מחזור 4 בליגת העל: 0-1 למכבי ת"א על מכבי חיפה; ניצחון בכורה לבית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Jakur, ‏20/9/19.

?

המנצחת במשחק המרכזי

הסקר סגור ‏21/9/19.
  1. מכבי ת"א

4 הצבעות
    57.1%
  2. תיקו

2 הצבעות
    28.6%
  3. מכבי חיפה

1 הצבעות
    14.3%
  1. oranfu Member

לא אפקטיבי, אבל בלי זה אנחנו בכלל לא מכניסים כדור לרחבה.

אין לו שכל והוא עדיין טוב יותר ממאיר בכל פרמטר. גם אמא של רז מאיר לא יכולה להסביר מה בלבול רואה בבן שלה.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא מאה אחוז עם הפנדל הזה של כפ"ס, הוא מגיע קודם כל לכדור.
    אולי החליטו על פנדל האופן של הרמת הרגל אבל אני גם בספק לכך.

אשמח לשמוע במהלך השבוע את השוםטים על הפנדל הזה.

גלצ אוהב/ת את זה.
  3. yakov_y YNWA

על מה המחמאות לכפ״ס ?
    בחצי השעה האחרונה (מהרגע שמלאדה נכנס) מכבי נתניה תקפה והגיעה ללא מעט מצבים, כבשה רק 2 שערים בחצי שעה הזאת במקום 4, בצ׳יארי כבר עבר את ישראלי ושחקן כפ״ס הציל מהקו, אלמוג כהן בעט למשקוף.

פאול ? אלמוג כהן הגיע קודם לכדור, לדעתי זה לא פנדל למרות שבפעם הראשונה הייתי בטוח שכן, בהילוך החוזר רואים שכהן נגע בכדור קודם.

כמה נקודות על המשחק:
    * דקה 95:20ֿ, 20 שניות אחרי שהזמן עבר הפועל כפ״ס מקבל כדור חופשי, התקפה אחרי כפ״ס מקבלת קרן, למה ממשיכים לשחק ? בטח כשיש תוספת זמן גדולה.

* דני עמוס עם הצלה גדולה במהלך המשחק, שוער שמביא נקודות.

* צמד המגנים של מכבי נתניה במשחק רע, מגנים רעים מאוד הגנתית, גם עושים חורים וגם חלשים באחד על אחד, השער של כפ״ס על הררה, כמה חופש אתה נותן ליריב שלך ?

* גיא מלמד אגואיסט ונגר.
    למה גיא מלמד משחק באגף ועוד באגף ימין ? אם כבר אז אגף שמאל.
    אם הייתי פוגש את צמד המאמנים ברחוב הייתי שואל אותם מה דעתם על בצ׳ארי באגף, הייתי מקבל פרצוף מופתע על שאלה מפגרת, אז למה שמים שם את גיא מלמד ?

* למה יש רק 2 שחקני התקפה ו-0 ווינגרים בספסל ?
    למה רוי קורין לא בסגל ? מלבד היכולת אין לנו שחקני אגף (וגם שחקנים טכניים בחלק הקדמי).
    למה אין למכבי נתניה שחקנים שמאליים בסגל ? בעיה קשה.
    מלאדה, היקה, אברהם ומלמד לא יכולים לשחק באגף ימין, גם לא רועי קהת וכנראה שגם קניקובסקי רע באגף ימין.

* מהקישור ומעלה מכבי נתניה קבוצה בינונית במקרה הטוב, חלוץ כמו בצ׳יארי מתבזבז עם שותפים כאלה.
    הגיעו לחלק הקדמי הבעייתי רק 2 שחקני רכש, רועי קהת ורון אשכנזי, שחקנים משחקים באמצע + שחקנים בלי מספרים, מוטי ברשצקי שעזב הוא חיסרון עצום כי הוא שחקן אגף (אין לנו כאלה), שחקן טכני (אין לנו כאלה) ושחקן של מספרים (אין לנו כאלה).
    קיץ ביזוני.

רועי קהת לא מהיר ולא מספק מספרים, אברהם נגר ושחקן שמשחק באמצע, מלאדה אחרי עונה רעה בה כמעט לא כבש ולא שחקן לאגף, לא מספיק טכני, מלמד נגר ואגואיסט, אשכנזי אני לא מכיר אבל הוא לא שחקן אגף ולא שחקן של מספרים.
    קניקובסקי מעולה אבל חסר בו משהו, לא טוב למרכז השדה כי הוא חלש פיזית ולא יתרום הגנתית, באגף הוא מאבד את עצמו במשחק למרות שיש לו את היכולות, מתחת לחלוץ הוא מעולה אבל כמו גיא מלמד סובל מבנייה רעה של הקבוצה בלי שחקני אגף.
    אותם דברים אני אומר על היקה, למרות שהיקה טוב רק באגף אחד, בנוסף היקה לא שחקן של מספרים.
    הכל נופל על בצ׳יארי.

