מחזור 7, המשחק המרכזי: בית"ר ירושלים מארחת את מכבי חיפה

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י לירן-ביתר, ‏30/10/02.

1. Ilan Member

תקשיב ניצן, אני אמרתי את זה בצחוק... כיאלו חיכיתי את אוהדי ביתר הטיפשים אחריי שניצחנו את מנצסט'ר 3-0.
    הם אמרו בדיוק אותו דבר לא?, ככה שחיכיתי אותם, רגע אם זה תירוץ אז גם מה שהם אמרו שניצחנו את יונייטד זה תירוץ לא?...

חוץ מזה עכשיו שאני חושב על זה, שתי הגולים האחרונים היו טעות ענקית של אוואט- ככה זה לא שלבית"ר באמת הגיע לנצח 4-0...
    בוא אני יגידר את זה ככה: זה לא שבית"ר אתמול הייתה כזאתי טובה, זה שחיפה הייתה כ"כ גרועה...

2. יוגב אסולין Guest

היה פה שילוב שחיפה היו ממש גרועים. מתנגד בית"ר היו טובים. עם בית"ר לא היו טובים הם לא היו מגיעים לכל המצבים האלה ומנצלים 4 מהם.

בית"ר באו למשחק מאוד רעבים נלחמו על כל כדור וכל שחקן נתן 120 אחוז מהיכולת שלו מתחילת עונה. בעוד חיפה באה יושנת והנה התוצאה (4-0)

3. ג'רי בית הלוי Member

שני הגולים האחרונים?
    כל הגולים שסםגתם בשנה האחרונה בערך היו טעות של אוואט!
    ומה זאת אומרת שלא הגיע לבית"ר לנצח 4-0?
    אם הם היו מבקיעים מפנדל שלא היה, או מנבדל, אז לא היה מגיע להם לנצח 4-0.
    זה כמו שלכם לא הגיע לנצח 3-0 את מנצ'סטר, בגלל שריקרדו הוא זבל שוער

4. chaos Member

יכול להיות שהוא זבל שוער.. אבל גם בארטז לא היה עוצר את שני הגולים הראושנים ובארטז היה גם עושה פנדל...

5. Ronaldo Member

נו ברור!!
    בארטז היה גם סופג איזה שמינייה!!!
    הוא חרא של שוער!

6. AFC Member

אח, אילן חוזר לפורום ומראה לנו מה היא טפשות אמיתית. לא טפשות מיליניסטית, לא טיפשות כפייתית, אלא טפשות שבאה מהלב. מבחינתו כמובן, פראליה, רוסו, יעקובו, בנאדו, ז'אנו, קייסי, אוואט, קטן וחרזי אלה הרסרבס של מכבי חיפה, שבכל עונה מככבים בליגת המילואים. למיטב ידיעתך, כמעט אף אחד מהשחקנים הנ"ל לא שיחק בחיו בלידת המילואים הישראלית.

אוהדי חיפה למיניהם מנסים להבליג על ההפסד בלספר את ההבדלים במיקום בין שתי הקבוצות - בולשיט. הדרך היחידה להשוות בין שתי קבוצות היא לשחק אחת נגד השניה, לא לאיזו אחת מהן יש יותר ניצחונות, או איזה אחד עשתה תוצאה טובה מול הפועל ת"א ואיזו מול מכבי ת"א וכו', ההשוואה אתמול הייתה קלה ופשוטה - חיפה רחוקה שנות אור מבית"ר. ראיתם את משחק ההקרבה המדהים של בית"ר? ראיתם מתישהו את רוסו משחק ככה? הרצון לשחק בשביל הסמל והאוהדים הוא הרבה יותר גדול מהרצון לשחק בשביל הפרמיה, וברגע שחיפה פגשה קבוצה נשמה באמת, היא הובסה (ובשנה שעברה ההפסד לקריית גת היה בעיקר בגלל דודו אוואט והשידור הישיר בטלויזיה שדירבן את הצהובים-כחולים).

אני אסביר לכם בשפה שלי את תקציר המשחק כדי להסביר לכם את ההבדלים, ותראו מה ההבדלים בין שתי הקבוצות :

קוביקה לוקח כדור, אומר לעצמו : "אני אעביר לשמאל", מתחרט ומעביר לימין, ואז שוב לשמאל, ואז שוב לימין וכהנא וכהנא בעוד חרזי, בנאדו וז'אנו מרקדים סביבו את מחול הגשם ובסוף מחליט לבעוט בשמאל - ישר לפינה של אוואט, מה שכל שוער יכול וצריך לעצור.

