מחזור 38 ואחרון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏11/5/12.

1. yakov_y YNWA

אין לי מילים...
    :aaa021:

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיברתי על העונה בצ'מפיונס ליג. היו לנו אלף הזדמנויות לעבור את הבית המצחיק שקיבלנו ובעטנו בכולן. והייתה גם ההדחה מול באיירן אחרי שהובלנו 3-0...לא יודע, זאת התחושה שלי. אין לנו סולשיאר, אין לנו טבז, אין לנו רונאלדו, יש לנו שחקנים מצוינים אבל רובם נראים חסרי אונים במאני טיים.

אני לא מדבר על היום, היום זה לא היה תלוי בנו גם אם היינו זוכים.

3. Civil Anti Madridista

סיטי אלופה מנצ'סטר נצבעת בכחול, פיניש מטורף לליגה המשוגעת הזאת!

4. chucky Member

עם לא השער של אגוארו בשניות האחרונות, יוז היה קונה את מקומו בחזרה על הקווים של יונייטד
    בבוא הזמן, אחרי ששרף אותו עם הקדנציה בסיטי.

5. 亚历山大帕托 Member

צריך לתת קרדיט גם ליונייטד על העונה הקשה שהיא עברה ועם סגל הרבה פחות טוב הצליחה לצבור את אותו מספר הנקודות (אם אני לא טועה, זהו מספר הנקודות הכי גבוה לסגנית אלופה אי פעם). היה חסר להם משהו בפן המנטלי, אבל הם לא היו נחותים בהרבה מסיטי.

6. The_Arsenal Member

נאסרי מזכיר לעולם שהוא כלב. מה שיש לו לומר בריאיון אחרי המשחק זה כמובן:
    "I knew I made the right decision"...
    האדם שאני הכי עצוב על שלקח את האליפות הזאת. אפס.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם לדבר שנייה על דברים אחרים שקרו היום-נראה לי שטוטנהאם צריכה לקנות את בניון בקיץ, זאת הדרך היחידה שהוא לא יהרוס לה עלייה לצ'מפיונס.

8. The_Arsenal Member

ריאיון עם פרגוסון, כרגיל אני לא מבין מילה ממה שהוא ממלמל שם, אבל הפרצוף, או הפרצוף! פרייסלס!

9. AronB Member

רק אני עדיין לא הצלחתי לעכל? קארמה עבדה כאן שעות נוספות, כי כשזה קורה דווקא ליונייטד, זה מדהים פי 100 יותר! סיום משוגע לעונה הכי משוגעת שידעה הפרמייר-ליג, והאמת? אולי גם הכי טובה, למרות שהרמה הייתה נמוכה מהרגיל.

10. Rushie Member

מדהים, כל כך הרבה טוויסטים באליפות הפרימיירליג הגדולה והמרגשת בהיסטוריה, ממש התרגשתי עבור הסטיזנס הערב, איזו ליגה מטורפת הליגה הזאת. מקווה שנחווה רגעים כאלה בעתיד הקרוב.

11. Eric Cantona Member

הרמה ירדה בליגה, דרמה היה גם עונה שעברה בליגת העלק. בהבט האישי נצטרך לקום על הרגליים ולבנות מחדש עוד קבוצה גדולה כמו זו של לפני 4 שנים. אני בטוח שפרגסון אחרי כל סוף עידן מפתח תיאבון חדש, כמו תמיד. בראיון איתו הוא נראה עצבני וכבר מתכנן את הנקמה!

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/12
  12. WellNeverDie Member

הכאב שחוויתי היום, טוב, מאמין שרק אוהדי באיירן מכירים. נקרע לי הלב, ובאמת שלא מאחל לאף אחד - גם לא לשום אוהד סיטי. תחושה איומה.

13. Eric Cantona Member

סיטי הפכו להיות אנחנו ואנחנו הסיטי, אבל בתקווה שרק ליום אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא היא לא. סיטי היא אותה סיטי של כל העונה-ווינרית, מנצחת משחקים בדקות האחרונות, לא נלחצת, קבוצה שיכולה להבקיע בכל זמן נתון. מי שבחר כל העונה להתעלם מזה הופתע היום.

סה"כ לסיים מקום שני אחרי קבוצה של חצי מיליארד דולר זה מקובל, אבל הדרך שבה זה קרה צריכה להיות תמרור אזהרה גדול לכולנו.

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וואו, פשוט וואו.
    פשוט אין מה להגיד על המשחק הזה.
    שייקספיר לא יכל לכתוב תסריט טוב מזה.

ברכות לQPR על המלחמה (למרות שהם היו צריכים את זה, אפילו שבסוף בולטון עשתה עבורם את העבודה).

מישהו פה מאמין בתיאוריית קונספירציה שאחרי ששחקני QPR שמעו מהאוהדים שלהם שאגות שמחה בדקה ה93 של המשחק שלהם (בולטון הפסידו וירדו...), אז שחקני QPR ויתרו? זה היה ממש בתלחילת ההתקפה של הסיטי שהובילה לשער האליפות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

JK.

עם סגל נטול אלופים ושחקנים מנוסים בקטע הזה (וזה הורגש ללא ספק), ולאחר בור מנטלי עצום [הובילו ב5 נק' הפרש, נהיו פתאום במינוס 8, וחזרו לחיים], ואחרי המשחק הזה - פשוט הפכו את התדמית שלהם מלוזרים לווינרים אמיתיים! שאפו!

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/12