מחזור 4 בליגת העל: 2-2 בין מ. חיפה למ. ת"א; 1-1 בין הפועל לבית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏30/10/20.

1. Raulito Madridista

אני באמת חושב שתיקו הוא כמו הפסד, שנים חיכו במכבי חיפה להזדמנות הזו - פתיחת עונה טובה, המאמן הנכון, חלק התקפי מעולה. הפעם לא יהיו פערים בכדורגל, מרכז השדה לדוגמא, זה עניין מנטאלי. לעלות כדי לנצח, ללחוץ מהרגע הראשון. מכבי ת"א אמנם בקצב משחקים אבל זה גם משמש לרעתה, היא עייפה, אנחנו בעונת קורונה מוזרה, אם החלוץ החדש בתמונת ההרכב זה לא מבשר טובות. לדעתי סבוריט לא טוב העונה התקפית, לדן גלזר נעצר הרצף ודווקא שחקן המפתח הוא דן ביטון שיוצא מהר קדימה. השאלה מי ינצל מצבים - אם רוקאביצה ייתן שער ממצב-שניים כמו שקורה בשנתיים האחרונות, או שלא. מכבי עם כל הכבוד לאירופה - בלחץ אטומי לקראת המשחק. חזיזה שעל הספסל הירוק יכול לשנות דברים. ההגנה כן קצת בעייתית אבל זה הזמן של פלאניץ' לקחת מנהיגות ושל הקבוצה כקבוצה להחביא את החסרונות.

2. Butragueño מנהלים

לא מבין איך עוד עונה בפתח, מאמן חדש ומוביל על הקווים, שחקני רכש שנבחרו בקפידה, תוצאות טובות עד כה באירופה (מלבד טוטנהאם) ובליגה, ועדין רז מאיר הוא המגן הימני שלנו. לא ברור לי.

@שי
    למען האמת, אני חושב שכבר בעונה הקודמת לא רעדו לנו הרגליים. ההפסד הראשון עם השער העצמי של סיינסבורי היה משחק טוב ששלטנו ברובו (גם בו אגב מאבוקה לא פתח מבחירה, ושרי היה על הספסל). ה4-3 בכלל היה משחק לא נורמלי, ב3-3 השחקנים שלנו דווקא ניסו לכבוש את הרביעי (החטאה מול שוער בכדור מהאוויר של שועה לדעתי).

היום אני חושב שמכבי ת"א תבוא פייבוריטית, באה עם כדורגל שבוע אחרי שבוע, נמצא במומנטום טוב ובכושר משחק. אצלנו לא נגענו בכדור מאז טוטנהאם, ואני לא בטוח שההגנה שלנו עוד מצליחה לתפקד.

מה שכן, סיכוי לא רע שנקבל היום את רודריגז במקום אשכנזי מה שיכול להיות מעניין.

@Raulito
    אי אפשר להגיד על משחק במחזור ה-3 שתיקו הוא כמו הפסד, מבחינת שתי הקבוצות. אגב, אני קונה היום תיקו. לסיים 3 מחזורים כשאנחנו עם 4 נק' ממכבי ת"א כולל משחק חסר שלנו זה אוויר לנשימה.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הסיכוי שגלזר ישמור על רשת נקייה היא 0.000001%
    לא סומך עליו ועל חוליית ההגנה שלנו. מקווה שנבקיע יותר.

EuropeGuy, de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. zivmay Member

מה קרה לג'וש כהן?

5. Morientes Member

דלקת במרפק אני חושב​

6. Raulito Madridista

אתה חושב בקטן, אתה צריך לראות קצת את המשחקים מתחילת שנות ה-2000, 'הנה בא בניון' וכל מיני כאלה. ברור שמכבי ת"א תהיה בדריכות אחרת כי היריבה היא לא מכבי פ"ת, אבל ההגנה שלה איטית והקבוצה לא אגרסיבית כבשנה שעברה. את יתרון המשחקים אפשר לפרש גם כעייפות, תלוי על מה אתה מסתכל. אתה לא מסכים איתי שמכבי בלחץ מטורף לקראת המשחק? זה בטוח עובר לשחקנים בראש ושום דבר לא נמשך לנצח. מכבי גם לא הייתה טובה העונה באמת באף משחק, אולי מחצית אחת במצטבר. יש למכבי חיפה שחקנים שיודעים למסור לעומק וצריך לשחק על המהירות והחדות של רוקאביצה. אם הוא יהיה לא טוב זה יהיה קצת יותר קשה כמובן.
    יש בכדורגל הרבה עניין של מומנטום, אולי על אחת כמה וכמה בתקופת הקורונה וניצחון ייתן לחיפה דחיפה אדירה. וברור שמכבי היא המועמדת העיקרית.

