מחזור 4 בליגת העל: 0-1 למכבי ת"א על מכבי חיפה; ניצחון בכורה לבית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Jakur, ‏20/9/19.

?

המנצחת במשחק המרכזי

הסקר סגור ‏21/9/19.
  1. מכבי ת"א

4 הצבעות
    57.1%
  2. תיקו

2 הצבעות
    28.6%
  3. מכבי חיפה

1 הצבעות
    14.3%
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מסכים שלא היו יותר מידי התקפות ראויות, אבל כן היו איומים רציניים על השער של חיפה. קורה של מיכה, שכטר בסיום (הזוי, יש לציין) ודור פרץ במחצית הראשונה ממסירה נהדרת של סבוריט (בשנה שעברה עושה מזה גול בנגיעה, עכשיו בכלל לא השתלט על הכדור כמו שצריך, בכלל היה לא טוב אתמול), המצבים הכי קורצים. לבלקמן אין לי הרבה טענות הנגיחה שלו, הכדור פגע השחקן הגנה ושינה כיוון, הוא נגח בקפיצה הצידה עם הראש הפוך כדי להגיע לזה, לא מצב כזה טוב.

2. קשר שמאלי Member

כיף שהקבוצה של שרצקי חובבני ממשיכה להתרסק
    פעם חשבו שהחובבן הזה מבין כדורגל

3. Morientes Member

אתה באמת משווה, תראה כמה פעמים חיפה עצרו מתפרצות ושום כרטיס, ליטרלי כל פעם שמכבי חטפה כדור חיפה עשתה עבירה

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רשמת בהודעה הקודמת שאתה לא יודע מי להאשים, את המאמנים או השחקנים.
    בהודעה השנייה רשמת שאתה מצפה שיהיו לקבוצה בסדר גודל של מכבי חיפה לפחות 3 שחקנים יצירתיים.
    לבלול יש את שועה, שרי , ווילסחוט ומאבוקה (אפשר גם להוסיף את עוואד אם ממש רוצים).
    אפשר להתווכח כמה הם טובים בתפקידם, אבל התקפיים הם כן. בכל זאת הוא בחר לא לפתוח עם אף אחד מהם.
    במקום זה בלבול פתח אתמול את המשחק עם 5 בהגנה (כשרז מאיר המגן) ועם 3 קשרים אחוריים.

אז כן. האשמה היא קודם כל על המאמנים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בגדול יש צוות מקצועי רחב (מרמת הג'נרל מנג'ר או הבעלים אם תרצה) שאמור להרכיב את הקבוצה. שאני בשוק שלחיפה או למכבי אין 2 וחצי שחקנים יצרתיים אז אני בעיקר מאשים את מי שבנה את הקבוצות האלה. מאמנים יש להם חלק, לצערי הרב דווקא בהרבה מהמקרים רוב בניית הקבוצה מגיע מלמעלה, לאו דווקא מאנשי מקצוע.

גם בן סהר ואיתי שכטר התקפיים. אין שחקנים יצרתיים (שכטר של 2019 הוא סוס מת), דריבלסטים, שמסוגלים לקדם אותך בכל פעולה כמעט. היחיד אצלכם זה שרי. אין לי מושג איך ווילסחוט הוא לא שיחק דקה ולכן אין לי שום יכולת לדעת איך הוא. שועה הוא הדוגמא הקלאסית למה אתם והכדורגל הישראלי פח. הוא שחקן נחמד מאוד, חכם, מסוגל להחזיק כדור. בעולם אידאלי שלקבוצה כמו מכבי חיפה יש שני שחקני כנף מהירים שיודעים לעבור מגינים ולייצור ולפטם את שועה ומאחורי שועה (או לידו אם תרצה) עוד חלוץ זריז יותר אז אחלה שיש שועה שמוריד כדורים, שומר עליהם, בורח קצת הצידה. אבל בעולם המציאות שועה הוא ה-שחקן, המוביל, שמוריד כדורים, בורח הצידה ובאורך פלא לא יוצא מזה כלום כי הוא לא נמצא באמצע כי אין אף אחד בצד שמסוגל לתת לו כדור אז הוא בורח לשם או אחורה.
    שועה הוא שחקן שלא מסוגל לעבור עמוד דומם, לא מהיר במיוחד ובסך הכל עוד חלוץ מרשימת החלוצים הנחמדה שיודעת לשמור על הכדור, לסיים סבבה, וזהו פחות או יותר. בקבוצות שיש 2-3 שחקנים יצרתיים לידו זה אחלה בפועל שהוא היצרתי זה מראה כמה אתם בבעיה.
    יש מקום לשועה כמובן, פשוט הוא לא מהשחקנים שאני מדבר עליהם. אז עדיין נשארנו עם שרי וחצי מאבוקה שבוא נגיד הדעות חלוקות (אני כן חושב שהוא שחקן שהיה חייב לשחק וכן יכול לעשות דברים, אבל יש כאלה שממש לא מסכימים איתי)

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לחלוטין לא מזיז לי, אבל כנראה שהשער הובקע מעמדת נבדל. בכל מקרה מכבי ת"א ניצחה בצדק. היא יכלה במעט הזזדמנויות שלה לכבוש עוד. אנחנו בכלל לא התקרבנו לטננבאום.

