מחזור 4 בפרמיירשיפ: ארסנל מארחת את סיטי המתחדשת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏24/8/07.

1. הגבר באדום Member

שמייכל היה פשוט ענק!

בחצי השני סיטי די הורידה הילוך וארסנל די ישבה על שערה. הגול של פברגס לא היה ניתן להדיפה.

לטעמי, רואים שהנרי חסר אצל התותחנים - ואן פרסי מנסה להידמות לו, אבל לא מצליח. לפחות טוב, שיש להם קישור מוכשר מאוד - אולי הטוב ביותר בליגה.

2. A. Arshavin Member

אוורטון לא מממשת את הפוטנציאל ומסיימת בשוויון אחד מאכזב. חבל, קבוצה טחונה בכישרון, אני מאמין שבשבוע הבא הם יוציאו תוצאה טובה יותר.

נ.ב- מישהו ראה את השער של אשלי יאנג? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. George Best Member

סביר להניח שאם הוא היה כובש שער, היינו רואים.
    אבל הוא לא.

4. A. Arshavin Member

אשלי יאנג?כבש היום ב 2-1 נגד פולהאם. או שהתבלבלתי אם מישהו אחר, בכל מקרה היה שער נהדר.

5. Wave Member

זה היה שער עצמי של בוקנגרה (נדמה לי שזה הוא)

6. A. Arshavin Member

בדקתי, אתם צודקים היה ער עצמי, אבל של זאק נייט. כך לפחות כתוב ב soccernet

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/8/07
  7. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

כמו שג'יימס נראה בשבועיים האחרונים, אולי באמת עדיף לרדנאפ שהשוער שלו יהיה אלן ווילי.

8. אבו Member

אממ לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל למה בשבוע הבא אין משחק ב-14:45?

9. ManUtd Fan Member

ראיתי את התקציר של וילה-פולהאם, ואני יודע שעל פי התקציר אי אפשר לקבוע מי שלט במשחק ומי לא, אבל עושה רושם כי וילה לאחר שספגה את השער שלטה יותר במשחק, אם כי לא בצורה אבסולטית. גם פולהאם הגיעו לכמה מצבים. שתי קורות היו במשחק (קארו וקמארה). אי אפשר להוציא את הכדור מהרגליים של אשלי יאנג, פשוט שחקן נפלא. עם היכולת הזו ללא ספק מגיע לו מקום בסגל של אנגליה.

עוד לפני השער של מאלנוי, השוער והקוון המטומטמים פסלו שני שערים חוקיים לוילה. הראשון בגלל עבירה שנעשה על קו ה-16 על אשלי יאנג וג'ון קארו לאחר מכן שם את הכדור ברשת, והשופט לא נתן להם את חוק היתרון בשביל להוציא לביירד את הצהוב השני. השער השני נפסל בטענת נבדל של גארת' בארי שלא הייתה. אך הקוון החזיר לאסטון וילה בכך שלא הניף את הדגל בשער של מאלנוי.

ואני לא יכול שלא לסיים עם נייט הדפוק, ככה שמים את הרגל בשביל להרחיק את הכדור? אידיוט.

אגב, הינה נתון מעניין, כל המשחקים של פולהאם עד כה הסתיימו בתוצאה 1-2 (בין אם זה הניצחון על בולטון או שלושת ההפסדים). הקוטג'רס הובילו בשלושת המשחקים בהם הפסידו, ודווקא במשחק בו היא ניצחה (נגד בולטון) היא חזרה מפיגור.
    הצעה שלי, שבוע הבא ב-IKTS אני מציע שתעשו 1-2, אם זאת פולהאם או טוטנהאם...זאת כבר החלטה שלכם.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם במקרה אלכס פרגוסון משוטט פה ויודע לקרוא עברית, אז יש לי רק עצה אחת בשבילו: לבעוט מרחוק.

פול רובינסון הוא כרגע האדם עם הכי פחות ביטחון עצמי על הפלנטה. הוא מסוכסך עם חבריו לקבוצה, הוא לא אהוד במיוחד על הקהל, וגם הטעות נגד גרמניה לא הוסיפה. בעיטות מרחוק מכיוון טבס, סקולס ואפילו קאריק עשויות להיות נשק יעיל במיוחד בפתיחת המשחק. אם אחת מהן תמצא את דרכה לחיבורים, הנשק הזה יכול להיות יעיל אפילו יותר.

