אצלי מהדקה ה-75 ככה היה מקוטע. החרמן בנה קבוצה מעולה, העמידה הטקטית שלהם לא נופלת מזו של בולטון בימים הגדולים עם סם. פה כמובן הכישרון הרבה יותר גדול. אלאנו, פטרוב, הגנה נהדרת. המתפרצות שלהם פשוט קטלניות, כול מתפרצת 4 שחקנים שאתה לא יודע מאיפה נחתו עלייך. לא האמנתי לפני תחילת העונה, אבל סיטי בהחלט מסוגלת לתפוס מקום באופ"א לדעתי.
בלונדון אין חדש תחת השמש. וויגאן פשוט שדדה אותנו. כאילו היה רשום תיקו על המשחק הזה איפשהו. ארסנל של העונה, כמו ארסנל של העונה שעברה-החלוצים לא מבקיעים, המון הזדמנויות ורק אחד קטן שנכנס פנימה. בנתיים זה מספיק. פולהאם שוב שומטת יתרון מוקדם ומפסידה את המשחק בדקה האחרונה שלו. ולמפארד של צ'לסי , או צ'לסי של למפארד אם תרצו, שוב מסתפקת בהופעה בינונית כדי להשיג את 3 הנק'. בולטון שהרבה מכם כבר הורידו אותה ליגה ופיטרו את המאמן שלה, עשתה תוצאה יפה מאוד עם ניצחון מרשים מול קבוצה עיקשת מאוד, וברמינגהאם מנצחת משחק חוץ חשוב מול קבוצה שעושה הרושם כחלשה ביותר בליגה בימים אלו. איזה מחזור מרתק, איזה ליגה מעניינת.
איזה משחק חלש באור... סנדרלנד פשוט קבוצה מגעילה עם כל הכבוד לקינו. מעיפים כדורים לשום מקום, בועטים ממצבים בלתי אפשרים ומשחקים כדורגל מבחיל. גם ליברפול כמובן תרמה למשחק החלש. אהבתי את המשחק של סיסוקו שחוץ מהשער עשה עבודה יפה במרכז עם צ'אבי אלונסו וגם טורס היה טוב והגיע להרבה מצבים והוא ממשיך להשתפר. אבל מבחינתי השחקן המצטיין הוא גורדון שהיה מצוין והציל כמה מצבים מצוינים של טורס וורנין. אם מקלארן אחרי המחזור הזה לא מזמן אותו או את קספר שמייכל לנבחרת הוא פשוט אדיוט. פומפי עשתה חיים קשים לצ'לסי כמו שצפיתי וכרגיל לאמפרד בעוד בעיטה מחוץ לרחבה כובש, לא יאמן כמה מזל יש לו ולצ'לסי...
שוב פעם צ'לסי משחקת בינוני, שוב פעם למפארד בבעיטה שדווקא אותה לא עוצרים, שוב פעם ג'יימס עם טעות מטופשת, שוב פעם היא לוקחת את שלושת הנקודות ועל זה מגיע לה כל הכבוד. 10 מתוך 12 נקודות ביכולת בינוני. כל הכבוד מלבד זאת, מדהים כמה מזל יש לבחורים של מוריניו. בנג'אני אם אני לא טועה עם הבעיטה, ודווקא קאנו (שהיה מצוין, איזה שליטה יש לו בכדור) היה זה שהפריע לכדור מלהיכנס לתוך הרשת, ולאחר מכן הצלה מהקו של אשלי קול. אוטאקה שוב פעם מוכיח שהוא שחקן פשוט נהדר, ואם שום דבר לא יקרה לבחור (פציעות וכו'...) עוד שנתיים לפחות ולדעתי אנחנו רואים אותו בקבוצה עם שאיפות גדולות יותר משל פומפי.
חוץ מכמה מצבים בודדים, כמעט שום דבר באיצטדיון האור. שיעמום מוחלט. טורס ממשיך להראות יכולות נהדרות, איזו פריצה בין שני שחקנים במחצית השנייה .. שחקן ענק. פומפי הייתה שווה שער היום בברידג', אבל מי ציפה שצ'לסי תאבד היום נקודות ? חייבים לנצח מחר, אין סיבה שלא נעשה את זה, אני אשמח לשיחזור של המשחק בעונה שעברה בליין.
שער נהדר של סנטה קרוז, 2 שערים ב-3 משחקים, פשוט אדיר. דווקא אברטון נראת יותר טוב בדקות האחרונות, חסר להם שהם לא מנצחים, שמתי עליהם 3-1 ב-IKTS http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
פומפי כמעט בכל משחק שלה שווה נקודות. קבוצה עם איכות. לא יודע למה, אבל בכל מחזור שבו ליברפול יוצאת מנצחת, אני מתעצבן וכועס. פשוט איש הרוטציה, הרוטציה והלאפה, פשוט מוציא אותי מדעתי. כל כך שמחתי כאשר למפארד הבקיע את ה1-1 במחזור שעבר..
וואוו, אברטון פשוט נטחנת בבית. 2-0 היה משקף הרבה יותר דיוויד דאן חוזר מהקבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
פשוט תענוג לראות את הרביעיה של בנטלי - סנטה קרוז - מקרת'י - פדרסן. משחק נהדר של בלאקבורן עד עכשיו. הקישור של אברטון משותק. טים הווארד מחזיק את אברטון עד עכשיו במשחק מצויין.
חזרתי עכשיו מאפטון פארק. אני מאוכזב ומעודד בו זמנית. מאוכזב מהתיקו אבל אופטימי מאוד כי אני מרגיש שלקבוצה יש בסיס מצויין. שלטנו במשחק וכל מה שהיה חסר לנו זו רגל מסיימת. למרות התיקו קשה להצביע על שחקן ששיחק חלש, אפילו בואה מורטה שהחליף את בלאמי היה טוב. הגול שלהם הגיע משום מקום, אבל כנראה שלולא הגול שלהם המשחק היה מסתיים ב-0-0 כי המשחק התחיל להירדם אחרי שלא הצלחנו לנצל מצבים. ההגנה יציבה, הקישור חזק עם נובל הפנטסטי, ויתחזק מאוד כשפארקר יחלים, בהתקפה יש הרבה אופציות ושחקנים עם מהירות נהדרת. חסר חלוץ פינישר והשמיים הם הגבול. אוהבים אותך אגי.
אני יודע שמוקדם עדיין. מאוד מוקדם אפילו. אבל לדעתי דרבי קאונטי ירדה היום ליגה. אם הם לא יאספו נקודות בבית נגד בירמינגהאם אז מאיפה הם יביאו אותן? משהו צריך להשתנות שם ודחוף, הם על הכביש המהיר בחזרה לצ'מפיונשיפ.
אני לא חושב שזה מפריע להם - בטח שזה לא מפתיע אותם. קבוצה שלא עושה רכש ולא מתחזקת או שחייה באשליות או שחושבת בעיקר על העתיד ועל כך שעדיף לרדת ליגה עם המיליונים בבנק מאשר לרדת ליגה אחרי שהוצאת מיליונים על כלום (אההממ... גרג האלפורד, אההממ...). הם החתימו סוף סוף את המנג'ר שלהם למיליון שנה, הם מנסים להשאיר את בארנס - מעבר לזה אני מניח שהם לוקחים את העונה הזו כעונת חישול עבור השחקנים ובונוס עבור הקהל שעם כל הכבוד, יורדים ליגה או לא, ראה את הקבוצה שלו שוב בין 20 הגדולות של אנגליה.