מחזור 7 בליגת העל: הקלאסיקו הגדול בטדי: משחק העונה הולך לצהובים, ב״ש ממשיכה ללהוט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏19/10/24.

?

משחק העונה ילך ל?

הסקר סגור ‏20/10/24.
  1. מכבי ת״א

50.0%
  2. מכבי חיפה

25.0%
  3. תיקו

25.0%
  1. oranfu Member

מי שבכה על השופטים זה המועדון של הבני זונות שלך.
    בעוד משחק שהשופט פינק אתכם.
    בנוהל.

משחק שהייתם צריכים לרדת בו מובסים והתקשורת מספרת לי על הצגה מטורפת שלכם.
    זה עוד בערוץ שכביכול "אנטי".
    על הפנדל שהמציאו פה על צלילה של פרץ אף אחד לא מדבר, רגילים.

כל זה במשחק שעשו שמיניות באוויר והזיזו משחקים של קבוצה שזה אשכרה האצטדיון שלה בשביל שתארחו את המשחק עם כל הקהל שלכם, ובלי קהל שלנו.
    החלטה שאני בטוח שאם היתה הפוכה היו מזיינים לי במח על התאחדות של הקסקט...

2. Ori8 Member

חחחחח ״לרדת מובסים״? נתנו 2, החמצנו פנדל ועוד שתי החמצות גדולות של אסנטה ולא זוכר מי עוד ואתה מדבר איתי על תבוסה? המצב של אסנטה היה טוב יותר מכל המצבים שלך ביחד. הובלנו 0-2 בשלב מוקדם. מן הסתם שמאותו רגע חיפה תחפש את השער בכל התקפה, אבל גם 40 שחקנים מקדימה לא עזרו לכם, אבל ברור, מכבי הייתה צריכה להיות מובסת. בסדר.

בלי לדבר על זה שמכבי בלי שלושה שחקני הרכב, כן?

השופטים זה ידוע, כל משחק מפנקים אותנו.
    ועומרי אפק כמובן, המכביסט הגדול, וכל ערוץ הספורט שעובדים קשה מאוד כדי שיהיה לכם על מה לבכות.

תשלם כסף ואולי גם יענקל׳ה המסכן שאף אחד לא שם עליו יהנה מהשופטים.

3. Roma מנהלים

יעקובי וצביקה ממש לא צהובים הם פשוט גרועים בעבודתם ופרשני תוצאה כמו שאנחנו רגילים לראות ולשמוע בתקשורת הספורט בישראל.

4. alexshw Member

אתם בנויים רק על שיפוט בליגה והמינוס של ב"ש. אף אדם בריא בנפשו לא יתלהב מהקבוצה האפורה שלכם כהרגלה. לא מדבר על העונה שעברה גם.
    גם ב"ש ובית"ר מבחינת איכות כדורגל קבוצות יותר מרשימות מכם במחזורים האלה.

5. oranfu Member

המציאו לכם פנדל, זה קודם כל.
    אני לא אתחיל לספור לנו מצבים כי אני לא יודע לספור כל כך הרבה.

גם אנחנו חסרים שחקנים.
    הגיוני שאתה לא יודע כי התקשורת רק מדברת על החסרים שלכם (אגב, קטע איך ה"פצועים" של הנבחרת היו כשירים היום...).

לא טענתי שהדר ויעקובי צהובים. רק מצביע על הצביעות של מכבי ת"א שבוכים שהתקשורת, וערוץ הספורט, עויינים אותם.
    הם עויינים אותם, ההתאחדות עויינת אותם, איגוד השופטים עויין אותם, בית הדין עויין אותם. ואיכשהו כל הזמן כל ההחלטות לטובתם.

6. Roma מנהלים

בדיוק כמו שאוהדים חיפה מתלוננים בסיטואציות אחרות.

המצחיק ששתי הקבוצות שהכי נהנות משופטים ותקשורת בוכות כל הזמן.