11. Dimitar Berbatov Member

:aaagath:

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מידלסברו-ניוקאסל:
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44066000/Xxx/_44066032_mid_new_0506.Xxx

תאריך: ראשון, 26 באוגוסט 2007
    שעה: 15:30
    אצטדיון: ריברסייד
    שופט: מייק דין

דרבי בצפון-מזרח אנגליה זו תמיד סיבה למסיבה. אבל הפעם, מעבר ליריבות טיסייד-טיינסייד הבלתי-נגמרת, יש למפגש ביניהן גם חשיבות מעשית רבה. חשיבות מעשית רבה בעיקר לעתידו של גארת' סאות'גייט במידלסברו. המנג'ר הצעיר עד כה לא מבריק בקריירת האימון שלו בבורו, ולמרות הניצחון בקרייבן קוטג' במחזור האחרון מעמדו במועדון עדיין נחשב למעורער למדי. מכירתו של איגביני יעקובו השבוע לאברטון, כשלקבוצה אין בדיוק מחליפים ראויים ליאק בחוד, בטח שלא מחזק את המעמד הזה. הפסד ביתי מול ניוקאסל השנואה יחליש אותו משמעותית. פציעות מקצרות לקראת היום את השמיכה הגם ככה קצרה של המארחים. ג'ונתן וודגייט אומנם החלים מניתוח מוצלח בבירכו, אבל הוא עדיין לא כשיר למשחק ולא יפגוש את האקסית הלבנה-שחורה שלו. מידו, אנדרו טיילור ולוק יאנג פצועים גם כן ונמצאים בספק, אך ייתכן שסאות'גייט יהמר עליהם בכל מקרה לאור האופציות המוגבלות שעומדות לרשותו. לפחות הוא יקבל בחזרה את פאביו רושמבאק, שסיים לרצות עונש השעיה.
    ניוקאסל פתחה את העונה בדיוק כפי שהיא סיימה את העונה הקודמת, בחוסר עקביות. אחרי תצוגה מרהיבה בבולטון, שכבר גרמה לאוהדי המגפייז לפנטז, הגיע המשחק הביתי המאכזב מול אסטון וילה, בו הוכח שלאלרדייס יש עדיין עבודה רבה לעשות בטיינסייד. ניצחון בריברסייד על מידלסברו ודאי יקנה לביג סאם כמה נק' זכות אצל האוהדים, והוא מתלבט מי יהיו צמד החלוצים שינסה להשיג את השערים עבורו. מייקל אואן מתקאמבק לו שוב מפציעה ומתחרה על המקום בהרכב, אך יחד איתו מתחרים גם אובפמי מרטינס, שולה אמאובי ואקס-מידלסברו מארק וידוקה, שאמר לקראת המשחק: "מאוד נהניתי בתקופה שלי במידלסברו, ואם אני אכבוש מולם אני לא אחגוג יותר מדי". הלב של הקישור של ניוקאסל, אמרה, חזר להתאמן השבוע ועשוי לפתוח. לעומת זאת ג'ואי בארטון, סלסטין בביארו, דמיאן דאף ומעל כולם שיי גיבן פצועים, מה שאומר שהארפר ימשיך לקבל את האשראי בין הקורות.

http://images.tvnz.co.nz/tvnz_images/sport/soccer/english_prem06/boro_viduka_celeb_d.Xxx
    וידוקה חוגג במדי בורו. יקבל סיבה לחגוג מולם היום?

13. The_Magpie Member

פריוויו נחמד.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/07
  14. אבו Member

:aaarofl: מידו הזה..מה הוא רוצה מאוהדי ניוקאסל?

ד"א, היה נבדל.

15. ERIC_CANTONA Member

משחק טוב בריברסייד, מצבים לשתי הקבוצות, קצב מהיר ושני גולים יפים, במיוחד הראשון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

וכן, היה נבדל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/07