רעננה- מי זה קופל? אתה מתכוון ,למאמן של רדינג ? זה מה שהוא אמר ?משונה ,משונה . אני זוכר משחק בגביע שבו אחרי תיקו בסטרטפורד ,הוא העדיף בגומלין לעלות עם הנוער ,במקום אפשרות להיות בוומבלי ,אז שאדון קופל לא יספר לנו על רגשותיו בסופי שבוע .
המשחק שאותי הכי מעניין לפחות השבת הוא המשחק של ווסט האם נגד בולטון. מעניין יהיה לראות מצד אחד את בולטון - עם מנג'ר חדש בדמות סמי לי אבל מצד שני עדיין עם לא מעט חיסורים (בן חיים, האנט ודיוף). אני בכל אופן לא הייתי מזלזל בבולטון ולמרות התקופה הטובה שווסט האם נמצאת בה - יש לדעתי בהחלט מצב לא רע שבולטון מנצחת, ואולי אפילו במעל גול ומסיימת את הסיפור של הפטישים במאבקי ההישרדות. לא לשכוח גם בשבוע שעבר שבולטון הייתה פצועה וחבולה ולא רבים האמינו שהיא תעשה משהו - ולמרות זאת, היא הצליחה לחלץ נקודה מצ'לסי. ווסט האם צריכה לבנות על 2 דברים היום : ההתלהבות מהקהל וטבז. אם היא תנצח, היא לדעתי תישאר בכל מצב - גם אם היא תפסיד למנצ'סטר במחזור הסיום. זה ללא ספק ה-משחק של היום לדעתי, אולי למעט הדרבי של המנצ'סטר ואני אישית מחכה לו בקוצר רוח בתקווה למשחק טוב ולכך שווסט האם תישאר בליגה.
בשבילו הליגה מעל הכל, גם מעל הגביע. הוא אמר השבוע כשעלה למקום השביעי את מה שציטטתי בהקשר של זה שהוא לא משתוקק לשחק באופ"א בעונה הבאה ומעדיף להשקיע את כל המאמצים בליגה.
יונייטד חייבת ניצחון אחרי ההשפלה וההדחה בסן סירו,ואין מקום יותר טוב מניצחון בדרבי. יונייטד לפי דעתי הולכת להתפוצץ היום על הסיטי ובגדול. יום ראשון ארסנל-צ'לסי,דרבי לונדוני,המשחק באמירויות... אני רוצה להאמין שארסנל תנצח.יסלחו לי פה כולם,אבל ההתבטאויות של מוריניו על ליברפול גרמו לי לשנוא את המועדון הלונדוני הקטן והשחצן ברמות מטורפות. הרגשה שלי: בתום המחזור יונייטד תוכתר לאלופה בפעם ה16.
i didn't say coppell was the perfect manager did i? his quote was relevant to the point i was making.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42859000/Xxx/_42859153_ars_che_0506.Xxx תאריך: 6/5/2007. שעה: 18:00. איצטדיון: אמירייטס סטאדיום, לונדון. שופט: אלן וויילי. Make or Break קלאסי, צ'לסי יכולה להתחיל את המשחק שלה ביום ראשון בידיעה שתוצאה שאינה ניצחון מעבירה את הכתר שלה באופן רשמי לאדומים ממנצ'סטר, ובכך לסמן על כישלון עונתי מוחלט, מהסוג שעלול להרעיד את יושבי, שחקני ונוכחי הסטמפורד ברידג'. מאז התיקו מול בולטון צ'לסי עומדת בגדר משחק השמועות. אי הכללתו של אנדריי שבצ'נקו בהפסד לליברפול בחצי גמר הצ'מפיונס ליג השבוע העלה ספקולציות אין סוף על הרוחש מאחורי הקלעים של המועדון הכי בזבזן בעולם בשנים האחרונות, כאשר התאוריות הרחיקו לכת כל כך עד שרומן אברמוביץ' ויתר על מושבו באנפילד ושיגר בבהילות את שבצ'נקו מלונדון לליברפול. תמונתו של שבצ'נקו צופה במשחק עניינה את במאי המשחק לא פחות מהספסל של ליברפול לאחר שער הניצחון של דניאל אגר. הדבר היחיד בצ'לסי שאינו בגדר שמועה הוא שהקבוצה בשבוע אחד של איבוד אחיזה טוטאלי איבדה לתהום את המפעל שהיה הכי חשוב לה העונה וקירבה לשפתו את המפעל השני בחשיבותו לקבוצה, זה שהיה שלה בשנתיים האחרונות, והרס מאמץ כולל של עונה שלמה, תקוות ששרדו גם בזמן היעדרותו הממושכת של הקפטן ג'ון טרי, ומובילה לשאלה שתישאר אקטואלית לעוד שעות מעטות - האם אבדה התקווה לצ'לסי ואולי לצ'לסי של מוריניו בכלל? צ'לסי לא מגיעה למשחק עם נעדרים משמעותיים מלבד מיכאל באלאק שסיים את העונה. מצדו השני של המגרש, כמה קואורדינטות צפונית מזרחית, ארסנל, קבוצה שכבר לפני חודש וחצי איבדה כל סיכוי