משחק מזוויע של מילאן פשוטו כמשמעו. הרבה זמן לא ראיתי משחק שבלוני כ"כ, עם הזדמנות וחצי רצינית בערך כל המשחק, הקישור היה גרוע וחיפש את עצמו כל המשחק..במיוחד אמברוסיני שחיפש את הכרטיס האדום אך למזלו השופט התחשב בו. הרוטציות האלה לא מועילות בשום דבר כמו שציינתי באשכול של מילאן. פירלו היה צריך לפתוח היום מלכתחילה, כולל יאנקולובסקי (פאבאלי היה פשוט גרוע) ואוליביירה ממש איכזב אותי, לא עשה הרבה במשחק ועד שהגיע להזדמנות אחת רצינית הוא פספס אותה בגדול. ועוד דבר שמוסיף לתיקו הזה, הפציעה של מלדיני. אומנם זו מתיחה ובד"כ מתיחה היא פציעה קלה יחסית, אבל אחרי מה שמלדיני עבר אי אפשר לדעת מתי הוא יחזור לשחק, אני מקווה מאוד שאני אופתע וזה יהיה כבר נגד ליל יום שלישי.
* אני עדיין לא מצליח להבין איך אנשים פה בפורום מרשים לעצמם לשבת מול הפורום בזמן משחק כדורגל ואחר כך עוד לדבר עליו * שני דברים מדבריו של שגיא כהן במהלך משחק נתפסו אצלי בראש ועם שניהם אני ממש לא מסכים. הראשון: שגיא אמר שלדעתו במילאן מרוצים מאוליביירה. אני לא מסכים עם זה לחלוטין. מהסיבה שאני פשוט לא מרוצה מיכולתו וגם לא סבור שבמילאן חושבים אחרת. פרט לשער המיקרי של החלוץ הברזילאי במשחק הבכורה שלו לא ראינו ממנו כלום. לא זכור לי תרומה שלו העונה. ולראיה המשחק היום בו פרט לשתי החמצות באחד על אחד ושני איבודי כדור ליד רחבת השש-עשרה לא ראינו אותו בכלל. אבל כרגע לפחות אוליביירה לא רק רכש כושל אלא גם דיל זוועתי, כי לא כפי שאמר שגיא כהן, מילאן שילמה עבור אולביירה כ-17 מיליון אירו + יואן ווגל, מה שהופך את הסכום לכ-20 מיליון אירו. בכל מקרה אוליביירה הופך לדעתי לבעיה המרכזית של מילאן מעצם העובדה שאינזאגי לא יוצר לעצמו מצבים ובמצב טוב גם יהיה כשיר גג שני שליש מהעונה. ג'ילארדינו נראה עד כה רק צל של החלוץ הנהדר מפארמה, בוריילו אומנם עוד יכול להשתפר, אבל כרגע לפחות הוא פשוט לא מספיק טוב להיות על הספסל של מילאן. ככה שאם הרכש הברזילאי (או לחלופין בוריילו) לא ישפרו את יכולתם ב-180 מעלות, מילאן יספרו את הימים עד לפתיחת חלון העברות בינואר בקציצת ציפורניים. שבר שני: שגיא החמיא יותר מדי ואף ללא סיבה לקאקא הערב. למה מחזיקים את קאקא ומשלמים לו מזכורת אם לא בכדי שזה ינסה לפחות ליצור מצבים?! בתור אחד שחלק מהרשומים כאן מחשיבים לטוב בעולם בעמדתו אני מצפה לבישולים ושערים שמנצחים משחקים, עד כה העונה פרט לפנדל השולי מול פארמה הוא לא עשה את זה. וגם היום, עם כל הכבוד על המאמץ וחסר לו שלא, הוא היה לא מדוייק. לא במסירות ולא בבעיטות וביחד עם אוליביירה היו הסיבה לכך שפיפו נשאר מיותם ממצבים המשחק עד כדי כך שאף איבד סבלנות והלך למרכז המגרש לנסות לעשות זאת בעצמו. אם אני כבר מבקר שחקנים של מילאן, אז אני לא יכול להבליג על המשחק הגרוע של נסטה היום, לפחות במקרה שלו יש לי תחושב שהיכולת הזו לא תחזור על עצמה העונה.
inter4me אחרי המשחק של מילאן אתה אמור להיות גאה בזה שאתה אוהד את אינטר... עם המשחק הזה של מילאן הם יכולים לחלום לעקוף את אינטר פשוט לחלום.. כולם מדברים איך אינטר משחקת פעם ראשונה שאני רואה את מילאן והם שיחקו גועל נפש! קבוצה מאוד משעממת! יאללה אינטר!!
מה הקשר למה משלמים לו?! מה יש לך אם למילאן לא היה את קאקה הם היו נמצאים מתחת למקום השלישי בסוף העונה ואם לא היה להם את פירלו אז בכלל... אז משחק אחד גרוע של קאקה וגם המשחק הזה לא היה ממש גרוע אז מה קרה??? וקאקה יוצר לעצמו הרבה מצבים בכל המשחקים של מילאן והיו מלא משחקים שהוא ניצח למילאן את המשחקים.. אז משחק אחד שהוא לא היה משו על זה אתה עושה אותו עגלה???