לסיכום, מכבי נתניה מחזיקה בקישור לא מספיק טכני, קישור סופר לא מאוזן וקישור שלא מביא מספרים עם שלל קשרים שמשחקים רק עם רגל ימין (מלאדה, אביב, מלמד בולטים בכך) ו-0 שחקנים עם רגל שמאל בקישור ומעלה.
    מוטי ברשצקי היה חייב להישאר והיה ידוע עוד בקיץ שהחלק הקדמי חייב חיזוק.

4. Telkiyski Member

לא קראתי כלום אבל רק קפץ לי בעין הסוף.

"מוטי ברשצקי היה חייב להישאר" */aaarofl

abcd אוהב/ת את זה.
  5. Telkiyski Member

תראו איזה משחקים ואיזה גולים יש בליגה הפולנית.
    בסתם משחק בין שתי קבוצות, לא איזה "קלאסיקו".

6. yakov_y YNWA

מבין לגמרי למה אתה צוחק, ברשצקי קיבל ביקורות רבות במכבי נתניה, אם היית קורא את ההודעה היית מבין.
    ברשצקי קיצוני טבעי עם טכניקה, מהירות, שמאלי שמביא מספרים - כל אלו חסרים למכבי נתניה וזה עוד בשחקן אחד.

אין למכבי נתניה קיצוני ימיני בכל הסגל, בקושי לאגף שמאל יש.
    אין למכבי נתניה שחקנים שמאליים בסגל (כמעט), חיסרון עצום ויש עוד חיסרונות שאמרתי אותם כבר.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראיתי עכשיו את מקרה הצהוב של שכטר, איזה שופט נורא ואיום.
    בכדורגל אסור לדחוף עם הידיים מושטות, זה מה שקרה שם, פנדל ברור. גם אם לא נותן פנדל, בטח לא התחזות.

8. Ajax Amsterdam Member

לא ראיתי את המקרה אבל גם דריכה על רגל השחקן בי"א ברחבה שווה פנדל. אל תתפלא השופטים פה לא יודעים מה זו רגל שמאל או רגל ימין שלהם

9. Morientes Member

זה קרה רק בגלל המוניטין של שכטר, שום סיבה אחרת

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

כשעמיחי משדר כדורגל אירופי הוא דווקא סבבה, כשהוא עובר לשדר את הליגה שלנו הוא הופך פתאום לפרחה צעקנית.

11. Raulito Madridista

איזה ערב רע של מכבי חיפה, כאילו כלום לא השתנה. מרקו בלבול היה סימן השאלה שלי והוא ספג את כל הביקורת האפשרית. יותר מדי ריספקט למכבי שבכלל לא נראית מפחידה. לא הגיוני שבמשחק כזה מכבי חיפה לא בועטת לשער. בעצם, זה כן הגיוני עם מערך כזה ללא מאבוקה, כששרי על הספסל ועד שהוא עולה לשחק זה על חשבונו של שועה שיכול לבצע מהלך שגומר משחק. באמת עצוב שדיברו כל כך הרבה על המשחק הזה ופשוט לא היה כלום, ניצחון של שער עצמי. מכבי אפילו לא הייתה צריכה להעביר הילוך או משהו כזה ושיטת שלושת הבלמים שלה לא הייתה רלוונטית.

12. abcd Member

האמת? לא יודע אם זה פנדל או לא.
    אלמוג נוגע בכדור אבל לא באמת מסיט אותו ואם הוא לא מפיל את פדידה על הדרך אז הוא נשאר עם הכדור למרות הנגיעה. לא יודע כמה החוק מפרט בנושא הזה.
    זה לא היה גמר גביע או משחק קריטי בסוף העונה אבל זה עדיין היה אחד האיבודי נקודות הכואבים.
    אנחנו שוברים שיאי לוזריות ואני מפחד לחשוב מה יהיה השלב הבא, איתות מה-VAR בזמן הר הגעש בסוף?