להשיג משהו מהעונה הזו, והעובדה שהיא נכנסת לחודש מאי כשהאפשרות היחידה שלה לעשות משהו בעונה הזו היא להרוס לקבוצה אחרת ודאי תעמיס על מחשבותיו של הבוס, ארסן ונגר, בקיץ הקרוב. הכשלון של ארסנל הוא בגדר סימן שאלה, עם סגל צעיר למדי הצליח ונגר להבטיח מקום בליגת האלופות בלי יותר מדי מאמץ, מקום שבו הוא גם יכול להכיר תודה ליריבותיו הלא יציבות בפרמיירליג העונה. אלא שגם בארסנל נראה שהעניינים רוחשים מאחורי הקלעים. דיווחים שונים אודות מצב אחוזי המניות בידי הבעלים השונים אל מול הרעיון שהקבוצה תיקנה ע"י רוכש אמריקני, רעיון שבין השאר הוביל להתפטרותו של היו"ר דייויד דין לפני קצת יותר משבוע, בהחלט הופכים את העניין מאחורי הקלעים לנזילים במיוחד. בינתיים התותחנים מגיעים למשחק עם רשימת הפצועים הקבועה של הזמן האחרון - בלי רובין ואן פרסי תיאו וולקוט ותיירי הנרי, וגם בלי פרדי ליונגברג וכנראה גם תומאס רוזיצקי. בין כל המהפכות הפוליטיות הללו מחכות 90 דקות שעשויות להיות הרות גורל במיוחד לאורחת. למארחת זו סתם סיבה טובה להרוס ליריבה ספורטיבית, וגם קצת יותר מזה. http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8978/derby_arsenal_chelsea_terry.Xxx האם טרי ייתן לעונה להיגמר?
אין בכלל מה להתייחס למשחק הזה עד שאין תוצאה מהדרבי של מנצ'סטר. ובכל זאת. "צ'לסי לא מגיעה למשחק עם נעדרים משמעותיים" - חוץ מ... שלושה שחקני מפתח בסגל שלה. אתם יכולים להמשיך ללעוס את המנטרות לגבי הסגל האין סופי והאופציות על הספסל, בפועל סקוטי סינקלייר הוקפץ שוב מהריזרבס וישותף בשלב כלשהו.
ואן באסטן- דרבי צפון לונדוני? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx בקשר לרוזיצקי- לא כנראה. הסיכויים 50\50. אני מאמין שבסגל הוא בטוח יהיה. לגבי הרכב, לא יודע. אבל גיא- איך אתה שוכח לציין כול מיני דברים פיקנטיים כמו אשלי קול וגאלאס? כמו השנאה של ססק למועדון הזה? הבלאגנים שהיו בגמר הקארלינג?
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42859000/Xxx/_42859151_wig_mid_0506.Xxx תאריך: 6/5/2007. שעה: 17:00. איצטדיון: איצטדיון JJB. שופט: מארק קלאטנברג. במשחק בו שתי קבוצות עם עונה מאכזבת יפגשו, וויגאן תנסה לצבור נקודות יקרות שיסייעו לה במאבק ההישארות בליגה. מאמן וויגאן, פול ג'ואל, מקווה לראות את קבוצתו מתאוששת מהמשחק האחרון מול ווסטהאם, שכזכור הסתיים בניצחון 3-0 מוחץ של הפטישים. "המשחק האחרון היה כל כך גרוע", הוא אמר, "זו פשוט לא הייתה השתקפות אמיתית של וויגאן. הייתה לנו עונה קשה, זו הייתה ההופעה הכי גרועה שלנו, והיא באה בזמן הכי לא מתאים. יש אמרה - 'זה לא יכול להיות יותר גרוע' - מה שאומר שאנחנו חייבים לשחק יותר טוב מול מידלסברו". ג'ואל יהנה מחזרתו של אנטוניו ולנסיה, שסיים השעיה משלושה משחקים. הבלם הוותיק אריין דה-זיו נפצע במשחק מול ווסטהאם והוא בספק. מגן מידלסברו, אבל שאבייר, בספק למשחק בעקבות פציעת ברך. חוליו ארכה אמור לפתוח בהרכב, וכמו כן גם אנדרו טיילור, לו זה יהיה משחק אחרון לפני שיעבור ניתוח בבוהן הרגל. הדבר העיקרי שמטריד את מאמן מידלסברו, גארת' סאות'גייט, לקראת המשחק הוא כושרו של החלוץ הניגרי, איגביני יעקובו. "יעקובו כבר 11 משחקים ללא שער. הרצף הזה הוא ארוך מדי", הוא אמר, "יעקובו שחקן מצוין שהבקיע המון שערים פה, אל אני אצטרך לחשוב מה לעשות. יש לי את האפשרות לפתוח עם לי דונג-גוק, שנותן לנו משהו קצת אחר, אבל אני אצטרך לחשוב על זה". http://www.thefa.com/NR/rdonlyres/E49A9415-D0D1-4DAA-A944-DED34A264ED4/109101/Middlesbrough_Yakubu_L.Xxx יעקובו - יסיים את בצורת השערים?
