כי מה שפרגי אומר - ואגב, לומר אנחנו באים לנצח בסטמפורד ברידג' זה לא שקר. אם היינו מוותרים על המשחק מראש גם ריו ו-וידיץ' לא היו משחקים - לא נועד להאדיר את שמו ולא פוגע באף אחד. גרנט לא מפסיק לשקר על איכות הכדורגל של הקבוצה שלו (אתמול הוא אמר שהקבוצה משחקת התקפי מאז שהוא מונה. ממש), לא מפסיק ללכלך על מוריניו, וכו'. אין בכלל השוואה.
באמת צודק הייתה נגיעת יד שיפוט גרוע! למה אתה חושב שהקוונים גרועים כל הנבדלים מוצדקים והם ברורים. עריכה:בזמן שאני כותב יש פנדל!!!
תחת זה מה שהצהובונים באנגליה קיבלו לפנים. גרנט עזוב אותך מצ'לסי ממילא הערכה אין שם בחייאט בוא למכבי!!
עזבו אותכם חחת לכמה דקות, קומו על הרגליים ותמחאו כפיים לשתי הקבוצות. זה היה ביי פאר המשחק הטוב ביותרק של השנה באירופה. החל מהדקה 80 ועד הסוף הלב שלי פעם ברמות מטורפות, ואני בכלל לא אוהד את אחד הקבוצות. מדהים זה לא מילה על מה שהלך שם. וואו, וואו, וואו...
ניצחון סה"כ מוצדק, פרגוסון בא לשחק על תוצאה וקיווה שחצי שעה במחצית השניה עם חילופים יספיקו לו לשמור עליה ועל הרעננות של השחקנים שלו, ושילם על זה בהפסד. כל הכבוד לבאלאק משחק מצויין שלו, כנ"ל אסיין שמוכיח שוב שהוא קשר מרכז השדה מהטובים שבפרמיירליג. איזה ליגה, איזה מתח ואיזה דקות אחרונות מדהימות, שבצ'נקו הציל את צ'לסי מהפסד עם הרחקה מהקו, מי היה מאמין..
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx גם לי הלב פעם אפילו שאני לא אוהד אף אחת מהקבוצות..
התחת במיטבו. מחצית ראשונה משחק נהדר של צ'לסי, הנעת כדור יוצאת מן בכלל, יזמו, יצרו מצבים, וכבשו. מחצית שניה יונייטד כבשו שער מכלום ושום דבר, המשחק הפך להיות יותר טקטי, ופחות זרם. איזה קצב, רק באנגליה!