מסכים שחסר לנו שחקן אגף (לו רק היה איזה ילד מהנוער שאפשר להריץ..) אבל אין שום קשר לברשצקי. שחקן לא מהיר ולא מוכשר במיוחד, לא הייתי שם עליו שקל העברה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אוהדי נתניה יכולים להסביר לי, למה ההתעקשות על לשחק עם מלמד ובצ'ראי ביחד? הם לא מתאימים לשחק ביחד, הם הרבה פעמים מפריעים אחד לשני, פתאום מלמד שהוא חלוץ רחבה קלאסי צריך לתפקד באגף עם המהירות והדריבל המוגבל שלו ותוקע את המשחק, כשמאלדה נכנס אתמול לשחק זה הרגיש כאילו הפקק השתחרר, ולא בפעם הראשונה העונה, זה כאילו המאמנים בנתניה שם לקבוצה רגל בכוונה.

oranfu ו-עידן444 אוהבים את זה.
  14. עידן444 Member

איזה הגזמה יעקב.
    הרוב כאן בנימה כללית ויותר מתאים לדיון של מכבי נתניה אבל אענה כאן למרות שהמשחק הזה מאוד שונה מהמשחקים נגד בני יהודה והפועל ת״א- כנראה שזה קשור גם ליריבה ששיחקה פתוח.
    קודם כל הגענו להמון מצבים ובאופן מאוד מגוון. במתפרצות, מהצדדים, מהאמצע, בנגיחות, מול השוער- כל מה שצריך כדי להכריע משחק.
    כולם גם מאוד חששו מאיך הקבוצה תתפקד כשהיא תקלע לפיגור והיא הגיבה מצויין. המשחק הזה היה צריך להיגמר 4-1 או 5-1.

לגבי הפנדל- קודם כל לא ברור למה שופט עוצר כל כך הרבה פעמים את המשחק לבדקות var וברגע כזה קריטי הוא לא הולך לראות בעצמו?
    הוספת 5 דקות. עיכבת את המשחק חצי דקה לבדיקת var- למה מעבר לדקה ה 96 והמשחק נמשך?
    וספציפית לגבי כן היה לא היה- אני מכיר חוק אחד- אם השחקן נגע בכדור- אין הכשלה!

צמד המגינים לא היה במשחק רע. בטח לא הגנתית.
    הררה אפילו הציל שער בטוח כמה דקות לסיום.

מלאדה הוא ווינגר. אולי פעם יפגוש מאמן כמו ונגר שיסב אותו לחלוץ כפי שקרה להנרי- נכון לכרגע הוא ווינגר ושם עיקר כוחו. וראינו את זה בשער השיוויון.

מלמד באגף? גם אני לא אוהב- אבל זה לא הזוי. אין לו מספיק מהירות. נגר? לדעתי אתה צריך לרענן את המושג. אני יכול לתת לך 10 דוגמאות למהלכים איכותיים של מלמד שנגרים לא יכולים להתקרב לזה.

באציריי לא מתבזבז ואף אחד לא מפריע לו. אם כבר הוא מפריע בניסיונות הסוליסטים שלו שלרוב לא מצליחים.

רון אשכנזי עוד לא קיבל דקה העונה. אני אפילו לא סגור על זה שהוא היה בסגל מאז גביע הטוטו. באיזה קטע הוא מוזכר כרכש לא נכון? זה בערך כמו להגיד שקוואסי סימפסון רכש לא נכון. בעצמך כתבת שאתה לא מכיר אבל בכל זאת יש לך לגביו לא מעט מסקנות נחרצות... מוזר...

אברהם נגר? נו באמת.
    קניקובסקי היה אתמול חלש. הבחור באופן כללי עושה הכל על המגרש. בטח ובטח הגנה.

לגבי קהת? אני עוד לא ממש מבין מה המאמנים רוצים ממנו. אני מקווה שהוא מבין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. עידן444 Member

כנראה שני פחדנים שלא מסוגלים לספסל אף אחד מהשניים.
    הם לא מבינים כמה עומק וגיוון זה נותן להם אם מלמד ישב בספסל.
    המשחק הכי טוב שלנו בגביע הטוטו היה שמלמד נכנס מחליף כי חזר מפציעה. הוא נכנס והיה אדיר.
    מחזור ראשון הוא הורחק ונגד נס ציונה ההתקפה עשתה את העבודה.

אני טוען שאם כבר מתעקשים על שניהם- זה צריך להיות הפוך ובאציריי צריך להיות ה second striker שבורח לצדדים ומלמד באמצע.

Sent from my iPhone using Tapatalk