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42859000/Xxx/_42859113_eve_por_0506.Xxx תאריך: 5/5/2007. שעה: 17:00. איצטדיון: גודיסון פארק. שופט: הווארד ווב. פורטסמות' ואברטון יפגשו לקרב כמעט ישיר על המקום בגביע אופ"א. בעוד אברטון, עם 54 נקודות בקופתה, נמצאת במקום השישי המוביל לאירופה, פורטסמות', לה יש רק 53 נקודות, נמצאת במקום השמיני. הארי רדנאפ, מאמן פומפי, היטיב לתאר את המצב כשאמר: "אנחנו יכולים לקחת שש נקודות משני המשחקים האחרונים ועדיין נגלה שזה לא היה מספיק. אבל מצד שני, אם נסתמך על תוצאות אחרות, אנחנו יכולים גם לקחת רק ארבע ועדיין לעבור. אבל אנחנו צריכים להוציא משהו באברטון, זה בטוח. אני אהיה נלהב מניצחון שם, אבל גם אקח תיקו". בפומפי מנסים להכשיר את סול קמפבל לקראת המשחק. הבלם קיבל זריקה נגד כאבים בקרסולו ולא ידוע אם הוא יוכל לשחק. פדרו מנדס, שנעדר משמונה משקים עקב פציעה, צפוי להיות על הספסל, אבל לעומתו, דז'אן סטפנוביץ', מאט טיילור וריצ'רד יוז עדיין לא החלימו וכנראה שלא יהיו בסגל. מצד שני, אברטון תהנה מחזרתו של טים הווארד אל בין הקורות, אחרי שהחמיץ את המשחק האחרון מול מנצ'טר יונייטד. אנדי ג'ונסון סובל מפגיעה בקרסול והוא בספק למשחק, אך לעומתו, ויקטור אניצ'בה חזר לכושר מלא והוא צפוי להשתלב במשחק. מאמן אברטון, דיוויד מויז, יודע על אילו שחקנים להסתמך בשני המשחקים החשובים הקרבים: "אם אתה רוצה להצליח אתה חייב שיהיו לך בקבוצה מספר שחקנים יציבים", הוא אמר, "פיל נוויל עשה את זה ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, ביחד עם לי קארסלי וג'וזף יובו, שהיו מאוד יציבים. הם לא שחקנים נוצצים אבל הם אף פעם לא מאכזבים אותך". http://www.4thegame.com/media/00/03/50/campbell_sol_pfc_profile_2006.Xxx סול קמפבל - בפומפי ינסו להכשיר אותו למשחק.
מחיצת 1 עברה בדרבי, ודבר אחד ברור. לקבוצה המסכנה של מנצ'סטר אין שום דבר שקשור לכדורגל להציע לעולם, מה שכן רגליים הם באו לשבור בכמויות. בול האפס הקטן הזה עם דריכה מגעילה על רונאלדו, שאחר כך החזיר לו בענק כשסחט ממנו פנדל כמו שסוחטים מילד בן 12. מהלך פשוט שכל אחד היה מבין. אבל מה לעשות, כשאתה משחק בקבוצה הזאת כנראה שאין לך יותר מדי שכל..
מייקל בול - מגעיל ופחדן כמו כל הקבוצה שלו, את העונש שלו הוא קיבל, שרונאלדו עשה ממנו צחוק וסחט ממנו פנדל, פוק אוף בול, פוק אוף שיטי, רוב סטיילס פחדן מארץ הפחדנים, כי האמן היה צריך לקבל צהוב, ומייקל בול אדום ושני צהובים(פנדל ועוד עבירה סמוך למחצית), ואולי גם סקולס. הכדורים הארוכים של סקולס וריו עד עכשיו - תענוג, גיגסי לא במשחק בכלל. דרך אגב, שמתם לב לתמונה של גיגסי, שסימנו אותו כשחקן מפתח? אמאל'ה, הוא נראה כמו פרוק באלכס חולה אהבה אחרי שהשד בא לקחת אותו.