הרצליה עד המוות ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  7. Ori8 Member

איך התגובה שלך קשורה למה שכתבתי?
    חיפה קבוצה מדהימה שמשחקת כדורגל מחשמל ומכבי הייתה יורדת ליגה בלי הכסף שאנחנו שופכים על השופטים.

את זה הבנתי, אני שומע את זה כל עונה.
    השופטים זה מלמעלה אז אי אפשר להתמודד, זה טיעון נהדר.

שלוש שנים לקחת אליפות אז לא שילמתי לשופטים?

אתם מסוגלים לעשות עוד משהו חוץ מלבכות ולהגיד ״הם בכלל לא טובים״?

8. alexshw Member

מכבי חיפה לקחה אליפות אפילו כשאתם שילמתם ב - 20/21.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

אני לא כופר בזה שאנחנו נהנים פה ושם מהכח שלנו כמועדון גדול.
    אבל בסוף אנחנו נאבקים מול מועדון שנהנה הרבה יותר מאיתנו, בו בזמן שמתלונן כאילו הוא מרמורק.
    ולא אוהדים בפורום אלא המועדון עצמו שמפעיל מכבשים של לחץ בכל פלטפורמה אפשרית.
    הלוואי מכבי חיפה המועדון היה אשכרה מנסה להפעיל את הכח שלו על איגוד השופטים וההתאחדות המושחתים.

10. alexshw Member

מה יש פה בכלל לדון. כל ההחלטות ניקוד בשנים האחרונות לחלוטין לטובתם, אפילו גם כשהם מבצעים עבירה יותר חמורה ממה שהורידו לאחרות. שחקנים שלהם מתחזים ופנדל. שערים ברורים נגדם נפסלים.
    למה כל המאמנים האחרונים שעברו אצלם נעלמים אחר כך? כי בחו"ל המורה לא חולה באנגינה.

עזבו את מכבי חיפה, ב"ש כבר נשדדה מעשית ב - 5 נקודות יחד עם הפלוס 2 של מכבי ת"א על הניצחון לעומת תיקו, אז הפער היה צריך להיות ב - 7 גדול יותר לטובת ב"ש מאשר עכשיו.

hbs7 ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. Butragueño מנהלים

איזה סיסמאות.
    בלי 3 שחקני הרכב?
    מדמון לא פחות מוכשר מתורג'מן, דוידזדה >>>>>>>> רוי רביבו, ויחזקאל רק יעשה לכם טוב שלא ישחק.

לגבי כל השאר אני לא אגיב כי זה התעסקות בקקי פיפי.

12. Ori8 Member

די נו, מועדונים גדולים נהנים יותר. בכל ליגה, בכל העולם.

לבכות כשאתה אוהד מכבי חיפה שיענקלה הבעלים שלו שמחזיק את ההתאחדות בידיים שלו כבר 250 שנה זה חוסר מודעות שמזכיר ביביסטים חסרי אונה שמאשימים את ״השמאל״ במצב.

חיפה הגיעה להרבה מצבים, נכון.
    מכבי החמיצה פנדל והייתה צריכה בקלות להבקיע עוד שניים, אז גם אתה, במזל, לא סיימת את המשחק הזה עם חמישייה ברשת.

13. alexshw Member

*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl

קודם כל אין שום צורך שבעלים יטה משהו לטובת המועדון שלי, אלא שישמור על ספורטיביות.
    באשר לשחר בהתאחדות, תודה לארכיון כאן שעלה לאוויר, הראה משהו שאפילו לא ידעתי, שהוא העביר משחק מול בית"ר מקריה לרמת גן ב - 1993, שיהיה נוח לבית"ר להתקרב לאליפות (וגם שיעשה קופה על הדרך, כאילו הוא איזה יו"ר אגודת בני יהודה עם שקל וחצי תקציב). אגב באותה עונה בית"ר הפסידה בקריה בסיבוב ראשון 4:1.
    אין בעלים ששם יותר מקלות לקבוצה שלו מאשר שחר והוא היה שותף למיליון החלטות לא ספורטיביות שפגעו ישירות במכבי חיפה.
    לא זכורה לי אף החלטה שהייתה מוטה לטובת אינטרס מכבי חיפה. תזכיר לי אולי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/24
  14. G.B7 ירוק עולה

