מחזור 38 ואחרון בספרד: אתלטיקו מדריד אלופת ספרד !!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/5/21.

1. Raulito Madridista

הסגל שלנו במקרה הגרוע הוא השלישי בטיבו בליגה, לדעתי בשום עולם אין לסביליה עדיפות עלינו. אולי רק בעונה מסויטת ברמת הפציעות. ההתקפה שלנו גרועה, סבבה, ועם כל הכבוד לקונדה למשל - אנחנו ביתרון בכל שאר העמדות. ההגנה והקישור של ריאל טובים משמעותית משל ברצלונה. קורטואה או טר שטגן זה כבר ויכוח לגיטימי, לדעתי טיבו שנתיים כבר מעולה. ההרכב הראשון עצמו כבר לא מספיק טוב לטופ של אירופה, עוד לפני שאני מדבר על הספסל.
    אנצ'לוטי אכן לא ידע לבצע רוטציות למרות שהשתמש לא רע בחסה. מוריניו דווקא כן עשה את זה ובגדול. הוא הפך את קאקה כשחזר מפציעה לאחלה שחקן 12, קאייחון כבש במספרים נהדרים ועוד ועוד. דומה ללוקאס שהוא פרוספקט של זידאן. ב-2013 כשאבד הסיכוי לתואר - עלינו עם הרכבים משניים לא פעם בתקווה לשמור שחקנים לצ'מפיונס. לפחות לפי התבטאויות של פרס בתקשורת הוא באמת מנותק וחושב שהברזילאים הצעירים האלה שווים משהו. אולי פרגוסון היה נחרץ מדי כשביצע שינויים גדולים כל שלוש-ארבע שנים אבל ריאל עם אותו רוב הרכב שרץ כבר שבע שנים. התנגדתי להבאת סבאיוס, התנגדתי להבאת ואייחו, התנגדתי להחתמת אודריוסולה, התנגדתי להחתמת מריאנו.

2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שחוץ ממרכז השדה ובשער (העמדה הכי פחות חשובה) סביליה עדיפה / שווה לנו בכל חוליה. כאמור, חוץ מהשלישייה באמצע השחקני טופ היחידים שיש לנו בסגל הם בנזמה, ואראן וראמוס - כשהשניים האחרונים נעדרים הרבה מאוד (נאצ׳ו מלך ומיליטאו גם נותן את הנשמה - אבל מבחינת איכות אישית הם לא מספיק טובים לאורך זמן). ברצלונה אגב עדיפים עלינו בהרבה בכנפיים (גם מגנים, גם קשרים) וגם בשחקנים יוצרי המצבים (מסי), הפערים הרבה יותר גדולים שם ביחס לכמה שנאצ׳ו ומיליטאו טובים מלנגלה ופיקה.
    אז אנחנו הסגל הרביעי בטיבו ולא החמישי, בכל מקרה הבנת את הנקודה וזה לא אמור להיות מצב סביר.

מוריניו אכן ניהל סגל טוב יותר מאנצ׳לוטי, ועדיין בעונה היחידה שבה רצנו בליגה ובצ׳מפיונס עד הסוף (11/12) הוא שחק רוטציה של 14 שחקנים עד דק בחודשיים האחרונים, והביא אותנו גמורים לשבוע של באיירן בצ׳מפיונס + ברצלונה בליגה (הרוטציות היחידות שביצע שם היו בין קונטראו ומרסלו). זידאן לעומתו התמיד ברוטציות במשחקי ליגה נגד קבוצות נחותות גם אם זה עלה לנו בכמה נקודות פחות, וככה הקבוצה הצליחה להעלות את הרמה שלה בחודשים הקריטיים של 2017 ולשחק מעולה ברצף של משחקים גדולים בסיום העונה.

3. Raulito Madridista

נאצ'ו שיחק הרבה מאוד גם ב-2016/17 וב-2017/18, הוא לא נופל מהרבה מאוד בלמים, זה ממש מקצועי ולא רק "גבר" ו"שחקן מרגש". הוא פיזי, המהירות שלו בסדר, הוא נלחם, הוא רגוע. אם כבר הלכת להשוואה לסביליה, אני לוקח את בנזמה על פני אן נסירי למרות המספרים וגם עם דה יונג או מוניר ביחד, הוא בעונה מדהימה. לוקאס ואסקס היה העונה לא פחות טוב מדסט וגם לא מחסוס נבאס לדוגמא. המצב של הסגל חרבנא אין ספק והכתובת הייתה על הקיר. אני גם לא חושב שהסגל שלנו פחות טוב מברצלונה. יתרון בעמדה של דמבלה כי הוא מול הזאר או הברזילאים הכושלים, נניח ג'ורדי אלבה כי הוא עדיין טוב בהתקפה, מסי. לוקח את ואלוורדה פעמיים לפני דה יונג וגם לפני פדרי. הוא "שחקן מודרני".