העניין עם המשכורת היה רק כדי לציין שהתפקיד שלו בקבוצה הוא ליצור מצבים לחבריו ולעצמו, ככה שהוא פשוט ניסה לעשות את העבודה שלו היום (את מה שמשלמים לו עליו) והיה רע בזה. כמו בכל משחקיו העונה, תרצה או לא תרצה. לא באתי לומר כאן שהוא לא שחקן טוב (אפילו מעולה), רק ציינתי עובדות ואת דעתי.
אם כבר מדברים על התדמית הרעה והכדורגל הרע של איטליה,היום ראינו את תמציתו.לא שח-מט ולא דומה לזה אפילו.מגיעה ממילאנו אחת מהקבוצות הכי יומרניות בעולם נגד עוד קבוצה באיטליה ומשחקת כל כך גרוע ואנמי שאני לא זוכר עד מתי מילאן שיחקה חרא וכל כך צפוי.דניאלה אריגוני שהגיע מקליארי ובעצמו לקח נקודה ביום רביעי מהמגרש שבו אימן ופרץ לתודעה של הקאלצ'ו ממשיך את העבודה של קודמיו בליבורנו,כמו דונאדוני שבנה את הקבוצה,הוא לא מפריע וממשיך עם 3-5-2 קלאסי.אומנם יש שינויים ללא ספק,חייבים לשחרר שחקנים ולהחליפם כי זה מדובר בכסף. באיש משחק אי אפשר לבחור,בטח שלא במשחק הזה.אבל אם כבר המצטיינים הם דאריו פאסוני וסטפאנו מורונה אשר בלעדיהם הביתים כבר היו מתפרקים והקורבה נורד כבר הייתה מתרוקנת לפני המשחק ואורזת את דגלי אש"ף והבסקים. לא משחק כזה מבריק וגדול שלהם,אבל התוצאה כל כך צודקת,תיקו מעאפן בלי שערים שבהם קבוצה שחייבת וצריכה לנצח משחקת רע מאוד.למרות שקאקה מבין את האחריות שבו הוא לא יכול לעשות הכל לבד וסתם לבעוט לידיים של מרקו אמליה.שני החלוצים היו רעים,גאטוזו השתדל,סיידורף היה טוב במחצית הראשונה אבל נכבה לגמרי אחר זה.אמברוזיני הפעם איבד עשתונות ולא התעסק בכדורגל כמו שצריך ובמשחקים החשובים נותן לנו 3 נקודות,גם במשחק עוד תבינו עד כמה פירלו חיוני שגם ככה לא נכנס למשחק.בסופו של דבר זאת הייתה המילאן ששיחקה מול פארמה אבל איכזבה.
נאמרו כאן דברים אולי קצת פזיזיים וקצת מוקדמים מידי על מילאן. נכון שאוליברייה קצת חלש יחסית, אבל זו רק תחילת העונה, ואולי זה נכון שקאקא לא היה טוב, אבל כל הסיבות לכך הם פירלו. למי שעדיין לא הבין כמה פירלו גדול, אז היום זה הוכחה מספיק טובה. קאקא הוא לא הפליימאייקר, הוא סקורר, ושפירלו לא משחק מילאן מגיעים למצב וחצי במשחק, זו המציאות. בשלב אחר של העונה שהקבוצה החדשה הזו קצת יותר מחוברת, אז היו מחלצים את הגול כדי לקחת הבייתה נקודות, אבל כעדיין אין תיאום, צריך את הגאון על המגרש, והוא לא היה שם. מילאן יהיו בסדר גמור, ואין לי ספק לגבי זה.
מילאן היום הייתה נראית נורא כבויה, אבל זה קורה שיש משחקים חלשים מדי פעם. אני חושב שהחילוף שאולי הכריע את המשחק היה החילוף של ג'נארו גאטוסו באנדראה פירלו, השניים האלה היו חייבים לשחק יחד ולא אחד במקום השני. אי אפשר להגיד שמילאן יוצאת מקופחת מהמשחק הזה, כיוון שגם ליבורנו הגיע ללא מעט מצבי הבקעה.
צודק 100%! המטרה של חלוץ זה להבקיע, אם לא ליצור מצבים, ובמקרה הכי גרוע זה להטריד את ההגנה ולפתוח אותה לשחקנים האחרים. אוליביירה הבקיע רק שער אחד, והראה גם כמה החמצות מסמרות שיער, אני לא בטוח שזה החלוץ שמילאן ציפתה לקבל. אמליה הראה כמה שהוא ענק היום במיוחד בעצירה שלו ב-1 על 1 עם אוליביירה, ואם תשאלו אותי, זה היה נראה כאילו הולך להיות פנדל (מילאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx ), בנוסף לצלילות של אמברוסיני ברחבה... ליבורנו מצויינת בבית, והיה ברור שמילאן לא הולכת לטייל בדרך לנצחון. תעשה לי טובה, אם אינטר תיקח אליפות בעשור הקרוב זה יכול להיות רק עם מאנצ'יני. להחליף מאמן ימשיך את המסורת של אינטר בהחלפת מאמנים כמו נעליים ולסיים עונה מסריחה כמו גרביים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx עם כל הכבוד, קייבו לא סחטה נקודות מאינטר בעונה הקודמת, ולא שאני מסתמך על זה. אבל כמו שזה נראה עכשיו, קייבו לא אמורה לסכן את אינטר, ועם משחק זהיר ולא מזלזל אינטר צריכה לקחת את כל הקופה. אני חושב שבמפגש הבא, אם קייבו תשפר את מצבה, יהיה צריך להזהר בורונה.