עלי מוחמד בעייני שחקן מהטובים בליגה בפער, שהוא טוב הוא מדהים ונראה שהוא שייך לרמות הגבוהות ביותר בכדורגל כמעט, היום משחק מאוד חלש שלו, אשם ב-2 הגולים+פנדל (אם היה) וזה פגע בנו מאוד.
    דקות טובות מאוד שלנו בהתחלה נגמרו ב-2 שערים ואז הפסקנו לשחק, מאוד מבולבלים ועצבניים עם איבודי כדור וחוסר סדר נוראי.
    במחצית השנייה עם החילופים של בכר נכנסו מאוד למשחק עם הרבה שחקני התקפה ומכבי ת"א בצורה טבעית גם הלכו אחורה, וסיומת אוי הסיומת...
    דין דוד בנוהל אבל גם סבע, דברים כאלה קורים שהכדור לא רוצה להיכנס, חבל שבמשחק כזה וחבל שלא הצלחנו כן לכבוש איזה שער שהיה אולי משנה מאוד את המשחק.

מדברים פה הרבה על האיכות של דוד והכיבושים שלו, בעייני הוא חלוץ בסדר לכל קבוצה בליגת העל הוא לא שונה מכל חלוץ אחר, ואולי אפילו הוא הטוב מבין החלוצים הישראלים היום בליגת העל אבל שהוא החלוץ הבכיר ותכלס אין עוד יש פה בעיה רצינית.

אנחנו כל פעם משווים את דוד לגיא מלמד, קייס גנאם או לאלון תורג'מן או לחטואל בפועל זוהי השוואה לא מדויקת בכלל, אני רוצה שבמכבי חיפה ישחקו חלוצים טובים יותר מכל הרשימה הזו, הזרים של השנים האחרונות זה פיירו, דוניו ורוקאביצה (שהוא לא בדיוק בינגו של זר, איתו זה מורכב יותר), בעוד שליריבה השנואה הגיעו חלוצים כמו פשיץ', סטפן פריצה, יובאנוביץ' ואם הולכים עוד אחורה אז גם קיארטנסון, אני חושב שכל אחד מהשמות האלה עולה על כל החלוצים ששיחקו אצלנו בשנים האחרונות ובכל יום מאמן יעדיף אחד מהשמות האלה על פני דוד/פיירו.
    מכבי חיפה הצליחה מאוד בשנים האחרונות בזכות קישור התקפי מאוד מאוד חזק (שרי + אצילי), אבל מכבי חיפה צריכה בכל עונה להיות עם חלוצים בסדר גודל הזה.
    אחרי העזיבה של פיירו עמדת ה-9 שלנו במצב בלתי נסבל, מה יקרה אם דוד יפצע? (שוראנוב כשיר בכלל?), לא רוצה לראות את סבע מחלטר כחלוץ או איזשהו אלתור.
    נקווה שהקבוצה החדשה מאוד שבנינו פתאום פלוס הקישור ההתקפי סברינה+נהואל יכנסו לעניינים וייתנו את השקט של המספרים ואז נוכל לחיות עם דוד כמלך שערים (גם אם גרוע).

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

שחר מחזיק את ההתאחדות כבר 25 שנה, בגלל זה שוב ושוב ושוב מתקבלות החלטות נגד מכבי חיפה ולטובת מכבי ת"א.

זה אכן כמו להתווכח עם ביביסטים, לכן אין לי כוונה להמשיך.