר לי שטרי פרץ בבכי בסיום הגמר), לוילה ולפרטסמות' מגיע הרבה יותר להיות באירופה מאשר לספרס.
סרג'יניו בניגוד אליך הייתי שם וראיתי את הפנים של אוהדי צ'לסי לאחר המשחק. זה הספיק לי לדעת במה זכיתי. המקום השישי היה מצטרף לאופ"א אם צ'לסי הייתה מנצחת אותנו בגמר ולכן אוהדים של וילה,פומפי (שכנראה תגיע דרך הגביע),סיטי וכו' רצו שנפסיד. אבל לא הפסדנו. למה ? כי אנחנו טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר. עכשיו כולם מוזמנים ללכת לעזה לשתות קצת מים.
וכרגיל, ערן, ההודעה שלך לא קשורה ישירות לדיון. אוקיי, זכיתם. כל הכבוד, אתם בגביע אופ"א. אבל האם זה הוגן והגיוני שזה יהיה על חשבון וילה או פומפי? ביחד איתם, למה לא? אבל על חשבון? לא פייר.
אני בטוח שגם אם צ'לסי הייתה מפסידה בגמר הטורניר הערוץ הראשון האוהדים שלה היו מאוכזבים. לא נעים להפסיד בגמר, בכל טורניר ובכל מצב, אבל בחייאט, קח את הדברים בפרופורציה הנכונה.
לאנגליה אין מספר מקומות בלתי מוגבל, אתה יודע. ואתה יודע מה? בוא נגיד שהמקום השישי עולה ביחד עם הספרס לאופ"א. אולי גם למקום השביעי מגיע? אולי גם עבורו זה לא פייר? בכל מקרה, מקום שישי לדעתי זה לא איזה הישג יוצא דופן שמגיע עבורו פרס מיוחד.
בפרופורציה הנכונה יקחו אוהדים של הרביעייה הראשונה. מדובר במועדון ענק למוד סבל רב שהשתוקק שנים לתואר. אתה יודע איזה משחק היה הכי חשוב לסיטי העונה ? נכון הרבע גמר נגדנו וההפסד בשפילד. כי קבוצות שרעבות לתואר ולאירופה יכולות להגיע אליו בעיקר דרך הגביעים. אל תשכח שעברנו בדרך שתי יריבות לונדוניות וזה עושה את זה מיוחד. אישית גם המשחק מול סיטי היה מעין דרבי מול עופר שכבר המון שנים מאחל לפרנסנל את כל הטוב שבעולם ולכן היה חשוב לי לנקר לו את הצורה. השבוע לאחר המשחק הזה עם הקירקורים בתחנה של עופר ואחר כך ההצגה מול פרנסנל והנסיעה לוומבלי עשו את זה מיוחד. לראות את פניהם של אוהדי טוטנהאם הדומעות מאושר אמר הכל. לראות איך המועדון שלנו והקהל שלנו כל כך גדול מהפיקציה הזאת שנקראת צ'לסי היה אדיר. תגיד לי עכשיו למחוק את זה תמורת הגעה לאופ"א מהמקום החמישי ובחיים תמורת שום הון אני לא חותם. פרופורציה ? "שו פרופשן ?"... http://images.tsn.ca/images/stories/20080224/carling_340_47687.Xxx
קחו בחשבון שהמקום בליגה בו אנחנו נמצאים עכשיו הוא בין היתר בגלל. אני בטוח (וגם גדולי הפרנקואפריקנרים יסכימו איתי) שאלמלא הזכייה בגביע הליגה טוטנהם הייתה היום קרובה הרבה יותר למלחמה על וופ"א.
הוגן שטוטנהאם תשתתף באופא ואחת מהאחרות לא, פשוט כי היא זכתה בכרטיס דרך המפעל שהקצה כרטיס לשם. נכון שמגיע להם הרבה פחות, אומנם עשו משחקים יפים בגביע אבל העונה הם בין 3 הקבוצות המאכזבות, לעומת וילה שבאמת נראיתה מדהים (אני לעומתכם לא נופל מהרגליים מאברטון, למרות היעילות).
תגידו, אתם רציניים? כל הכבוד לאסטון וילה. כולה מקום שישי. פעם כרטיס לגביע אופ"א היה מקום שני. כל הכבוד שהם משחקים יפה, ממתי בכדורגל בכלל יש דבר כזה "מגיע"? אולי ניתן לארסנל עוד אליפות בנוסף ליונייטד/צ'לסי? הם שיחקו נורא יפה העונה, "מגיע" להם, אם לא הפציעות, אם היה עוד שחקן-שניים ברוטציה, אם ואם ואם. מתי אם מספיק? מה אסטון וילה עשתה שכזה מגיע לה כל כך? יש גביע ויש ליגה, תעשו הפרדה בין השניים. על סמך הגביע שבו זכינו, אנחנו הרבה יותר מראויים. קבוצות גדולות לא שמות זין? so fucking what? (עזוב את זה שזה לא קשור למציאות, תראה בבקשה את ההרכבים של צ'לסי שלא לדבר על כך שניצחנו הרכב מלא וחזק שלהם בגמר) זה הופך מפעל ללא לגיטימי (אם הייתה לזה אחיזה במציאות בכלל, שימו לב שאני לא אומר שיש לזה, אני מדבר אם איכשהו היפותטית היה משהו נכון בקשקושים שלכם).