אם כל הכבוד לדרבי, ובאמת יש כבוד אחרי הניצחון הזה, ניוקסאל יכולה להאשים רק את עצמה. במשחק כזה, מול הקבוצה הגרועה בליגה, אתה צריך ליטול את היוזמה על ההתחלה. ולא להתחיל עם גישושים מיותרים. דרבי שיחקה כמו שהיא היתה צריכה לשחק, וניוקאסל מסיבה לא ברורה (כי הרי יש לה שחקנים מספיק טובים) נגררה למשחק של דרבי. משחק שבלוני להחריד. שבוע הבא נוריד אותם לקרקע.
דרבי גררה ?את מי גררה את אלדייס ,לא צריך לגרור אותו ,הוא כבר שם ,אמאובי מחכה לכדורים המתעופפים באויר ,אובאפמי מחכה בספסל ,וסמית החוליגאן רק מחכה שגם ברטון יחזור ,וביחד עם ניק באת ,הם יוכלו להתנפל ולהפוך את ניוקאסל ,לבולטון השנייה , חסר לי בניוקאסל את ספיד והאנט ,כמה חבל שהחברה היתעייפו ,קדימה סם ,גארי ספיד ממתין לטלפון.
ועוד מנפלאות סם אלדייס ,זה מה שהיה לו לומר במסיבת היתונאים אחרי המשח"The sad thing is that we had 14 players away on international duty and and that looked apparent." קיבל יומיים מנוחה אקסטרה על כל הליגה , וזה מה שעצוב לו ,אוי השמן המגעיל הזה גורם לי בחילה , לא נורא בקרוב ג'ואי יחזור להרכב ,הוא כבר לעולם לא ישחק לאנגליה ,הסקאוסר הטיפש כבר אכל אוזן לשחקן ,כיבה סיגר בעיין לאחר ,וניפח את דאבו , נבחרת בתי הכלא ג'ואי סקאוסקאם , הבן שלי כבר מזמן עבר למספר 6 ,כל בית ספר בין גוריון בכפר סבא ,יודע שמייקל ג'ונסון הוא קולין בל החדש , כמובן גם שכולם יודעים שקולין בל היה התשובה המנצחת שלנו ,לשיכור מבלפאסט .
תודה מיוחדת לטקסין שינוואטרה, לסוון גוראן אריקסון, לביאנקי ולכל החבורה בתכלת שהחזירו (כנראה) את הצבע ללחיים של איסטלנדס והעלו את קצב ההודעות שלו-----> כתוצאה מכך את קצב ההתגלגלות שלי מצחוק מול המסך. איסטלנדס, העם איתך, תמשיך ככה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
הייתי אומר שניוקאסל הפתיעה לרעה, ולא דרבי לטובה. מוזר לראות את הכדורגל האטרקטיבי של ניוקאסל יורד לרמת הפריימרשיפ של דרבי, אין לא רוצה יש לא יכול, עם רכש מפוצץ שכזה אי אפשר להפסיד לדרבי, הייתי שמח לראות תגובות של אוהדי המגפייז אך נדמה שנעלמו מן הפורום.
והבועה גודלת מיום ליום ,אתה מוזמן בחום ,לתחנת הטוטו שלי ותראה סטאנדרטים אחרים בעולם ההימורים בארץ , קירות שמלאים בסטאטיסטיקה שלא היו מביישים את לאדברוקס ווילהאם היל ,אגב על הלוח אתמול טיפ שרק עכשיו מחקתי -דרבי 1X כפר סבא 2 x ונאנט לנצח טור ששוה 51 שקל !,על כל השקעה של 10 שקל . כל עוד סיטי מנצחים ,הלקוחות רק מרויחים .
הפתעת המחזור לטעמי הגיע בפרייד פארק. ניוקאסל אמנם איכזבה, אבל בחייאת, אז משחק אחד לא הלך, לא צריך לצאת בהצהרות על כך שהם הולכים לשחק מגעיל כמו שאלרדייס שיחק בבולטון. ועדיין, לא ברור לי ההחלטות של אלרדייס, ההחלטה הכי מוזרה כמובן היא שמרטינס נמצא על רק על הספסל בפתיחת המשחק. מדוע? השחקן היה בכושר נהדר במחזור האחרון נגד וויגאן עם בישול פנטסטי לאואן (וזה אחרי שהוא גם עלה מהספסל, וגם אז לא הבנתי למה הוא לא בהרכב), ואלרדייס עדיין לא למד שמרטינס חייב להיות בהרכב של ניוקאסל. כמובן שהיו עוד החלטות מוזרות כמו הצבתו של סמית' בעמדת קיצוני, טיילור מגן ימני, אנזוביה מגן שמאלי, על אף שהיה לו משחק נהדר מהעמדה הזאת העונה (נגד בורו), אבל זה היה חד פעמי. ועדיין, כל הכבוד לדרבי, השער של מילר אגב פנטסטי!