@Butragueño מכבי חיפה ניצחה את הפועל חדרה 0:1, זלקה החמיץ פנדל (96) - וואלה! ספורט תקרא את השורה הראשונה
רחש/בוז כלפי שחקן של הקבוצה הוא דבר בזוי. יש צוות מקצועי שצריך לראות את הדברים (בכר המאמן הטוב ביותר שאנחנו יכולים לבקש) מקווה שבאמת בכר יפסיק לתת לו קרדיט כי הוא גרוע. מצב של 5 על 1 הוא חירב ואז גם גרם לפנדל.
רשמתי את זה באחד הדיונים. לדעתי החתמה תמוהה מאוד. כל כך לא מתאים למשחק. לא לוחץ, לא יורד להגנה, לא חזק מספיק.
אין לי שום בעיה עם בוז לשחקן שמחרבן לך משחק אחרי משחק. כמו שלא היתה לי בעיה עם הבוז לטוואטחה, שאז עוד הייתי במגרשים, בטח ובטח שאין לי בעיה עם הבוז לבן של הביצה.
די משה די זו בדיוק הסיבה שקיוויתי מאוד שברדה יסרב להיות מאמן קבוע. אין דרך לצאת מזה טוב, בטח שזאת המשרת אימון הראשונה שלך. לא מגיע לו לגמור סטייל אבי נמני ולצערנו זה בדרך הבטוחה לשם
משהו אחר. לא ברור לי למה בכר כל כך מתוסכל על המשחק של חדרה? זכותם לשחק ככה. בעבר קראתי גם דברים כאלה ממאמן מכבי ת"א. רוצים שהם יפרסו שטיח אדום? לא, זכותם לשחק בונקר. עניין בזבוזי הזמן כבר עניין אחר, אבל בשביל זה יש את השופט.
מאור לוי יכול לחזק אולי את בני לוד. אין לו הבנה בסיסית, הוא נירפה, אין לו גוף בכלל להתמודד עם שחקן ממוצע. אחרי כל זה, הטכניקה שלו לוקה בחסר, הוא מאוד לא אחראי ואיטי להחריד. אגב, הוא "סומן" בנוער שלנו ע"י התקשורת ותומר לוי בלבד. בפועל, לא שיחק הרבה. בכלל אחרי שקרא לשחקן אשדוד "כושי", זה דובר איזה יום-יומיים ומהר מאוד נעלם, ומה היה העונש? לקחת ממנו את סרט הקפטן והקפיצו אותו לבוגרת.
לו יש זכות לבקר אותם. הבן אדם פאקינג עולה למשחקים נגד יובה ופריס סן ז'רמן בשביל לנצח, אז לגיטימי שהוא ידרוש מאנדרדוגיות אחרות לשחק כדורגל.
מצחיק שקבוצה עם כאלה הכנסות לא מסוגלת להביא שחקן רוטציה נורמלי. במצב הנוכחי אין שום ספק שבנוער ימצאו מישהו טוב יותר. שוב כבר מאמין שזה עניין לא מקצועי. מה הקומבינה מאחורי זה אין לי מושג. כבר לא מריח טוב.
אבל בכר לא ביקר אותם, הוא אמר שהוא רק מציין שזה היה משחק מאוד הגנתי ולא משהו שהם רגילים לשחק נגדו. אמר שזאת זכותם לשחק ככה.