בריאל של 2012 היה לך כולבויניק כמו גראנרו עם אלף דקות, ואראן שיחק אפילו פה ושם בעונתה בכורה, קאקה עם תרומה נאה של 2,000 דקות ושמונה בישולים, אפילו לאס דיארה שיחק לעת צרה ופתח בדרבי. זה לא מדויק מה שאתה אומר. קונטראו עם 2,222 דקות. תן לי בכל עונה ספסל של היגואין\בנזמה, גראנרו\לאס, קונטראו, ואראן גם כילד צעיר, קאקה.. אתה זוכר קבוצה שניצחה בלי סוף ונתקעה במרץ-אפריל, הבושה האמיתית הייתה עם אנצ'לוטי, קבוצה שאחרי המסע לדובאי לא שיחקה כדורגל. התפרקנו גם בדרבי והיינו גמורים פיזית.

4. סיונרה Member

בלי החלק השני של ההודעה אי אפשר לדבר על הראשון. אבל שים לב איזה שימוש גרוע נעשה בשחקני רכש שעלו כמה מאות מיליוני יורו. יש פה איפשהו כישלון מוחץ, או בשימוש בשחקנים או ברכישה שלהם. לא משנה איך התקבלו ההחלטות, מדובר במשהו שהוא לא בר קיימא במועדון שצריך להתחרות ברמות הכי גבוהות, כמות הכסף שנזרקה על שחקנים שזידאן לא רצה גבוהה בהרבה מזאת שעל שחקנים שהוא אשכרה השתמש בהם, וגם אלו היו בד"כ במחירים די מופקעים.
    עם כל הכבוד לאילתורים, אני לא השתכנעתי שזידאן יודע לתפקד שחקנים במקומות ובדרכים שיאפשרו להם לנצל את הפוטנציאל שלהם. כמו מאמן איטלקי טוב, הוא הוכיח גמישות טקטית, בעיקר בתוך המשחק ויכולת לשמור את השחקנים מפוקסים מנטלית, אבל אני באמת לא רואה סיבה לפטור אותו מההדרדרות הדי משמעותית של הסגל שלנו בתקופתו, למרות שהוציאו די הרבה כסף. חלק גודל מזה נובע מכך שהוא לא יודע להשתמש בשחקנים שלא באים לו בול למה שהוא מחפש.

5. Raulito Madridista

- פדה ואלוורדה? זידאן קידם אותו והוא נראה מצוין.
    - קאסמירו? טוען לגיטימי לתואר הקשר האחורי הטוב בעולם יחד עם קאנטה.
    - לוקאס ואסקס? כלבויניק, הוציא ממנו 200%.
    - העונה הטובה בקריירה של איסקו, 2016/17 כשאיסקו לא היה רק אשרף הטריקים ליוטיוב אלא שחקן מכריע נגד קבוצות גדולות - תחת פיקודו של זידאן.
    - מי שקידם את אסנסיו זה זידאן ששילב אותו בתבונה בעונת הדאבל וגם בזו שאחריה. עד שזידאן חזר במרץ 2019 - אסנסיו כבש שער ליגה בודד.
    - ויניסיוס ג'וניור היה בועט לעננים גם עם סנטיאגו סולארי.
    - אז אולי הבעיה היא שאין לנו שחקנים טובים וזה הכל? לא ראיתי שמרטין אודגור נראה כל כך מדהים בארסנל. גם לוקה יוביץ' לא הבקיע מלא זמן. גם בכלל לא בטוח שהוא שש לוותר על אשרף חכימי. וב-2017/18 כשאשרף היה ילד, מי שנתן לו לשחק זה...זידאן.
    - ואם את יוביץ' הנחיתו עליו? זה לא נראה לי מצוץ מהאצבע. השחקן הכי מרכזי שהגיע לקבוצה הזו מ-2015 זה טוני קרוס. אתה ידעת שהוא יפצע ככה ולא יהיה כשיר לכדורגל? זה שחקן ששיחק בכל עונה בפרמיירליג בסביבות ה-35 משחקים. מריאנו לא הגיע במשמרת שלו. רכש שבוודאות הוא של זידאן - פרלאן מנדי.