כמה דקות אחר כך, קוביקה מתקדם עם הכדור, שואל את אוואט אם הוא רוצה את זה ימינה או שמאלה, אוואט אומר שמאלה וקוביקה סוגר עניין.

במחצית השניה איציק זוהר מחליט שגם הוא רוצה לכבוש ומעביר את הכדור באומנות בין רגליו של אוואט מהקרן שברוב טובו עוזר להכניס את הכדור. טלקר ממשיך את המהלך פנימה כדי להסיר ספקות בנוגע לשער.

ובדקה ה90 אינדיו מקבל כדור, מסדר את הג'ל, מנער קצת את החולצה הדבוקה, נושם וסופר עד 10 להרגע, מכוון, מכין את עצמו לקריאות השמחה ומוציא בעיטה לא משהו אבל דודו אוואט נדיב מאד לטובת בית"ר, ומכניס את הכדור.

כן, זה בערך מה שקרה.

אילן, אתה זוכר את זה?

אז אל תגיד שהמשחק לא חשוב לך. זה לא הפסד חד פעמי, הפסדים כאלו אמורים להגיע הרבה יותר מאוחר. אם זה הגיע דווקא לבית"ר ירושלים, למה שזה לא יגיע לקבוצה אחרת?

7. Ilan Member

חחח וידוקה, אני מדבר אלייך ברצינות עכשיו...
    ותענה לי ברצינות...
    אתה באמת חושב שחיפה לא תיקח אליפות? כיאלו זה שאלה רטורית, מי שיגיד כן הוא פשוט טיפש... נקודה.

8. לירן-ביתר Member

רדליון יא טמבל
    מזמן לא ראיתי אותך. איפה היית? אהה פחדת להיכנס ואז החלטת שיש לך מבחן
    מבואס אהה? מגיע לך.
    איך חשבת שחבורת קופים ינצחו את בית"ר יא מושפל. זה היה ברור שבית"ר תקרא אותכם.
    מעניין מה קלייברט יגיד על כל השטויות שלך. בעצם הוא לא יגיד כלום כי אתה אוהד חיפה.

כן. תבדוק בעמודים הקודמים ותראה.

בלי ז'אוטאוטאס אתם קבוצת מילואים? יא טמבל ז'אוטאוטאס לא היה משנה את התוצאה. אתם
    פשוט אפסים.

אילן אתה אידיוט ומטומטם.
    קורן קיבל שוחד משחר ובגל זה:
    1. לא היה פנדל
    2. לא היה אדום לאוואט
    3. בנאדו לא קיבל צהוב כשהוא דחף את אדרי אחרי הפאול
    4. בנאדו לא קיבל אדום כשהוא דחף את קוביקה מאחורה, וקוביקה היה לבד מול השער

אנחנו קרענו אותכם בגלל בית"ר הייתה טובה וגם מכבי חיפה הייתה גרועה. זה דפוק להגיד שרק
    חיפה הייתה גרועה.

חחחחח יעקובו? אתה מתכוון לאפס הזה? החלוץ שלכם שעמד בודד בחצי המגרש של בית"ר
    והתחננן לכדורים? קוביקה הוא החלוץ הכי טוב בליגה. הייתם מתים שהוא יהיה אצלכם.

מה לעשות? אוואט טעה אז מגיע לבית"ר לשים גול ולחיפה לספוג. אולי סוף סוף הבנת שאוואט אפס. הוא מתאמץ להוכיח את זה כל משחק.
    הגענו לאינסוף מצבים, ואתם לכלום. וגם היה פנדל ברור שלא נשרק(מעננין למה). ככה שהגיע
    לנו לפחות 10-0

9. AFC Member

למרות שנתת תגובה קצרה וכללית, לא התייחסות לשאר התגובה שהשקעתי בה, אני אענה.

אולי לפני מחזור הייתה הסכמה כללית שמכבי חיפה תיקח אליפות. אבל מה לעשות, שתבוסה כזאת לא הולכת ברגל, ואם קבוצה כמו בית"ר נותנת לכם רביעיה קלילה, תהיה בטוח שאתם תמשיכו להפסיד העונה, והרבה. הספסל שלכם לא מסוגל לזכות באליפות, זה ברור, מכבי חיפה מעולם לא השתמשה בנוער שלה, ולכן כל העבודה מוטלת על שחקנים זקנים כרוסו, פראליה, בנאדו, קייסי וכו', שכבר שיחקו העונה 15 משחקים, לא כולל גביע הטוטו, וז'אוטאוטס ואג'יופור נשברו. אז השנה אי אפשר לדעת בבירור מי תהיה אלופה.

