איזה משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמו שאוהדי בית"ר שרו: הבאנו 4 עליכם הבאנו 4 עליכם הבאנו 4 עליכם הבאנו 4 4 4 עליכם אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל בזכות זה שהייתי שמה, אבל בחיית דבר כזה לא קורה כל יום. 4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במצבים כאלה, מוכרחים לנצל את כל השמחה. ראיתם????? ראיתם מי שולטים בעולם???? מי ניצחו את כוחות האופל??????? 4-0!!!!!! אלוהים ישמור, 4-0!!!!!!!!!! כן כן, על הירוקים מחיפה!!!!!! וואי וואי....קוף ירוק, הכנתי לך אחלה חתימה, אתה בזמן הקרוב הולך להסתובב איתה. כל מי שאמר שחיפה תתן 10-0 אכל אותה!!!! אתם קולטים מה זה??? איזה ביאוס הם חטפו? 4-0??? אתם מבינים שזאת תבוסה עצומה לכוחות הרשע והאופל??? ראיתם את רוסו, איזה גרוע הוא היה??? ראיתם את אוואט??? ראיתם את בית"ר מגיעה לאינסוף מצבים, הגיע לנו פנדל ברור (עוד טעות שופט לטובת חיפה במשחקים בין שתי הקבוצות, אגב), אפילו טלקר כבש!!!!!!! שמעו...היינו במשבר, אבל חיפה הוציאה אותנו מזה. תודה. אנחנו שולטים - יחי הנשמה!!! בוז לפרימדונה!!! אחרי שנתנו לכם את הראשון, האוהדים הירוקים שתקו כמו דגים!!! ובגול הרביעי הם קיללו את הקבוצה שלהם!!!! לצערי הכל כך רב לא הצלחתי לתפוס טרמפ (הבריזו לי) לטדי, ולראות את פראליה, רוסו, אוואט, יעקובו (כהגדרתכם : אחד החלוצים הטובים באירופה, שותק ע"י אינדיו) מושפלים כמו כלום בידי בית"ר ירושלים!!!!! מדהים, מדהים, אני עדיין לא מעכל את זה - נתנו לירוקת בתחת!!!!!!! יואו עשיתם לי את היום. את זה אני בחיים לא אשכח, את היום הנפלא הזה, בו רוסו השקרן לא הצליח לזוז ואפילו ההצגות שלו כבר לא עובדות, היום שבו יעקובו פגש את אינדיו, היום שבו קוביקה (אמרתי לכם שהוא יכבוש!!!!!) פגש את אוואט, היום שטלקר כבש את הרשת והיום שבית"ר פגשה את מכבי חיפה. הללויה!!!! 4-0!!!! מי אמר שבית"ר תקבל 5??? מי??? אתם רואים שאני יודע על מה אני מדבר??? כוסאמק, אתם רואים שאני יודע על מה אני מדבר?????!!!!!!!! כן כן, היום הגדול ביותר בהיסטוריה - בית"ר ירושלים, הקבוצה של המדינה, הכניעה ללא תנאי את מכבי חיפה, שמתיימרת להיות הקבוצה הטובה בארץ, והצליה את הכדורגל הישראלי. כל אוהדי הקבוצות האחרות - בואו נתאחד לסלק את הרשע הירוק ששמו מכבי חיפה!!!!!! צבאות ירושלים היכו בהם אימה ופחד!!!!!
טוב, ניצחו.... הם היו יותר טובים ומה לעשות? כל הכבוד ל-בית"ר ירושלים שנלחמו על המגרש, אוהדי בית"ר, אוהדי מכבי חיפה. לא כל הכבוד ל- לירן בית"ר ו-וידוקה שגרמו לי לשנוא את בית"ר ירושלים.
התגובה שלי הייתה עליך בכלליות..... אף פעם לא הערכתי אותך, כמו שגם בטח לא הערכת אותי...מה לעשות....אני לא אוהב את כולם.... אתה, בחיים לא ראיתי ממך תגובה ראויה, איזה תגובה הגיונית, רצינית... אז נכון, קורה שיש לי גם התקפות....אבל ההתפרצות האחרונה הייתה בכלליות.... חוץ מזה, שאני מקלל, אני יודע גם לדבר לעניין.... אתה ראית בכלל מה אתה כותב בהודעה שלך?! "10-0 היה משקף" אתה בכלל בלי שום קשר, ויורד על כולם..... עזוב, נמאס לי ממך.... ותאמין לי שזה ממש לא מצב רע בגלל המשחק של חיפה, אני יודע להפריד בין דברים, בניגוד עלייך... ואם כבר המשחק, היה ברור שבמוקדם או במאוחר, יבוא הפסד, זה בא יותר מוקדם מהצפוי, הפסד כואב, ממשיכים הלאה. כולם זוכרים מה קרה שנה שעברה שחיפה הפסידה 4-0.... זהו, זו התגובה האחרונה שלי אלייך, לירן "עלוב נפש" בית"ר.
איך האוהדים של חיפה שרו לפני המשחק: נביא עליכם 3 או משהו דומה..... למישהו היה ספק שחיפה הולכת להביס את בית"ר??? מישהו בכלל פיקפק בעובדה שהמשחק ייגמר בפחות מ3 לחיפה??? חטא ההיבריס כמו שאומרים. איזה משחק. אימפריה, פשוט מאוד ככה. אוהדי חיפה היו ממש טובים אני חייב להודות, אבל אין על בית"ר. 4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין, אבל 4-0!!
אינדיו לא שיתק את יעקובו.... יעקובו כהרגלו בשבועות האחרונים שיתק את עצמו.... ואף אחד לא קילל.... לא ראית את החגיגה ביציע ב3-0?