Clock End Stand ו-Captain Canada אוהבים את זה.
  6. סיונרה Member

נתן לו לשחק =/= יודע איך להוציא ממנו את המקסימום
    זידאן לא יודע להוציא את המקסימום משחקים =/= כל מאמן אחר בעולם יודע

7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito
    מסכים שמוריניו כן עשה רוטציות וניהל את הסגל הרבה יותר טוב מאנצ׳לוטי, ובכל זאת הוא לא ניהל אותו טוב כמו זידאן. לאס, גראנרו, קאקה וקאייחון קיבלו דקות משמעותיות בתחילת / אמצע העונה בעיקר (מזכיר גם שדי מריה היה פצוע כמה חודשים). בפועל מאז מרץ בערך מוריניו פתח כמעט תמיד עם אותם 11 בכל משחק (חוץ ממרסלו וקונטראו + בנזמה והיגוואין שהתחלפו ביניהם), והשחקנים שהיו חלק משמעותי מהרוטציה לפני כן עברו לשחק כמחליפים בעיקר. אז גם נתקענו, איכות הכדורגל שלנו ירדה ולא הצלחנו להתעלות מול באיירן. מזל שהיו לנו הגרלות קלות במיוחד בשמינית וברבע גמר הצ׳מפיונס באותה שנה, אחרת אולי היינו נופלים מהרגליים מוקדם יותר.

@סיונרה
    אתה מערבב קצת בין כמה דברים. שימוש לא נכון בשחקנים שאצלך בסגל ורכישת שחקנים לא מתאימים לרמה הן שתי בעיות שונות. אנחנו סובלים בבירור מרכישת שחקנים לא מתאימים - הרי זידאן כן יודע להשתמש בשחקנים שמתאימים לרמה והוכיח את זה בשנים שהיה לו סגל איכותי ועמוק + דוגמאות טובות מעכשיו שראוליטו הביא.
    חוץ מזה, ראינו בעיניים את השחקנים החדשים שעברו בקבוצה מאז 2018 - כמה מהם באמת הוכיחו שהם מתאימים לרמה של ריאל? (בין אם אצלנו ובין אם בקבוצה אחרת)

מה הסיבה אם ככה שרוכשים שחקנים לא מתאימים במחירים גבוהים? אני לא יודע במדויק, אבל באופן אישי אותי פחות מטריד מחיר גבוה כמו שמטריד אותי שחקן לא ברמה.
    לצורך העניין, ואייחו שבא להיכנס לרוטציה במקום פפה בכמה מיליוני יורו ולא הצליח הוא כישלון הרבה יותר גדול בעיניי מאשר מנדי שנקנה ב60 מיליון, מוסיף לנו בצד ההגנתי ויכול להיות אחלה מגן שמאלי מחליף, גם אם לא מספיק טוב בהתקפה לרמה של מגן פותח קבוע.
    אני מניח שהמציאות בשטח היא שפרז הוא סוג של ״מנהל ספורטיבי״ כמו שהיה תמיד כנשיא. כמו שבתחילת שנות ה2000 ובעשור הקודם הוא הוביל קו של קניית שחקנים מוכחים, אחרי סיום עידן רונאלדו הוא החליט לעבור לקו של קניית פרוספקטים. לזידאן יש אחריות לדרוש מפרז להביא את השחקנים שהוא צריך ולשקף שהסגל לא ברמה הדרושה, אבל מי שצריך לתקן את הכשל המערכתי שיאפשר למודל הזה להתממש הוא כנראה פרז עצמו.

8. סיונרה Member

בעולם שבו יש סוף לכמות הכסף שיש לך, אז זה לחלוטין משנה. אתה מביא מגן שמאלי מחליף ב-60 מיליון, זה מגיע על חשבון עמדות אחרות במגרש. תוסיף לזה את תיאו שזידאן לא סבל מההתחלה, אתה כבר ב-90 מיליון, וזה רק עמדה אחת במגרש. ולעמדתך, אחרי 90 מיליון יורו, אין לנו אפילו מגן שמאלי פותח. ויניסיוס ורודריגו עלו ביחד 90 מיליון יורו, כשדי ברור שלא מדובר בכשרונות בסדר גודל שמצדיקים רכישות בסכומים האלו, ועל אותה העמדה בדיוק. תוסיף לזה את רנייר שבקושי משחק בדורטמונד, ואתה מגיע שוב למעל מאה מיליון יורו על שחקנים שלא יצא מהם שחקן הרכב.
    אפשר להחליט לעבור לרכוש שחקנים זולים יחסית, זה לא מה שריאל עשו.