שנה שעברה? עצם הרעיון לשחק עם שלושה בלמים היה מוטעה במשחק הראשון, אני זוכר שער עצמי מגוחך ומצד שני משחק בלי בעיטות לשער בכלל, ואם היה שם 0:0 אז מה, היית מרוצה? ה-4:3? אין לי טענות על שער שסופגים בדקה ה-90 ונכון שעוואד היה יכול לקנות את עולמו אבל הדחקת כנראה את ה-0:2 הדי קל שלהם והשליטה הטוטאלית בהתחלה. אולי תקרא לזה נחיתות מקצועית בשילוב עם מנטאליות, אני מקבל.
    לא יודע מה חוסה רודריגס שווה יותר מדי, לא זוכר ממנו משהו מדהים בתקופה במכבי, לא פוסל אותו אבל אם הוא מקבל קרדיט במשחק כזה זה אומר הרבה. אגב, שתי הלירות שלי - דולב חזיזה עם דריבל טוב יותר וטירוף, אבל ווילדסחוט קצת יותר טוב אני חושב מול השער.

7. Jefecito Member

בווינר חיפה פיבוריטיים. עושה רושם שאם יש משחק שחיפה צריכה לקחת, זה המשחק הזה.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

8. Telkiyski Member

נראה לי פעם ראשונה מזה איזה שנתיים ויותר שמכבי בווינר פייבוריטית להפסיד (לא שאני מסכים עם זה שחיפה פייבוריטית היום).
    אני מאמין שהיחס לניצחון צהוב יירד עד המשחק.

9. yakov_y YNWA

לאיזה כיוון בדיוק ?
    במחצית ה-1 בנדה הבקיע שער שנפסל על כלום, לא באמת הסתירו לישראלי.
    בנדה במקום להשאיר את מלאדה מול שער חצי ריק החליט להיות אגואיסט, ההזדמנות הכי גדולה במשחק, היו עוד מצבים בחצי הראשון.
    בחצי השני בהחלט היה מזל אבל משקוף אחד של כפ״ס לא באמת נחשב, משקוף חיצוני.

מכבי נתניה הייתה טובה יותר, ישראלי עם טעויות איומות (איזה משחק רגל רע) אבל הציל כמה כדורים לפני.
    5-2 הייתה תוצאה משקפת יותר.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא דיברתי על המשחק הזה ספציפי אלא על יחסי הכוחות באופן כללי.
    אם המשחק היה משוחק שוב ביום אחר יכול להיות שהתוצאה הייתה שונה, לא חושב שהתוצאה משקפת את הפערים בין הקבוצות, לזה התכוונתי.

11. italiano Member

שום סיכוי שחיפה מנצחת. תיקו יהיה מעולה בשבילה.
    אני מהמר על תל אביב(נמצאת בכושר לא רע בכלל) קל.

12. Butragueño מנהלים

זה משחק קלאסי של ניצחון 1-0 משער בקרן של דור פרץ.

13. Morientes Member

מה כולכם מנחסים? חיפה פייבוריטית, מקווה שנצליח לנצח.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חיפה פייבוריטית, חיפה חייבת לנצח, כל כך רשום על הקיר ניצחון גדול של מכבי תל אביב.
    חיפה אלופה בלחרבן במכנסיים מול מכבי תל אביב, הסיכוי היחיד לשינוי זה ברק בכר, אבל מוקדם ולא בטוח שיספיק.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

15. italiano Member

ברק בכר לא קוסם. עם חוליית הגנה ושוער כאלה אין לו סיכוי.

oranfu אוהב/ת את זה.