אז איך אתה מסביר כל כך הרבה טעויות שיפוט לטובתכם? למה קורן הבן זונה לא נתן פנדל כשאוואט הנבלה נכנס לזוהר ברגל והוא כמעט הפסיק לנשום?
באמת שזה מאד מפליא כיצד לא נשרק פנדל על ההכשלה הברורה. אוקי, אפשר לסלוח לקוון שלא הבחין בזה, אבל דני קורן? משום מה הוא משובץ להמון משחקים של בית"ר (למה לא מבקשים לפסול אותו ממשחקים אלה?), ומשום מה במשחקים אלה בית"ר מקבלת הרבה אדומים. אבל עזבו, טעויות השיפוט לטובת חיפה זה כבר רגיל במשחקים בין שתי הקבוצות.
אנ ישלא כמוכם צופה בכל משחק של מכבי חיפה כל הזמן ואני יודע שטעויות שופטים קורות גם נגד מכבי חיפה, כן זה שהתקשורת מתעקשת לשים לב רק באלה שלטובתנו, לא איכפת לי
בדיוק מה שפיגו אמר... תזכרו שגם ב5 הדקות הראשונות השחקנים של בית"ר קיצצו את הרגליים של שחקני חיפה בלי רחמים. דיי. בית"ר יכלה להבקיע. אבל גם חיפה הגיעה למספר הזדמנויות. נגמר 4-0, אני לא מתלונן, לא היה צריך להיות יותר. חלאס לריב, תלמדו מקלייברט.
מה קרה לכם?? התוצאה הייתה צריכה להיות הרבה יותר גבוהה מ 4-0. אנחנו קרענו אותם. כל המשחק היה הזדמנויות שלנו חוץ מאחד או שניים שלהם. לפחות 5-0 בגלל הפנדל.
בוא נתערב שאם חס וחלילה חיפה הייתה מנצחת אז רדליון היה מתחבר, כל אוהדי חיפה היו יורדים על בית"ר וקלייברט לא היה אומר כלום.