קשה להגיד מי לא מתאים ומי כן מתאים לרמה. דבר ראשון גם בסגל של ריאל מדריד יש הרבה רמות במקביל. פאקינג מריאנו ולוקאס ואסקז הם שחקני רוטציה שמקבלים דקות. ודבר שני לא עבר כ"כ הרבה זמן. אתה בעצמך אמרת שהסגל שלנו ברמה של מקום חמישי בספרד, אתה רוצה להגיד לי שאף אחד מהשחקנים שעברו וזידאן די מחק לא ברמה של מקום חמישי בספרד?
    אף אחד מבין תיאו, יוביץ', סבאיוס, אודגארד, רגילון, חאמס ויורנטה?

9. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. ברור לי שיש השלכות מכסף מיותר שאנחנו מבזבזים, אבל זה בדיוק מסוג הדברים שצריכים להטריד את פלורנטינו ואת דרג הניהול הספורטיבי בקבוצה (בתקווה שיוקם כזה). אותנו כאוהדים לא אמור לעניין אם משלמים על שחקן 4 מיליון או 60 מיליון - העיקר שיתאים לקבוצה ויעזור לה לרשום הישגים. בכל מקרה, אסור לשכוח שאנחנו המותג הכי חזק בעולם הכדורגל ובאופן עקבי בטופ 3 של המועדונים המכניסים מדי שנה - ויש קבוצות פחות מכניסות מאיתנו שכן מרשות לעצמם להוציא מאות מיליוני יורו בכל קיץ. אז לא נראה לי שיש לנו בעיית כספים זמינים, גם אם יהיו הוצאות קצת מנופחות (שים בצד את העונה הזו שהייתה חריגה מאוד בגלל השלכות הקורונה).

ב. ״מתאים לרמה של ריאל״ == מסוגל לפתוח בהרכב / לשחק כמות משמעותית של דקות כמחליף ולתרום לקבוצה שמכוונת לזכות באליפות ספרד ובליגת האלופות מדי עונה. אז כריסטיאנו רונאלדו ומרסלו בשיאו בוודאי מתאימים, אבל כך גם דנילו, קובאצ׳יץ׳ ומוראטה בזמנו, וגם לוקאס ואסקז ונאצ׳ו היום נניח (טובים מספיק כמחליפים וכשחקני הרכב מול קבוצות נחותות בליגה). סבאיוס, אודגארד, יוביץ׳ וחאמס של השנים האחרונות אכן מתאימים במקסימום לקבוצה של מקום 4-5 בספרד, ולכן הם מתחת לרמה שריאל מדריד מכוונת אליה (וכמוהם גם מריאנו, איסקו, אודריוסולה, ויניסיוס, רודריגו ולדעתי גם מיליטאו). היחידים שאני חושב שלא מיצינו מספיק הם ברהים דיאז (כישרוני, יצירתי ויודע לעבור על שטח קטן בשליש הקדמי - מה שמעט מאוד שחקנים בסגל מסוגלים לעשות) ואשרף (היה צריך להחליף בהיררכיה בינו לקרבחאל כמו שעשינו עם מרסלו ומנדי).
    אבל ככלל, הרשימה הזו היא תמצית הכישלון של הרכש שלנו בשנים האחרונות - לא שהוא יקר מדי ביחס לתמורה, אלא שהשחקנים האלו פשוט לא מתאימים לרף של ריאל מדריד ופוגעים ביכולת המקצועית שלה.