10. לירן-ביתר Member

רדליון
    איך קופים יקחו אליפות אחרי מה שהם קיבלו אתמול מבית"ר? חחח יא טיפש

אני מציע לכם להעיף את אוואט, עדיף שער ריק

11. AFC Member

לירן, תרגע קצת, אתה כותב כאילו אין לך מה להגיד אז אתה אומר "איך תזכו באליפות קופים טפשים". כשאין משהו טוב או נורמלי להגיד, אל תגיד דבר. תשמח מהניצחון, תרד כמה שאתה רוצה אבל גם תנמק, תסביר ואל תתן כל מני משפטים לא מפוענחים.

עיקר שכחתי: תודה בית"רית גדולה, מקרב לב, לדודו אוואט, שוער וג'נטלמן. מקומך
    מובטח בהיכל התהילה, ליד הצדיק המהולל איתן טייב.

12. ג'רי בית הלוי Member

אילן, ההודעה האחרונה שלך היא הכי שחצנית בעולם.
    כן, יש לנו ספקות.
    כי קבוצה ששיחקה כמו שאתם שיחקתם אתמול(וזה שטויות ששיחקתם עם ה"מילואים" שלכם, כי היו רק שני שחקנים שנעדרו, ואלה היו ז'וטאוטאס ואג'יפור), אולי יכולה לנצח קבוצות כמו הפועל פ"ת, או כפ"ס, אבל קבוצות כמו בית"ר, מכבי ת"א, הפועל ת"א וכל השאר יהיה לכם קשה לנצח. אפילו את אשדוד, קבוצת תחתית לכל דבר, הזעתם בשביל לנצח.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ניצן אמר מקודם שעל האליפות יאבקו חיפה התל אביביות ואולי גם נתניה או באר שבע.

אז לנתניה או לבא שבע אין בכלל בכלל סיכוי כי הם לא בנויות לקחת אליפות והם גם לא מספיק טובות, זה שהם בתקופה טובה לא אומר שהם יקחו אליפות ובטוח תהיה להם ירידה ( אוהד ב"ש מדבר).

וחוצמזה חיפה פייבוריטית אבל לא בטוחה כי הפועל ת"א מסוגלת לקחת אליפות ולגבי מכבי ת"א זה סימן שאלה כי הקבוצה הזאת פעם משחקים מצויין פעם משחקים כמו אחי נצרתף אם הם יישמרו על יציבות אז אולי יש להם סיכוי קטן.

14. קופירוק Member

.
    חחחחח יעקובו? אתה מתכוון לאפס הזה? החלוץ שלכם שעמד בודד בחצי המגרש של בית"ר
    והתחננן לכדורים? קוביקה הוא החלוץ הכי טוב בליגה. הייתם מתים שהוא יהיה אצלכם.[/quote]
    תגיד לירן, איפה היית שיעקובו הכניס שלישיה לרשת אולימפיאקוס? או לחלופין במשך כל העונה שעברה?

מעבר לזה, זה מצחיק כמה שאוהדי בית"ר מנסים לעצבן את כל אוהדי חיפה בפורום הזה ואנחנו (כאוס, רדליון, קינג אואן, קלייברט ואנוכי,מצטער אם שכחתי מישהו) משפילים אותם בתשובות שלנו.

על המשחק:
    באמת בית"ר הייתה יותר טובה, אוואט היה גרוע וחצי מהגולים היו בגללו.
    אין לי שום בעיה שאוהדי בית"ר ישמחו עכשיו ויראו בסוף העונה את המצב שלנו (אליפות+גביע המדינה+גביע אופ"א) ואת המצב שלהם (ליגה לאומית)......זה ההימור שלי לסוף השנה כי אני לא חושב שחיפה תמשיך ביכולת שהיא הציגה במשחק אתמול.

15. AFC Member

באמת לקוף ירוק יש נקודה, קוביקה לא מתקרב ביכולתו ליעקובו, אבל הוא בהחלט החלוץ השני הטוב בארץ.

ובקשר לשלישיה של יעקובו בקפריסין, אחד מהם היה בפנדל, ואל תשכח שכל שאר המשחק הוא לא עשה דבר.

כולם לשים את הבאנר!!!! חובה!!!! כל מי שקורא לעצמו אוהד בית"ר!