קצת מוזר שאף אחד לא מזכיר את המקרים של שועה וסאן מנחם שיכלו גם לקבל אדום. הראשון משתמש במרפק, השני בועט בקלות ביריבו.

בקיצור, מכבי חיפה שוב הובכה בכל החזיתות. מכבי ת"א שיחקה חלש וניצחה בקלות. זה אומר דרשני, לא התקדמנו בשום דבר מאז שבלבול הפך למאמן. השערורייה עם חיימוב רק מוסיף עוד יותר שמן למדורה.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב רמה, אם אני רוצה לראות רמה גבוהה אני אצפה רק בליגה האלופות ובמשחקים גדולים מאנגליה,ספרד,גרמניה,צרפת ואיטליה.
    רוצה לראות קצת גולים, עניין בעיטות לשער, אפילו את זה אין לנו העונה(וגם בעונה שעברה לא היה) ואתה לא צריך שחקנים איכותיים בשביל לראות גולים ויש מספיק ליגות לא איכותיות שמספקות את זה לאוהדים. אם בחמישה משחקים גדולים בקושי ראינו מצבים וקיבלנו רק גול עצמי אחד אז המצב בעייתי ובהחלט יש את מי להאשים.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא משנה הרמה. אם אין שחקנים יוצרים בחלק הקדמי של קבוצות - אין גולים כמעט, וכל הגולים בחוואה אם כן. לכם יש דווקא שני שחקני כנף נחמדים שבהחלט עונים על הקטגוריה (שלי לפחות) אבל אין לכם חלוץ אחד סביר.
    להפועל ת"א התקפה בסדר גודל של ליגה לאומית.
    ב"ש נפלה בזרים שהביאו השנה בחלק הזה ביינתים, החלוץ שלה זה בן סהר, שכל מילה מיותרת. היחיד שם שיוצר משהו זה האסלבנייק, היחיד שעושה פעולות שמבטלות שחקנים. וקצת ספורי. תראה איזה הבדל שהיה להם מישהו כמו מליקסון.
    חיפה יש שחקן וחצי (שרי בעיקר).
    מכבי אולי שניים (מיכה ו?.. לא יודע. סבוריט אולי . כל השאר בולדוזרים סטייל צ'יקו, בלאקמן. וכאלה שפעם היו משהו והיום לא ממש כמו עטר ושכטר. או סתם כלום כמו ריקן. "עובדים קשה" וכו'...)

וזה הקרם דה לה קרם של הליגה.
    לא כל שחקן יוצר זה ברצלונה. יש שחקנים שהם מטוסי על שעוברים מגינים בקלות ומפשלים תמיד בקבלת ההחלטות. יש כאלה שמשחקים לרוחב למרות שיש להם יכולת מעולה להכניס את הכדור בין הבלמים. יש כאלה חמומי מוח שהם כוכבים אבל ברגע שמעצבנים אותם אז מנטלית הם בחוץ. פשוט לנו אין כלום. שום דבר. ואז זה מאוד פשוט לבן והבה להיות בלם השנה.

והכי גרוע זה הישראלים. רק הזרים יכולים לעשות משהו. האסלבנייק, פלומיין, שרי. איזה ישראלי מוכשר, דריבלסט יש פה? שמסוגל לעבור מגן? פעם היה מליקסון, בוזגלו בשיאו, זה היה וואו. היום אין רבע מליקסון. בעיקר יש כל מיני שועה, שכטר, סהר....

Maccabi Diamond ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איפה למען השם יכולה להיות עמדת נבדל בשער עצמי מקרן?

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שכטר יצר אתמול 3 התקפות לא רעות בכלל אחרי שנכנס, לגמרי עוד יש לו את זה. שומר על כדור מצוין ומוסר טוב. הוא איבד בעיקר מהמהירות שהייתה חלק מהותי במשחק שלו בשיאו.
    עטר מעולם לא ממש יצר למישהו שהוא לא הוא עצמו.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטמן ממשיך עם ה4-3-3 ואנחנו כבר בסמי עופר. יאללה חדרה

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי שואל אם היה פנדל על לוסיו אבל בטח אף אחד לא רואה את המשחק. בן זונה לא הלך לואר. טפי.

סיונרה אוהב/ת את זה.
  13. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

רעננה זו בושה אפילו בליגה שלנו.

Nigel de Jong, EuropeGuy ו-rivaldo אוהבים את זה.
  14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך מגיע לרעננה לקבל את הגול הזה, איזה בושה של קבוצה.
    עלק עושים שינוי תדמיתי, ביזיון של כדורגל. ביזיון של בונקר אפילו את זה הם לא ידעו לעשות

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  15. Telkiyski Member

קורצקי עשה בונקר נגד אשדוד ?

בטח אשר אלון עצבני.