10. Raulito Madridista

מה זה אין לנו מגן שמאלי פותח? מנדי שיפר משמעותית את כל ההגנה ובזכות הנוכחות שלו ראמוס נראה אשתקד הרבה יותר טוב. הוא אולי עלה יותר מדי לדעתך וזה כן רכש שאפשר היה לחיות בלעדיו אבל ההגדרה שלך לא נכונה. עצם זה שאתה משמיץ ככה את לוקאס שהיה סותם חורים נהדר כמגן וגם התקפית לא פחות טוב מאף קשר אחר (הזאר 2020 כן ולא הזאר של צ'לסי) - זה מראה כאילו לא ראית אף משחק השנה. ויניסיוס הצטרף מבלי שלזידאן יש אחריות לכך, אתה לא רואה שזו מגמה של פלורנטינו? אם אתה מחליף שחקני ספסל בינוניים בשחקנים בינוניים אחרים זה הפיתרון? שחקנים עשו פוזות ולא רצו לשבת על הספסל. על איזה שמות אתה מערער מבין אלה שכתבתי? הוא לא מוציא מפדה את המיטב?

הרשימה שלך:
    דני סבאיוס - שחקן ספרדי טיפוסי שמזיז את הכדור יפה, הוא מציג קצת פיזיות. לא שערים, לא בישולים, אופי רכרוכי, לא ראיתי שהוא כזה גדול בארסנל.
    מרטין אודגור - משחק בדיוק באותה הקבוצה. שנלחמת על המפעל המוזר הזה שיחליף את הליגה האירופית, נו. קיבל מזידאן קרדיט בתחילת העונה, אולי חזר לסגל כי זידאן העדיף אותו מאשר כלום - אין רכש.
    חאמס רודריגס - הוא העדיף לא להיכלל בסגל בשנה שעברה כשהבין שיהיה מחליף ומבחינתי זה פסול. שחקן של מספרים, נהדר, פחות מתאים לכדורגל המודרני. 26 הופעות בלבד העונה. ובגדול הוא וזידאן לא מסתדרים. טוב שלא אמרת 'בייל'.
    לוקה יוביץ' - לא השקיע, לא עבד קשה, עשה שטויות, שיחק קצת בתחילת העונה וברח לדרך הקלה - פרנקפורט. תבדוק כמה הבקיע אחרי שלושה\ארבעת המשחקים הראשונים שלו שם.
    מרקוס יורנטה הוא יוצא דופן, סימאונה מצא לו עמדה טובה. אשרף חכימי שיחק 17 פעמים ב-2018, כולל פעמיים נגד טוטנהאם. אי אפשר לבוא ולתת לו הרכב על עיוור מול קרבחאל, והוא מתאים לשלושה בלמים.

11. סיונרה Member

אני חושב שזידאן לא מנצל את ולוורדה כמו שצריך. בשיטה שלו הוא משחק כשחקן א-לה קובאצ'יץ' שמוציא קדימה מתפרצות עם המהירות. השחקן ששיחק בעונה שעברה והרים את השלישייה קרוס-ולוורדה-קסימירו לגבהים חדשים והשחקן שמשחק העונה אלו שחקנים עם תקרה שונה לגמריי. אחד היה לדעתי מהקשרים הטובים בעולם, ולוורדה של העונה הוא לכל היותר קובאצ'יץ'.

אין לי מושג מה המצב הכלכלי של ריאל מדריד. אבל די ברור שעם רכש נורמלי ולא עם מה שהתבצע, היינו במקום אחר לגמריי.

אני פשוט לא מסכים איתך, לדעתי לפחות חצי מהרשימה שנתתי (שכחתי מברהים מרוב שלא שיחק באמת, והוא דווקא בעמדה שאנחנו משוועים בה לקצת כישרון) כן יכלו להיות שחקנים שבסיטואציה מסויימת יכלו לתרום לריאל. מודריץ' שהגיע לקבוצה ובעונה הראשונה לא התקרב למה שראינו ממנו בהמשך כשאנצ'לוטי הבין מה עושים איתו. אי אפשר לבנות קבוצה רק על ידי רכש של "שחקנים ברמה של ריאל מדריד", אולי אפשר, אבל זה יעשה סכומים שרק סיטי ופ.ס.ז' יכולות לעמוד בהן. פשוט לא סביר בעיני שאף אחד מהחבר'ה האלו לא שחקן שיכול לשחק בריאל של העונה, וחלקם אף לתרום מעבר.
    אפשר לבוא עם החצי עונה של אוגארד בארסנל ולהגיד אמרנו לך, אבל שחקן שהציג בליגה הספרדית כבר סט יכולות שחסרות מאוד לריאל מדריד, ועשה את זה טוב, לא הגיוני שלא יהיה מספיק טוב אפילו בשביל לשחק קצת דקות בריאל. בסוף שהוא שיחק הוא מצא את עצמו כל הזמן עם מעט מאוד שחקנים לפניו שאפשר למסור להם, ובאמת בלמסור למגן שירים כדור (אותה השיטה שריאל משחקת בה מאז שזידאן מונה) אין לו הרבה ערך מוסף על אף אחד. אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר למקסם יכולות של שחקנים בעזרת הצבה נכונה שלהם במגרש?

12. Ever Banega Member

אודגורד, אסנסיו, בראהים דיאס, הם אחלה שחקנים גם אם הם לא יהיו וורלד קלאס שיובילו את הקבוצה בעתיד. אני בטוח שתחת מאמן שיודע לייצר משחק התקפי פורה יותר הם היו נראים אחרת לגמרי. כל האשליה הזו שאי אפשר לשחק כדורגל טוב עם הסגל הזה ושזידאן מוציא מים מסלע לא נכונה לדעתי. הרבה שחקנים נראו לא טוב בגלל שלא קיים משחק התקפי בריאל (כמו שאמרתי אסנסיו ואודגורד למשל).

סיונרה אוהב/ת את זה.
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מחר גם לויידוליד, גם לווייריאל אין על מה לשחק. ויידוליד תשרוד רק אם אלצ'ה והואסקה יאבדו נקודות. ואני רואה את היריבות שלהן מתאמצות מחר. וייריאל אם לא תעפיל לליגה אירופית, תעפיל לקונפרנס קאפ. אני לא יודע מה זה, מפעל אירופי חדש לגמרי. אבל יותר טוב מכלום ואפשר להתרכז במשחק מול ינייטד.

14. Raulito Madridista

אודגור משחק לא רע, ואני מדגיש לא רע - במדי ארסנל, קבוצה בשלוש דרגות מתחת לריאל מדריד. על מה היא מתחרה שם בליגה, תסביר לי? אפשר להגיד שכל אחד סובל מהקושי של החבר שלו בהתקפה. אסנסיו שיחק אצלנו שנים, ובקבוצה טובה הרבה יותר ב-2018/19 כשהוא מוקף בבנזמה ובייל - עדיין שיחק חרא וכבש שער בודד, הוא גמור מנטאלית. אתה לא רואה שהוא מקבל את הכדור וישר עם הראש לאחור, מוסר לקרוס או למגן הימני\שמאלי שלנו? אסנסיו קיבל המון קרדיט מזידאן אחרי שסבל מפציעה. אפשר לשחק כדורגל קצת יותר טוב עם הסגל הזה - רק קצת. וכמובן שכל החיסורים בהגנה משפיעים. כשאתה עם אודריוסולה ומרסלו כמגנים - אי אפשר להשתולל ובמשחקים גדולים אולי צריך קשר רביעי. אמרת שהם לא וורלד קלאס, ז למה שהם יובילו את הקבוצה בעתיד? אתה מחליף שחקן ספסל X בשחקן ספסלY אז לא תקבל יותר מדי. וגם @סיונרה העז ללעוג ללוקאס ואסקס הגדול. זה לא העניין שהוא שחקן נשמה, לוחם, שובץ בעמדה שזרה לו - הוא היה מדהים השנה, כל אוהד יגיד לך. אולי הוא פשוט לא ראה משחקים או נרדם בחלקם ועם הכדורגל שלנו לא אוכל להאשים אותו. אבל הוא יורה על אוטומט. זידאן אלוהים במדריד אבל לא אצלו, איזה באסה לו.

@YYY, ויאריאל תהיה באירופה אבל היא עלולה להפסיד בגמר הליגה האירופית ואם תישאר שביעית כלומר תזרוק את המשחק נגד ריאל - היא לא תהיה בליגה האירופית אלא בטורניר הזניח ההוא. היא לא תשחק בהרכב מחליפים אבל ג'רארד מורנו, אלביול ואחרים יישרדו. במקרה של שוויון נקודות עם בטיס - הצוללת אוכלת אותה כי היא הפסידה לה בבית ובחוץ המשחק הסתיים בתיקו. ויאדוליד זה עניין אחר בכלל, הם קבוצה פח אשפה. הלוואי והיא תילחם ותצבוט ותנשוך רק 40% ממה שאוססונה עשתה נגדכם, הם היו אדירים.

15. סיונרה Member

צודק, לוקאס אמור להיות הקיצוני הימני הפותח בכל קבוצה שריאל מדריד תבנה בעתיד.